Neurochirurgul austriac Helmut Hiertz opereaza, in premiera, la Bucuresti

19 septembrie 2015 | 0 comentarii |

Unul dintre pionierii neurochirurgiei din Austria si unul dintre medicii de top din Europa in chirurgia coloanei vertebrale, dr. Hiertz  se va afla in Romania la sfarsitul acestei luni. 

 

Dr. Helmut Hiertz

Dr. Helmut Hiertz

Romanii care se confrunta cu probleme ale coloanei vertebrale si doresc sa beneficieze de serviciile medicale oferite de unul dintre cei mai renumiti medici austrieci in domeniu vor avea aceasta ocazie, in Bucuresti.

Dr. Helmut Hiertz, unul dintre cei mai renumiti medici din Europa, ultraspecializat in chirurgia si tratamentul coloanei vertebrale, va fi disponibil pentru consultatii si interventii chirurgicale, in premiera si in in exclusivitate, in cadrul Clinicii de second opinion Intermedicas Worldwide, incepand cu sfarsitul lunii septembrie.

Dr. Hiertz este fondatorul departamentului de chirurgie al coloanei din cadrul Klinikum Kreuzschwestern din Wels, renumit centru international dedicat acestei specializari. Are o experienta de peste 20 de ani, iar ariile sale de expertiza medicala includ tratamentul celor mai frecvente afectiuni ale coloanei, printre care scolioza, spondiloza, hernia de disc, lumbago, discopatia, stenoza de canal spinal, dar si terapia durerii.

 

Dr. Helmut HiertzDr. Helmut Hiertz a realizat un numar semnificativ de interventii chirurgicale complexe, bazate pe proceduri medicale variate – discotomie, inlaturarea chirurgicala a materialului discului herniat care preseaza pe o radacina spinala; spondilodeza spinala, anchiloza chirurgicala a doua sau mai multe vertebre sau chifoplastie, o tehnica de tasare vertebrala realizata pentru pacientii cu osteoporoza sau cu probleme post-traumatice.

Pe langa acestea, neurochirurgul austriac efectueaza si o serie de interventii inovative, precum implanturi spinale de tipul Cage sau proteze de disc, care implica tehnici minim invazive ce reduc riscurile complicatiilor sau al deteriorarii corpului vertebral.

Portofoliul profesional al dr. Hiertz include o activitate complexa, in cadrul unor centre medicale de referinta din Viena, Kichdorf, Salzburg. Este unul dintre membrii de onoare ai Societatii Europene de Neurochirurgie si al asociatiilor de profil din Austria.

Pentru amanunte si programari, cei interesati pot accesa site-ul oficial al Clinicii Intermedicas.

 


Categorii: Actual, Medici, Spitale

Adaugati un comentariu


 

*