Podiumul, a doua „sala de repetitii” pentru dansatorii sportivi de la Alegretto

24 martie 2013 | 0 comentarii |

Formatia SMILE

Minte sanatoasa in corp sanatos reprezinta deja a doua natura pentru micii dansatori sportivi de la Clubul buzoian Alegretto, iar podiumul pare sa fi devenit pentru multi dintre ei „a doua sala de repetitii”, pentru ca nu exista concurs la care sa nu le fie munca si gratia rasplatite cu premii si medalii.

Pentru sportivii Clubului Alegretto, sezonul competitional din acest an a inceput, in martie, cu participarea  la Campionatul National de Dans Sportiv, care a avut loc la Cluj-Napoca. Clubul nostru a fost reprezentat de perechea Alin Ion si Elena Micu, pereche care s-a clasat pe locul 32 din peste 65 perechi participante, un rezultat bun pentru pereche si club, tinand cont de gradul de dificultate  ridicat al competitiei”, spune prof. Mihaela Ion, presedintele clubului.

In perioada 16-17 martie, in cadrul Concursului National ,,Cupa Braila”, perechile Clubului de Dans Sportiv Alegretto s-au evidentiat cu rezultate foarte bune, fiind prezente in 7 finale, cu o medalie de aur, doua medalii de argint si o medalie de bronz

Alexandru Popescu si Bianca Petrache

De asemenea, Formatia de fete a Clubului Alegretto – SMILE –  a fost medaliata cu argint la concursul de formatii cu Dansuri Standard: Dragos Ionita si Diana Marin au fost medaliati cu aur la Clasa Hobby 12 – 15 ani, Alexandru Popescu si Bianca Petrache au obtinut medalia de bronz la competitia de Open Basic Standard  / 12 – 15 ani; Viorel Aristotel si Dana Vasile au dansat finala la Open Basic Standard 16 – 35 ani si s-au clasat pe locul 6, iar la Open Basic Latino s-au clasat pe locul 7 in semifinala. La Clasa E 12-13 ani, perechea Alin Cretu si Andrada Constantin s-au clasat pe locul 11 in semifinala.

La Precompetitional, un dans ( Cha-cha) 6 – 9 ani,  Andrei Vacar si Alexandra Georgescu au ocupat locul 4  din 25 perechi concurente si locul 8 in semifinala, la competitia de 2 dansuri. Mihai Rotaru si Andra Iorgulescu au  obtinut 2 medalii de argint, la competitia cu un dans ( cha-cha) si la competitia cu 2 dansuri ( vals lent si cha-cha).

Dragos Ionita si Diana Marin

 La competitiile cu fete solo, Cezara Ortopelea a ocupat locul 4 la un dans (Cha-cha) si Edina Constantinescu a ocupat locul 7 la competitia de jive.

Cu rezultate foarte bune pentru prima participare s-a evidentiat si perechea Alexandru Ghiurcanas si Andreea Mirea care a ocupat locul 12 in semifinala la un dans si locul 13 la 2 dansuri, 6-9 ani.

In acest week-end, perechile Clubului Alegretto participa la a zecea editie a Dance Masters 2013, cea mai mare competitie internationala organizata de Federatia Romana de Dans Sportiv la Bucuresti.


Categorii: Mind & Spirit

Adaugati un comentariu


 

*