Prima Conferință Națională dedicată exclusiv asistenților medicali, organizată de rețeaua de sănătate „Regina Maria”

15 noiembrie 2018 | 1 comentariu |

Evenimentul reunește, la București, 180 de invitați, 13 speakeri principali, 18 lectori asistenți medicali, 38 de lucrări științifice și peste 20 de specialități medicale.

 

În perioada 16-17 noiembrie, în incinta hotelului Ramada North din București, se desfășoară prima ediție a Conferinței Naționale a Asistenților Medicali, organizată de rețeaua de sănătate „Regina Maria”, care în acest fel dorește să sprijine dezvoltarea carierei asistenților medicali din România. Potrivit organizatorilor, lucrările conferinței se concentrează asupra importanței învățării continue în cariera de asistent medical și abordează teme care vizează teme care vizează managementul pacienților și noutățile în pregătirea profesională. În cadrul conferinței vor fi abordate subiecte de actualitate și detalii despre cazuri medicale, manevre și proceduri de interes pentru participanți, asigurând un cadru propice relaționării și schimbului de experiență profesională.

Aflat la prima ediție, evenimentul reunește 180 de invitați, 13 speakeri principali, 18 lectori asistenți medicali, 38 de lucrări științifice și peste 20 de specialități medicale, între care chirurgie generală, chirurgie oncologică, chirurgie bariatrică, chirurgie plastică, gastroenterologie, pediatrie, medicină de urgență, obstetrică-ginecologie, epidemiologie, neonatologie, psihiatrie, urologie, chirurgie ginecologică și endoscopie intervențională.

 

Dr. Hadi Rahimian

Lucrările prezentate în cele două zile vor fi susținute de asistenți medicali cu experiență și deschidere către învățarea continuă, care profesează în spitale din București, Cluj-Napoca și Craiova.

Dr. Hadi Rahimian, unul dintre puținii specialiști în medicina fetală din România, va conferenția în cadrul evenimentului, împărtățind astfel asistenților medicali prezenți din experiența sa, punând accent atât pe noutățile științifice în domeniu, cât și pe importanța „abordării în echipă a fiecărui caz medical”.  Dr. Rahimian este director medical al Spitalului „Regina Maria” Băneasa, membru al Societatății Internaționale de Ecografie Ginecologică și Obstetricală și face parte din Societatea Americană de Obstetrică și Ginecologie și din Societatea Internațională de Diagnostic Prenatal și a efecuat diverse tipuri de intervenții intrauterine, unele dintre ele în premieră națională.

Acreditată de către OAMGMAMR, Conferința Națională a Asistenților Medicali le asigură participanților 10 credite de Educație Medicală Continuă.

 Comentarii (1)

  1. Ciocirlie Doina spune:

    Vreu si eu la astfel de cursuri.

Adaugati un comentariu


 

*