Schimbări la vârful ADRFR

2 mai 2018 | 0 comentarii |

Cristina Pricop părăsește asociația, iar prerogativele sale sunt preluate, până la desemnarea unui alt Director Executiv, de președintele Robert Popescu.

 

Cristina Pricop

Începând cu data de 01.05.2018, directorul Executiv al Asociației Distribuitorilor și Retailerilor Farmaceutici din România, Cristina Pricop, părăsește acest post, pentru a-și continua cariera profesională în cadrul unei alte organizații.

După șase ani în care am reprezentat, în calitate de Director Executiv al Asociației Distribuitorilor și Retailerilor Farmaceutici din România (ADRFR), interesele distribuitorilor farmaceutici și ale farmaciilor în fața autorităților din România, a asociațiilor profesionale, a asociațiilor de pacienți, a altor structuri relevante, închid acest capitol cu multumirea lucrului bine făcut și cu certitudinea unor prietenii durabile. Am avut alături oameni excepționali și am construit proiecte splendide, cu parteneri pe măsura. Tuturor și fiecăruia în parte, vă mulțumesc pentru această perioadă extraordinară! Multă sănătate, fericire și realizări personale și profesionale! A fost o onoare și bucurie să lucram împreună!”, scrie Cristina Pricop, pe pagina sa profesională, fără a da detalii despre noul loc de muncă.

 

Robert Popescu

Cristina Pricop s-a alăturat echipei ADRFR în aprilie 2012, iar pe parcursul celor șase ani de colaborare, ea a contribuit la implementarea strategiei și a proiectelor ADRFR, reprezentând interesele membrilor săi cu profesionalism și dedicare în fața autorităților centrale, asociațiilor profesionale, asociațiilor de pacienți, a altor parteneri de dialog, se menționează în counicatul asociației. Ea „a participat și sustinut punctele de vedere ale ADRFR în cadrul a numeroase dezbateri publice, prelegeri, conferințe, mese rotunde și grupuri de lucru dedicate domeniului farmaceutic”, se mwnționează în documentul amintit. Începând cu luna ianuarie 2017 a fost reprezentant al ADRFR în cadrul organelor de conducere ale Organizației pentru Serializarea Medicamentelor din România și a reprezentat ADRFR în cadrul European Healthcare Distribution Association (GIRP)/ Asociatia Europeana a Distribuitorilor Farmaceutici, se mai mentionează în încheierea comunicatului asociației, mulțumindu-i-se pentru „plus-valoarea adusă de-a lungul celor șase ani, proiectelor și acțiunilor ADRFR” și urându-i-se succes în cariera profesională viitoare.

Până la numirea unui nou Director Executiv, prerogativele de reprezentare a intereselor asociației noastre în fața partenerilor de dialog sunt preluate integral de președintele asociației, Robert Popescu, anunță, printr-un comunicat de presă, ADRFR.

 

* Asociatia Distribuitorilor si Retailerilor Farmaceutici din Romania (ADRFR)a fost înființată în anul 2003 și reprezintă interesele a peste 50% din piața de distribuție și retail farmaceutic autohton.

Din luna iulie 2012, ADRFR este membru cu drepturi depline al Asociatiei Europene a Distribuitorilor Farmaceutici (GIRP – Groupement International de la Repartition Pharmaceutique).

Membrii ADRFR sunt distribuitori farmaceutici – Mediplus Exim SRL, Farmexpert DCI SRL și Farmexim SA și retaileri farmaceutici -Sensiblu SRL, SIEPCOFAR SA (Farmaciile Dona) și Help Net Farma SA.

 


Adaugati un comentariu


 

*