Reteaua de sanatate Regina Maria si-a deschis primul campus medical din Targu Mures

Operatorul de servicii medicale private ajunge astfel la 31 de locatii proprii in intreaga tara, investitia de la Targu Mures ridicandu-se la 1,7 milioane de euro.

 

Regina mariaReteaua de sanatate privata Regina Maria continua sa isi extinda serviciile pe plan national, zilele trecute inaugurand o noua investitie importanta, reprezentata de infiintarea primului campus medical propriu din Targu Mures. Pentru a duce la indeplinire acest demers, compania a investit 1,7 milioane de euro, ajungand astfel la 31 de locatii proprii in intreaga tara.

Intins pe o suprafata de 900 de metri patrati, campusul este amplasat in zona de nord-est a municipiului Targu Mures, in vecinatatea Universitatii de Medicina si Farmacie si a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta. Noua inverstitie cuprinde 14 cabinete medicale care le ofera pacientilor acces la o gama complexa de servicii ce acopera 15 specialitati medicale.

Echipa care va deservi noul campus inaugurat zilele trecute este formata din 22 de medici, serviciile medicale fiind adresate in egala masura, atat adultilor cat si copiilor.

Campusul mai include si un centru de Imagistica, un centru de Medicina Muncii, un centru de Pediatrie, un centru de Obstetrica-Ginecologie si un centru de Recuperare Medicala, in cadrul caruia pacientii au acces la fizioterapie, kinetoterapie si masaj. Acestora li se adauga si  un laborator propriu de analize medicale, cu punct de recoltare.

 

regina mariaPrintre specialitatile medicale disponibile in Campusul Medical Regina Maria din Targu Mures se numara alergologie, boli infectioase, cardiologie, dermatologie, gastroenterologie, nutritie si metabolism, neurologie, obstetrica-ginecologie, pediatrie, reumatologie, oftalmologie, ORL si altele. Lista de investigatii a laboratorului cuprinde atat testele uzuale de biochimie, hematologie, coagulare, microbiologie, cat si teste speciale pentru screening-ul prenatal, teste genetice si moleculare, teste de anatomie patologica si citologie Babes Papanicolau.

Inaugurarea noului campus confirma faptul ca Transilvania a devenit o zona de importanta strategica pentru operatorul privat de servicii medicale, primul centru fiind deschis la Cluj, in urma cu opt ani, urmat apoi de un alt campus medical inaugurat la Brasov. In cele doua campusuri, de la Cluj si Brasov, au fost tratati in ultimul an 260.000 de pacienti, ceea ce reprezinta 20 la suta din numarul total de pacienti ai retelei.

 

RmnIn cadrul campusului de la Targu Mures, pacientii pot efectua investigatii suplimentare precum teste de audiometrie, spirometrie, EKG de repaus, EKG de efort, insa „piesa de rezistenta” o reprezinta centrul de Imagistica. Acesta este dotat cu un aparat RMN ultra-performant, special creat pentru a acoperi o gama variata de investigatii clinice, atat teste de rutina, cat si examinari avansate. Aparatul reprezinta o tehnologie de varf si este recunoscut pentru acuratetea imaginilor, viteza de scanare si reducerea timpului de examinare. Acesta face posibila si examinarea persoanelor cu o greutate de pana la 200 de kilograme, fara a fi necesara repozitionarea acestora in cazul unor examinari multiple.

Odata ianugurata aceasta noua investitie, reteaua privata de sanatate cuprinde in prezent 31 de locatii proprii, 4 spitale, 3 centre cu spitalizare de zi, doua maternitati, 8 campusuri medicale, 8 centre de imagistica, 15 laboratoare de analize, banca proprie de celule stem si peste 180 de policlinici partenere in tara.


Adaugati un comentariu


 

*