Reteaua de sanatate Regina Maria – cea mai accelerata crestere a cifrei de afaceri in 2016

Operatorul de servicii medicale private a incheiat anul precedent cu o cifra de afaceri de 91 de milioane de euro, reprezentand o crestere de aproximativ 40% fata de 2015.

 

Regina mariaPiata serviciilor medicale private din Romania a fost dominata, anul trecut, de reteaua de sanatate Regina Maria, in ceea ce priveste cresterea cifrei de afaceri. Operatorul de servicii medicale a inregistrat, in 2016, cea mai accelerata crestere din acest sector. Compania a incheiat anul cu o cifra de afaceri de 91 de milioane de euro, inregistrand o crestere cu aproape 40% fata de anul anterior. Regina Maria a mentinut astfel trendul ascendent consemnat in ultimii ani, iar pentru anul acesta, managerii companiei si-au propus o noua crestere, de cel putin 30%, la finalul lui 2017.

In acest sens, Fady Chreih, managerul companiei, a declarat ca „am crezut de la inceput ca o strategie axata pe calitate va aduce mai multe roade si iata ca rezultatele sunt vizibile si constante. Regina Maria a avut, si de aceasta data, o crestere mult peste media pietei, de aproximativ patru ori mai mare, bazata in primul rand pe o crestere organica, dar si pe o analiza extrem de atenta a oportunitatilor de investitie. In ultimii ani, am fost in prim-planul celor mai importante tranzactii din piata, iar in 2017 vom continua expansiunea. Avem un buget de achizitii similar celui de anul trecut si analizam toate oportunitatile din piata cu cea mai mare deschidere”.

 

Fady Chreih

Fady Chreih

Conform bilantului pe anul trecut, operatorul de servicii medicale private si-a pastrat o pozitie dominanta si pe segmentul pachetelor medicale pentru companii, cu un portofoliu de aproape 400.000 de pachete de preventie, cu peste 20% mai mult fata de 2015 si cu 10% peste tinta bugetata fixata pentru finalul lui 2016.

„Anul trecut am urmat acelasi trend ascendent din ultimii ani si avem toate premisele sa credem ca pana in 2020 acest segment de business se va dubla. Abonamentele medicale sunt cele mai atractive pentru companii si pentru angajati. Mai mult, din luna ianuarie a acestui an, abonamentele de sanatate achitate de angajati sunt deductibile – o masura pe care am sustinut-o. Luand in considerare acesti factori, precum si semnalele pozitive primite de la clientii nostri, obiectivul nostru de crestere pe segmentul corporate este de aproximativ 15% in 2017. Suntem interesati sa crestem business-ul si in zona companiilor mici si mijlocii, pentru care am creat pachete de preventie dedicate”, a mai precizat Fady Chreih.

 

Policlinica sociala fundatia-regina-maria-a-castigat-marele-premiu-al-gala-societatii-civile-2015-6179In prezent, reteaua de sanatate a ajuns la peste 3.500 de angajati si colaboratori, dupa ce, in cursul anului trecut, in cadrul companiei au fost create 700 de noi locuri de munca. Angajatii si colaboratorii isi desfasoara activitatea in 35 de locatii proprii, 4 spitale,  3 centre cu spitalizare de zi, 2 maternitati, 8 campusuri medicale, 11 centre de imagistica, 15 laboratoare de analize, banca proprie de celule stem si peste 180 de policlinici partenere in Bucuresti si in tara. Cele mai noi investitii au fost inaugurate la finele lunii trecute, moment in care reteaua s-a extins si la nivelul municipiului Ploiesti.

Operatorul privat deserveste peste doua milioane de pacienti, fiind prima companie care a introdus in Romania pachetele de preventie pentru companii, in urma cu peste 20 de ani. De asemenea, a lansat prima gama de pachete de preventie destinata IMM-urilor si startup-urilor, indiferent de numarul de angajati.

 


Categorii: Actual, Companii, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*