Examene pentru gradul de medic primar

7 iunie 2012 | 0 comentarii |

Mai sunt doar sase zile pana cand medicii care vor sa aiba primariatul se vor afla in examen. Ministerul Sanatatii (MS) organizeaza, la data de 13 iunie 2012, examenul pentru obtinerea gradului de primar pentru medicii, medicii dentisti si farmacistii care pana la 31 decembrie 2012 vor avea o vechime de minim 5 ani ca medici specialisti in specialitatea pentru care doresc sa obtina gradul profesional.

Potrivit unui comunicat al MS, examenul se va desfasura in centrele universitare medicale care pot asigura conditiile de organizare si desfasurare a tuturor probelor prevazute in tematicile specialitatilor solicitate, precum si componenta comisiilor de examinare pentru specialitatile respective .

Candidatii care au depus dosarele de inscriere pentru examen la Directiile de Sanatate Publica Judetene, respectiv a Municipiului Bucuresti si dupa caz, la ministerele cu retea sanitara proprie, pana la data de 15 mai 2012, inclusiv, vor afla maine daca au fost admisi sa sustina examenul de medic primar.

Listele nominale ale candidatilor admisi, presedintii comisiilor, data, locul si ora de prezentare la examen se vor afisa pe site-ul www.ms.ro la data de 8 iunie 2012.


Categorii: Actual, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*