Cel mai important show de moda al anului, organizat in scop umanitar

Vedete precum Catalin Botezatu, Doina Levintza, Ilinca Vandici, Roxana Ciuhulescu si multi altii au participat la o prezentare in urma careia au fost donati 10.000 de euro catre Hospice Casa Sperantei.

 

2121606.11-roxana-ionescu-roxana-ciuhulescu-roxana-iliescu-deschidereO importanta donatie in valoare de 10.000 de euro, a fost facuta zilele trecute uneia din cele mai importante organizatii medicale non-profit din Romania, fundatia Hospice Casa Sperantei, in urma unui eveniment monden organizat la de catre Plaza Romania, tocmai in scopul de a sprijini financiar activitatea membrilor acestei asociatii.  Este vorba de cea mai importanta prezentare de moda a anului organizata de Plaza Romania, eveniment la care au participat numeroase vedete care au acceptat benevol fie sa defileze pe podium, fie sa isi prezinte creatiile vestimentare, totul in scop umanitar.

Momentul a coincis cu lansarea colectiilor de primavara-vara, iar fondurile adunate in urma prezentarii de moda au fost donate de organizarori asociatiei umanitare, infiintate in Romania inca din 1992 de catre cetateanul britanic Graham Perolls.

 

catalin-botezatu-g-h-mumm-sibiuLa invitatia organizatorilor au raspuns prompt o serie de vedete autohtone printre care s-au numarat Ilinca Vandici, Diana Dumitrescu, Ruby, Lora, Crina Abrudan, Anca Serea, Nicolle Stanese, Daiana Anghel, Elena de la Mandinga, Marina Dina, Roxana Ciuhulescu si Ruxandra Bar, care au acceptat joi sa joace rolul unor modele si au defilat pe podiun purtand creatii vestimentare ale lui Catalin Botezatu, Doina Levintza, Rhea Costa si multi alti creatori de moda, care si-au manifestat de asemenea suportul pentru scopul umanitar al evenimentului. Vedetele au acceptat sa participe gratuit la acest spectacol, fondurile stranse cu aceasta ocazie fiind completate si cu donatii, ajungandu-se astfel la suma de 10.000 de euro care a fost donata in conturile organizatiei Hospice Casa Sperantei, banii urmand a fi folositi pentru cresterea calitatii vietii si ingrijirea paliativa a bolnavilor care sufera de boli incurabile si isi traiesc ultimele luni sau chiar saptamani din viata.

 

Graham Perolls

Graham Perolls

Hospice Casa Sperantei este o organizaţie de caritate neguvernamentala infiinţata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii şi dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima şi cea mai mare unitate de acest fel din Romania şi centru de excelenţa pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative, de serviciile sale beneficiind copii si adulti aflati in faze terminale ale unor boli incurabile. Activitatea depusa timp de 22 de ani de cetateanul britanic in Romania, in domeniul ingrijirii paliative, a atras si aprecierea Reginei Elisabeta a Angliei, fiind inclus pe asa-numita lista de onoare a Anului Nou, ce ii include pe cei carora suverana le acorda distinctii. Astfel, fondatorul Organizatiei Casa Sperantei, a primit la inceputul acestui an Ordinul „St. Michael and St. George” in grad de comandor din partea reginei Elisabeta a Marii Britanii, pentru meritele sale in cei 22 de ani petrecuti in Romania.

 


Adaugati un comentariu


 

*