Fă-i pe plac dentistului!

31 iulie 2019 | 0 comentarii |

V-am făcut să zâmbiți de multe ori, cu diferite glume despre medici stomatologi. În mai multe articole v-am informat despre cum trebuie să vă îngrijiți dantura, iar în altele v-am spus ce riscuri poate implica lipsa igienei dentare și amânarea controlului stomatologic.

Astăzi vă punem la dispoziție 10 reguli „de aur” pe care ar trebui să le știți dacă aveți în familie sau între prietenii apropiați un medic dentist. Le-a scris un medic plin de umor, iar noi vi le împărtășim și vouă, pentru a vă face ziua mai veselă:

 

Ca dentistul tău să te placă ar fi bine și indicat:

1. De fiecare dată când îl vezi, bagă-ți un deget în gură, trage obrazul și lasă-l să se uite la dinții tăi, să vadă dacă pata aia de pe măsea e carie sau nu. Doar de-aia s-a făcut dentist, iubește să se uite în gurile oamenilor. Nu îi răpi această plăcere! În caz că nu vă vedeți prea des, trimite-i poze în care stai așa. Se vede și în poză ce e.

2. Nu te spăla pe dinți, nu cumpăra apă de gură și fir interdentar. La naiba, nici măcar pastă de dinți și periuță nu îți trebuie. Doar bani irosiți… Când ai un dentist în familie, probabil ai ceva tratamente gratis sau vreo reducere, așa că ce sens are să îți ții dinții curați? Profită de asta!

3. Trimite-i sute de bancuri cu dentiști, videoclipuri și poze pe toate rețelele de socializare, pe mail, prin SMS și prin orice altă posibilitate găsești. I se va părea extrem de amuzantă orice glumă despre cei cu profesia lui. Așa îi înseninezi ziua, chiar și noaptea dacă îi scrii seara târziu, căci da, poți să îi scrii oricând.

4. Trebuie să înțelegi că totuși e om și da, are și el limitările lui. Cel mai bine e să îți pui singur diagnosticul de pe net și să îi spui apoi ce să îți facă și cum. E și el om, doar nu le știe pe toate. În plus, îi scazi nivelul de stres dacă nu îl mai însărcinezi și cu efectuarea consultației, va aprecia că o faci tu.

5. Dentiștii iubesc dinții. De câte ori mergi în concediu sau e ziua lui, Crăciun sau altă sărbătoare, nu uita să îi aduci un tablou cu dinți, breloc, abțibild, cană, sculptură sau orice altceva ilustreaza un dinte. Ce fericiți sunt dentiștii când primesc dinți! Fă-i o bucurie, cât de mică, nu uita de el!

6. Dentiștii se presupune că au bani. Așa că cere bani împrumut și nu îi mai da niciodată înapoi dacă îți dă, fac ei alții. De câte ori ieșiti în oraș lor le place să plătească, așa că nu le răpi această bucurie. Orice se întâmplaă, dentiștii se simt jigniți dacă scoți portofelul și te oferi să plătești partea ta. Au destui bani încât să plătească și pentru tine, și pentru prietenii tăi dacă aduci invitați.

7. De câte ori strănuți sau îți curge nasul, te doare mâna sau piciorul, dentistul tău se va simți foarte bine când îi ceri să îți dea retetă pentru antibiotic. În plus, te poate ajuta cu orice alte substanțe care de care mai utile în viața cotidiană. Trebuie doar să îi ceri sau să te autoservești din cabinet. Ce e al lui e și al tău.

8. Încearcă să o agăți pe asistentă de câte ori ai ocazia, fă glume deocheate la adresa ei. Se va simți măgulită. Și așa relația ta cu dentistul va deveni și mai strânsă”…

 

Ați înțeles, este vorba despre „așa nu!”.  Ca să afli și ultimele „reguli” :)), intră pe site-ul Dr. Bogdan Frondea, unde vei găsi și alte sfaturi utile

 

 


Categorii: Lifestyle, Umor

Adaugati un comentariu


 

*