Sanatatea „din racheta”

16 septembrie 2014 | 0 comentarii |

Cojocaru si Chibucultean – ,,asii de toamna” la tenis de camp.

 

Nicu Cojocaru, Petrica Chibulcutean, Francisco Stoica si Marian David

Nicu Cojocaru, Petrica Chibulcutean, Francisco Stoica si Marian David

Tenisul de camp, un sport care ajuta cu siguranta la mentinerea starii de sanatate si are o eleganta aparte, devine tot mai indragit si este practicat de catre din ce in ce mai multi buzoieni. Dovada aprecierii deoebite de care se bucura  „sanatatea din racheta” sta in numeroasele turnee destinate amatorilor, desfasurate pe terenurile din Buzau, unde participantii isi demonstreaza talentul, experienta si bucuria de a juca diecare meci, iar orice competitie este considerata  binevenita, in special pentru placerea jocului, chiar daca miza este, aparent, premiul/trofeul pentru care se desfasoara intrecerea.

Un exemplu in acest sens il reprezinta si cei care in weekendul trecut,  inarmati cu rachete si seturi de mingi, au mers la moderna baza sportiva Tenis Club Alex Nicolas, aflata langa podul de la Maracineni si care a gazduit prima editie a Cupei ,,Asii de toamna”, competitie apreciata de toti cei prezenti.

La turneul rezervat probei de dublu, organizat de Doru Grigore si al carui sponsor principal a fost Nikost Impex SRL, au participat 16 jucatori.

 

POZE 059Trofeul pus in joc a fost adjudecat de Nicu Cojocaru si Petrica Chibulcutean care, in finala s-au impus cu scorul de 2-0 la seturi in fata lui Francisco Stoica si Marian David, clasati pe locul secund. Locul III a fost adjudecat de Victor Serbanica si Constantin Solomon, acestia invingand dublul Cristi Rosu-Alexandru Rosu.

Ceilalti participanti au fost: Doru Grigore-Claudiu Dinu, Sorin Busuioc-Marius Grigore, Marius Dinu-Marian Lambru si Virgil Paunescu-Cristi Paunescu.

Dupa inmanarea premiilor a urmat o masa festiva, la care cei prezenti au ciocnit un pahar cu vin sau bere si au discutat despre turneul incheiat, considerat pe buna dreptate, unul spectaculos si, in acelasi timp, au pus la cale organizarea unei alte competitii.

,,Club Alex Nicolas” este afiliat la Federatia Romana de Tenis de Camp, iar in curand baza sportiva va dispune si de o sala, gratie investitiei pe care o face unul dintre laureatii Cupei ,, Asii de toamna”, Nicu Cojocaru.

                                                                                   A consemnat Adrian SOARE

 


Adaugati un comentariu


 

*