Peste 1.000 de copilași buzoieni s-au întâlnit cu Moș Crăciun, la Muzeul Județean

23 decembrie 2017 | 0 comentarii |

Președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, a fost și de data asta ajutorul Moșului și le-a oferit copilașilor daruri dulci, dar și întâlniri-surpriză cu Mikey și Minnie Mouse și un spectacol susținut de elevii Liceului „Margareta Sterian”, Andrada și UDDI.

 

Peste 1.000 de copii de la școlile din județ au răspuns „prezent” la întâlnirea cu Moș Craciun, intermediată de președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, în calitatea sa de ajutor de nădejde al Moșului cel darnic și bun, pentru ziua de vineri.

Copiii, care începând cu ora 16.00 au luat cu asalt curtea muzeului buzoian, unde tot mai des au parte de surprize plăcute din partea Consiliului Județean,  au avut ocazia, de această dată, să-l ântâlnească personal, pe Moș Crăciun, să se fotografieze alături de Mikey Mose și Minnnie Mouse, iar pe parcurul a câteva ore au ascultat sau chiar au cântat împreună cu elevii Liceului de Artă „Margareta Sterian”, cu Andrada, alături de bandul „Trio Ars Nova” și cu UDDI, care le-a oferit cele mai cunoscute melodii ale sale dar și colinde din repertoriul internațional.

 

Cei peste 1.000 de copii prezenți la eveniment au mers, pe rând, să stea de vorbă, personal, cu Moșul. I-au spus că au fost cuminți și i-au promis că vor fi la fel și în perioada următoare. Totodată, Bătrânelul cu barba albă le-a ascultat dorințele referitoare la cadorile pe care micuții își doresc să le găsească sub brad în noaptea Magică, când toată lumea știe că Moș Crăciun face ocolul lumii cu sacul plin de daruri pentru copiii cuminți și le-a promis că dacă nu cumva și-au dorit ceva ce nu există în atelierul lui în care spiridușii au muncit un an intreg pentru a le confecționa, cu siguranță le vor primi.

Un impresionant foc de artificii a încheiat întâlnirea copiilor cu Moș Craciun, pentru că bătrânelul cel mult iubit de copii avea nevoie de ceva timp ca să-și pregătească călătoria cu sania la care renul Rudolf era deja înhămat și împreună cu frații lui aștepta nerăbdător să plece la drum.

Înainte de a oleca acasă, copilașii au primit și câte un cadou din partea  Consiliului Județean.

GALERIE FOTO:


Adaugati un comentariu


 

*