Sahistii de la Palatul Copiilor, medaliati la Lugoj

31 mai 2012 | 0 comentarii |

Sportul mintii a demonstrat inca o data ca micutii sahisti antrenati de Nistor Slabu, in cadrul Clubului de sah de la Palatul Copiilor Buzau, au capacitatea de a se impune intr-un concurs de talie nationala. La competitia „Open Lugoj”, desfasurata in zilele de 25 si 26 mai, in judetul Timis, 62 de concurenti cu varste cuprinse intre 10 si 12 ani s-au intrecut in rabdare, capacitate de concentrare si intuirea miscarii adversarului.

          Fie ca s-au aflat pentru prima data la un concurs desfasurat in afara judetului, fie ca au mai avut experiente similare, practicantii sportului mintii care au reprezentat Buzaul in Banat au dat dovada de tactica si o mare dorinta de a castiga. Pasiunea si munca lor nu a ramas nerasplatita, cei trei copii  coordonati de profesorul Nistor Slabu  reusind sa urce de mai multe ori pe podium. Astfel, la grupa B10, Radu Cujbescu si Robert Boeru s-au clasat pe locul al II-lea, iar la grupa B12, Andrei Voicu a obtinut locul III. La individual s-au facut  remarcati Radu Cujbescu – a treia pozitie, Robert Boeru care a primit mentiune si Andrei Voicu – premiul III.

Micutii sahisti buzoieni de la Palatul Copiilor si-au masurat fortele si abilitatile cu cei ai unor cluburi din Arad, Botosani, Breaza, Caransebes, Lugoj, Petrosani, Suceava, Targu Jiu, Timisoara si Vatra Dornei.


Adaugati un comentariu


 

*