Maria Mirela Ionita, aproape director adjunct al DGASPC Buzau

3 octombrie 2017 | 1 comentariu |

Fostul director al Complexului de Servicii pentru Persoane Varstnice „Alexandru Marghiloman” este singurul candidat care a promovat proba scrisa organizata la ANFP.

 

Maria Mirela Ionita

Dupa numeroase examene organizate in zadar de Agentia Nationala a Functionarilor Publici (ANFP), la solicitarea Consiliului Judetean Buzau, in vederea ocuparii postului de director adjunct al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Buzau (DGASPC), exista, in sfarsit, sansa ca acest post sa fie ocupat. ANFP a afisat, astazi, rezultatele probei scrise sustinuta luni, de candidatii carora le-au fost admise doserele de inscriere la concurs.  Doar unul a demonstrat ca stie ce se cere pentru aceasta functie si are capacitatea si priceperea de a asigura buna functionare a asistentei sociale si protectiei copilului in judet, altul nereusind sa treaca pragul minim de promovare, iar cel de-al treile neprezentandu-se la concurs.

Maria Mirela Ionita a fost, asadar, singura care a reusit sa depaseasca pragul minim de 70 de puncte pentru promovarea probei scrise, care ii confera dreptul de a sustine proba interviului, obtinand 82 de puncte din 100 posibile. Mihai Ciprian Pirvu nu a reusit sa obtina decat 62 de puncte, iar Florin Nicolae Serb nu s-a mai prezentat la examen.

Astfel, daca nu cumva dupa o eventuala contestatie, va obtine 70 de puncte si cel de-al doilea pretendent la aceasta functie, Maria Ionita va fi singura care va sustine, pe 5 octombrie, ultima proba a concursului de ocupare a acestei functii.

 

Maria Mirela Ionita este psiholog si inginer si are o experienta de peste 10 ani in asistenta sociala, ea coordonand, inca de la infiintare, Complexul de Servicii pentru Persoane Varstnice „Alexandru Marghiloman”, care functioneaza in subordinea Primariei Buzau, in cadrul Directiei de Asistenta Sociala (DAS) a Municipiului.

Ea a demisionat din aceasta functie dupa modificarea structurii organizatorice a DAS, optata pentru postul de director adjunct al DGASPC, sustinand concursul organizat la sediul ANFP luni, 2 octombrie.

Avand in vedere experienta acumulata de-a lungul celor peste 10 ani in care a lucrat in domeniul asistentei sociale pe post de conducere si dupa punctajul mare obtinut la proba scrisa, este de aseptat ca proiectul sau de management si coordonare pe care il va sustine in cadrul probei interviului sa nu-i creeze probleme, asa ca foarte probabil, dupa finalizarea examenului, va ocupa postul pentru care a concurat si va reusi, astfel, sa completeze echipa de conducere a DGASPC Buzau, care de mai bine de un an a fost una interimara.

 

In perioada urmatoare, Agentia Nationala a Functionarilor Publici va organiza concurs pentru ocuparea altor trei posturi vacante in cadrul DGASPC Buzau. Astfel, in data de 26 octombrie, la opra 10,00, la sediul ANFP se va sustine proba scrisa pentru ocuparea postului de sef  Serviciu Contabilitate, pentru care dosarele de inscriere se pot depune la sediul ANFP, pana la data de 15 octombrie 2017. Detalii despre continutul dosarului, bibliografie si conditiile de participare se pot afla accesand pagina oficiala a ANFP, sectiunea „concursuri”.

In aceeasi zi, la aceeasi ora si tot la sediul ANFP se va sustine proba scrisa pentru ocuparea functiei vacante de sef Serviciu Resurse Umane din cadrul DGASPC, pentru care se primesc inscrieri tot pana la 15 octombrie, iar detaliile despre consitiile de inscriere si concurs au fost afisate pe pagina concursului.

In sfarsit, in data de 2 noiembrie si tot la sediul ANFP este programat concuirsul pentru ocuparea postului vacant de sef  Birou Adoptii si Postadoptii din cadrul DGASPC. Detalii despre concurs au fost afisate pe pagina destinata organizarii acestuia.

 


Categorii: Actual, Institutii, Stiri

Comentarii (1)

  1. Anisoara Cojocaru spune:

    Felicitari! O doamna competenta si o familie competenta

Adaugati un comentariu


 

*