3000 de euro pentru copiii cu Autism si sindrom Dawn, din turneul caritabil de handbal

8 iulie 2013 | 0 comentarii |

Peste 40 de meciuri s-au desfasurat in salile de sport ale Colegiului National B.P. Hasdeu, Liceului CFR si Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” din Buzau, la initiativa unor fosti sportivi ai Colegiului B.P.Hasdeu.

 

Cu randare si dragoste...

Peste 3.000 de euro au fost stransi in urma turneului de handbal caritabil desfasurat la Buzau in acest weekend, anunta organizatorii si presedintele Consiliului Judetean, Cristi Bigiu, care a sustinut aceasta initiativa a unor fosti elevi-sportivi ai Colegiului National B.P.Hasdeu din Buzau.

Suma stransa in urma turneului de handbal caritabil desfasurat pe parcursul a doua zile va fi utilizata pentru cumpararea de materiale didactice pentru Centrul pentru copii cu Autism si sindrom Down din subordinea Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Buzau.

Ideea a pornit de la pasiunea noastra de a juca handbal, a unor fosti sportivi ai Colegiului National B.P. Hasdeu. Am reunit echipa si incercam, prin evenimentele pe care le organizam, sa ii ajutam pe cei care au nevoie de sprijin, in acest caz copii diagnosticati cu Autism si sindrom Down”, spune Daniel Rogoz, organizatorul evenimentului.

 

HANDBALPeste 40 de meciuri s-au desfasurat in salile de sport ale Colegiului Național B.P. Hasdeu, Liceului CFR si Sala Sporturilor Romeo Iamandi.

Ma bucur ca si buzoienii incep sa constientizeze necesitatea de a se implica si de a sprijini comunitatea din care fac parte. Sunt un sustinator al sportului, iar cand oameni pasionati de ceea ce fac reusesc sa ajute copiii, este cu atat mai bine. Sportivii care au organizat acest turneu nu doar ca ajuta comunitatea, dar reprezinta un exemplu pentru toti tinerii. Felicit organizatorii si mi-as dori sa vad astfel de evenimente mai des, in Buzau”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Buzau, Cristi Bigiu.

Turneul de handbal a fost organizat la initiativa unor fosti elevi – membri ai echipei de handbal de la Colegiul National B.P. Hasdeu, care s-au reunit pentru a incuraja tinerii sa practice sport si, in acelasi timp, prin evenimentele pe care le organizeaza, sa contribuie la dezvoltarea comunitatii locale si, inmod deosebit, pentru a ajuta copii cu dificultati de adaptare si probleme de sanatate.


Categorii: Actual

Adaugati un comentariu


 

*