Supliment alimentar unic in lume, produs la Institutul Cantacuzino

In ciuda dificultatilor prin care trece Institutul, productia extractului de orz verde nu a fost intrerupta, iar produsul are in si in prezent mare cautare pe piata.

 

cantacuzino-institut

Institutul Cantacuzino

In valtoarea evenimentelor din ultimele sase luni, legate de sistemul sanitar din Romania, Guvernul tehnocrat se pare ca a scapat din vedere situatia Institutului Cantacuzino, despre care se vorbea la un moment dat ca va reveni in scurt timp pe linia de plutire si isi va relua activitatea de productie a vaccinurilor. Dupa tragedia din Colectiv, in atentie au fost aduse insa alte probleme grave ale sistemului sanitar, cum ar fi dotarile proaste, infectiile nosocomiale, sectiile in care s-a investit milioane de euro pentru a fi tinute cu lacatul pe usa si, mai nou, problema dezinfectantilor diluati distribuiti in spitale.

Primul ministru Dacian Ciolos a declarat, vineri, Sanatatea ca „prioritate zero”, iar atentia autoritatilor se concentreaza acum pe implementarea programului de prevenire si control a infectiilor nosocomiale, investitiile fiind orientate prioritar spre dezvoltarea unor laboratoare de analize autorizate.

Despre Institutul Cantacuzino nu a mai vorbit nimeni de luni bune, timp in care unitatea continua sa functioneze la limita de avarie, singura activitate de productie fiind axata pe un spliment alimentar unic in lume, aflat inca la mare cautare.

 

cantacuzinoEste vorba de SOD Natural, un extract de orz verde, bogat in substante cu activitate de epurare a radicalilor liberi de oxigen, produs care se incapataneaza sa reziste pe piata acaparata de ani buni de medicamente si suplimente alimentare de import intens promovate. Preparatul produs la Cantacuzino are proprietati unice, fiind ultima inventie brevetata de institut, in anul 1989. Specialistii institutului spun ca cel mai important efect al SOD Natural este cel de contracarare a radicalilor liberi de oxigen, radicali care determina imbatranirea celulara. Acest efect este produs de prezenta unor cantitati mari din enzime super-oxid-dismutaza (SOD).

Produsul este foarte eficient si in neutralizarea efectelor diferitelor tipuri de radiatii. Exploziile solare, expunerea prelungita la soare sau la ultravioletele de la solar, radioterapia in diferitele forme de cancer, prezenta la locul de munca a din ce in ce mai multe echipamente generatoare de campuri electromagnetice, utilizarea excesiva a telefoanelor mobile sunt cateva exemple de expunere a organismului uman la astfel de radiatii in urma carora sunt generati radicali liberi. Acestia pot fi insa neutralizati eficient prin consumul acestui supliment alimentar produs la Cantacuzino.

 


Categorii: Actual, Stiri

Comentarii (1)

  1. Bratu Rodica spune:

    Felicitari tututor pt. ce faceti! Rusine celor care trebuiau sa investeasca in acest institut si nu au facut-o, de 27 de ani totul se darama…

Adaugati un comentariu


 

*