Spitalele din Nehoiu și Râmnicu Sărat angajează personal auxiliar

Perioada de înscriere a candidaților este în plină desfășurare, iar examenele vor avea loc luna viitoare.

 

Spitalul Municipal Ramnicu Sarat

În această perioadă, la spitalele din Râmnicu Sărat și Nehoiu sunt așteptați să își depună dosarele candidații pentru două posturi scoase la concurs, cele două unități publicând, în urmă cu câteva zile, anunțurile referitare la organizarera concursurilor.

Astfel, la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat este nevoie de un magaziner, iar în acest sens va fi organizat concurs de angajare la jumătatea lunii viitoare. Până atunci, candidații interesați sunt așteptați să își depună dosare de înscriere, până la data de 2 iulie, ora 16.00, la biroul RUNOS al unității medicale.

Proba scrisă va avea loc în data de 16 iulie, iar candidații care vor promova această probă, vor susține interviul, în data de 18 iulie, ambele probe având loc cu începere de la ora 10.00.

Pentru a putea participa la concurs, candidații trebuie să fie absolvenți de studii medii cu diplomă de bacalaureat și să aibă cel puțin 10 ani vechime ca magazioner sau gestionar. De asemenea, candidații trebuie să aibă calificare de operator introducere, validare și prelucrare date. Taxa de participare la concurs este de 50 de lei. Cei interesați de mai multe detalii pot obține informații la sediul spitalului sau sunând la numărul 0238 561 231.

 

În cazul Spitalului Orășenesc Nehoiu este scos la concurs un post de bucătar în cadrul compartmentului Bloc Alimentar, iar candidații interersați iși pot depune dosarele până la data de 6 iulie, ora 15.00. În data de 17 iulie va avea loc selecția dosarelor, în urma căreia vor fi anunțați candidații ale care au întrunit condițiile de participare la concurs. Va urma proba scrisă sau practică, ce va avea loc pe 24 iulie, cu începre de la ora 9.00, iar candidații care vor promova vor susține interviul, în data de 26 iulie, de la ora 10.00.

Taxa de participare este de 20 de lei, iar pe lângă chitanța care să ateste plata acestei taxe, dosarul de candidat trebuie să mai conțină un CV, dovada că, în ultimii 5 ani, candidatul nu a fost sancționat la unitatea la care a lucrat, avizul psihologic, adeverință medicală, cazier judiciar, documente care să ateste vechimea în muncă, copii după actele care să ateste nivelul studiilor sau efectuarea unor specializări, după actele de stare civilă și după documentul de identitate, însoțite de o cerere adresată managerului, în care să se menționeze postul pentru care candidatul dorește să concureze.

Relații suplimentare pot fi aflate de la serviciul de resurse umane al unității medicale sau sunând la numerele 0328 554 994 și 0238 554 995.

 


Categorii: Actual, Spitale, Stiri

Comentarii (1)

  1. Spataru Cristi spune:

    Buna ziua.
    Cui o sa mai gateasca acest bucatar in conditiile in care sectia de Interne tocmai s-a inchis. Este o bataie de joc pe care managerul ne-o administreaza in mod frecvent,o sa strangem semnaturi si o sa mergem la domnul primar sa ia masuri,deoarece avem nevoie de cineva care sa lupte pt acest spital, nu sa trimita lumea acasa si sa faca declaratii prin sedinte ca noi vom pleca iar el cu minunata lui asistenta vor ramane.

Adaugati un comentariu


 

*