Primele rezultate finale ale concursului de angajare la SJU Buzau

Cel mai mare punctaj a fost obtinut de Alina Marilena Chitu, candidata care a concurat pentru postul de asistent medical principal igiena, care atat la proba scrisa cat si la interviu a obtinut 100 de puncte, astfel ca a promovat examenul cu media 10,00.

 

asistente spitalIn cursul zilei de astazi, pe site-ul oficial al Spitalului Judetean Buzau au fost publicate primele liste cu rezultatele finale ale concursurilor de angajare organizate la finele lunii trecute, ca urmare a neocuparii tuturor locurilor scoase la concurs in luna februarie. Rezultatele publicate sunt pentru posturile scoase la concurs pentru asistenti medicali debutanti, moasa principala, asistent medical principal igiena si pentru Serviciul de Medicina Legala, rezultatele pentru infirmiera debutanta si pentru ingrijitoare urmand sa se afiseze probabil maine, astazi avand loc proba interviului pentru aceste posturi.

Daca in urma publicarii rezultatelor la proba scrisa s-a facut o prima departajare, fiind admisi pentru interviu doar candidatii care au reusit sa obtina cel putin 50 de puncte din cele 100, cat era maxim posibil, dupa sustinerea celei de-a doua probe se poate stabili cu exactitate media finala, ocuparea locurilor disponibile facandu-se in ordine descrescatoare, acolo unde au [promovat mai multi cponcurenti decat locuri disponibile, cu este cazul, spre ezemplu, la asistenti medicali debutanti, unde dupa interviu au obtinut punctaj de promovare 33 de candidati, dar numai 16 dintre ei vor fi angajati in urma acestui examen.

*Rezultatele probei interviului pentru asistenti medicali debutanti, AICI

 

asistenti (2)Primii care au primit vestile bune au fost candidatii care au concurat pentru un post de asistent medical principal de igiena – SPCIN, pentru un post de asistent medical debutant la Serviciul de Medicina Legala si pentru postul de moasa principala la noua maternitate.

Pentru cele trei posturi situatia este deja clara, chiar daca pentru postul de la Medicina Legala ambele candidate au avut un punctaj foarte bun. Cel mai mare punctaj final a fost obtinut de Denisa Hoanas Caia care are media 8,4 dupa ce la proba scrisa a fost notata cu 78 de puncte (7,8), iar la interviu a avut 90 de puncte (9,0). Silvia Ignatescu, desi a obtinut un punctaj mai mare la interviu, respectiv 98,75 de puncte (9,88), la scris a avut doar 60 de puncte (6,0), astfel ca media sa finala este mai mica, respectiv 7,94. Chiar daca aceasta din urma ar depune contestatie si ar obtine punctaj maxim la interviu, tot nu ar reusi sa obtina o medie finala care s-o depaseasca pe cea a contrcandidatei sale.

 

asistenti-108Pentru postul de asistent medical principal igiena s-a prezentat un singur candidat, Alina Marilena Chitu, care a promovat concursul cu punctaj maxim, fiind notata cu 100 de puncte atat la proba scrisa cat si la interviu.

In cazul postului de moasa, Anca Maria Belu a fost singura care s-a prezentat la concurs, promovand proba scrisa cu 86 de puncte si pe cea ce interviu cu 85, ceea ce inseamna ca a obtinut postul.

Au mai ramas de anuntat rezultatele probelor de interviu pentru cele 2 posturi de infirmiera debutanta, pentru care se mai lupta 10 candidate, pentru cele 18 posturi de ingrijitoare pentru care se bat nu mai putin de 52 de candidate, cat si pentru postul de agent DDD pentru care au ramas in cursa trei concurenti.

 


Categorii: Actual, Spitale, Stiri

Comentarii (1)

  1. Maria Anton spune:

    Viitoare asitente la spitalul judetean buzau, care atunci cand te duci in vizita la ati (sectie) sa-ti vizitezi bolnavul angajatele stau cu geamul deschis langa bolnavul muribund pe frigul asta, ca sa nu se sufoce, amaratii aia sunt doar cu pampers pe ei si cate un jeg de cearsaf neschimbat din momentul internarii. Viitoarele asistente sunt verificate la sange doar la portofel nu si la creier, cand se angajeaza… ar trebui schimbata conducerea, dar ma tem ca fac parte din anumite partide si stau bine mersi pe scaunele lor nederanjati.

Adaugati un comentariu


 

*