Psihiatrie Infantila

Cabinete medicale / medici Psihiatrie infantila din judetul Buzau 

Spitalul De Psihiatrie si pentru Masuri de Siguranta Sapoca

Buzau, Str. C. Dobrogeanu Gherea, nr. 18

Telefon: 0238 72.41.32

Dr.  Nicolae ENACHE

Medic primar psihiatrie

Luni, miercuri, vineri : 8,00 – 11,30

Marti, joi : 11,30 – 15,00

Dr.  Carmen CHIOASCA

Medic primar psihiatrie

Luni, miercuri, vineri : 11,30 – 15,00

Marti, joi : 8,00 – 11,30


Comentarii (6)

 1. Elena spune:

  Doamna doctor Chioasca este un medic deosebit, foarte apropiata de pacient, amabila, placuta, miloasa. Un medic asa cum toti ar trebuii sa fie!!!

 2. Victor spune:

  Mai fato ce spui tu de d-ul Enache? Cum vrei sa se poarte? Acest om e tata psihiatrilor. Pai daca esti bolnava, cum se poate intelege cu tine? In fiecare luna iau reteta pentru copil, este un om de nota 20!

  • Veronica spune:

   Îmi tratez copilul de 13 ani la dr Enache, având sindromul West ( crize mioclonice în extensie)…. pt mine este dumnezeu…A fost o lupta foarte grea nimic nu a picat din cer, dar am sa-i fiu recunoscatoare toata viața si ii mulțumesc ca a fost alături de noi. Dr Magureanu mi-a spus sa îl las în spitalul 9 ca obiect de studiu….. Dr Enache nu mi-a garantat 100% ca o sa fie tratat complet….. Dar așa cum este acum copilul sunt mulțumită.

 3. marian spune:

  dn doctor chioasca este o doamna deosebita si o recomandam cu toata increderea suntem tratati pentru comvulsii febrile si nu am mai avut probleme.

  • Cristina Gogia spune:

   Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti si mie cum a evoluat situatia dvs. Si noi avem fiul de 14 ani cu o unica convulsie febrila in cura tot la dna Chioasca .Ati mai avut vreo criza dupa tratament? Multumesc .

 4. cristina spune:

  Am impresia ca dr. Enache are el nevoie de tratament, avand in vedere cum se poarta la consultat. Sa nu-mi fie cu pacat, dar stiu in ce situatie m-a pus pe mine, aflandu-ma cu copilul la el pentru un consult din cauza unei tulburari de mers.

Adaugati un comentariu


 

*