Psihiatrie Infantila

Psihiatrie infantilă – Medici/Cabinete medicale Buzău 

CENTRUL DE SĂNĂTATE MINTALĂ copii  al SPMS Săpoca

Buzău, Str. Alexandru Marghiloman, Nr.92

Telefon: 0238-727.035

Dr. Nicolae ENACHE

Medic primar psihiatrieinfantilă

Program:

Luni-vineri: 08:30 – 12:00

Dr. Carmen CHIOAȘCĂ

Medic primar psihiatrie infantilă

Program:

Luni, marți, joi: 08:00 -12:00

Dr. Ioana NEMNEȘ

Medic specialist psihiatrie infantilă

Program:

Luni-vineri: 12.00-18.00


Comentarii (8)

 1. B. Corina spune:

  Buna ziua comentarii pro si contra la adresa mediciilor sincer nu stiu la care sa-mi fac o programare. Am un baietel de 8 ani cu deficit in Autism de o perioada este foarte agitat. In trecut i-am dat un tratament si mai rau mi l-a agitat. Acum, daca nu i se face pe plac ceva, incepe sa se agite si sa se loveasca singur. Offf dati-mi un sfat. Mentionez ca acum este fara tratament. Va multumesc.

  • Redactie SB spune:

   Noi nu recomandăm un medic anume, pentru că, așa cum se știe, doctor bun e cel care te face bine și asta-i greu de anticipat.
   Oricum, dacă i s-a recomandat tratament psihiatric, acesta nu trebuie întrerupt, iar dacă nu a dat rezultate trebuie apelat la medicul care vi l-a prescris pentru a schimba, dacă e cazul schema de tratament.
   Poate ar trebui să vă adresați și unui psiholog specializat în recuperarea copiilor cu autism.

 2. Elena spune:

  Doamna doctor Chioasca este un medic deosebit, foarte apropiata de pacient, amabila, placuta, miloasa. Un medic asa cum toti ar trebuii sa fie!!!

 3. Victor spune:

  Mai fato ce spui tu de d-ul Enache? Cum vrei sa se poarte? Acest om e tata psihiatrilor. Pai daca esti bolnava, cum se poate intelege cu tine? In fiecare luna iau reteta pentru copil, este un om de nota 20!

  • Veronica spune:

   Îmi tratez copilul de 13 ani la dr Enache, având sindromul West ( crize mioclonice în extensie)…. pt mine este dumnezeu…A fost o lupta foarte grea nimic nu a picat din cer, dar am sa-i fiu recunoscatoare toata viața si ii mulțumesc ca a fost alături de noi. Dr Magureanu mi-a spus sa îl las în spitalul 9 ca obiect de studiu….. Dr Enache nu mi-a garantat 100% ca o sa fie tratat complet….. Dar așa cum este acum copilul sunt mulțumită.

 4. marian spune:

  dn doctor chioasca este o doamna deosebita si o recomandam cu toata increderea suntem tratati pentru comvulsii febrile si nu am mai avut probleme.

  • Cristina Gogia spune:

   Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti si mie cum a evoluat situatia dvs. Si noi avem fiul de 14 ani cu o unica convulsie febrila in cura tot la dna Chioasca .Ati mai avut vreo criza dupa tratament? Multumesc .

 5. cristina spune:

  Am impresia ca dr. Enache are el nevoie de tratament, avand in vedere cum se poarta la consultat. Sa nu-mi fie cu pacat, dar stiu in ce situatie m-a pus pe mine, aflandu-ma cu copilul la el pentru un consult din cauza unei tulburari de mers.

Adaugati un comentariu


 

*