Spitalul Grigore Alexandrescu, nominalizat la titlul de „Cel mai bun spital”

26 februarie 2015 | 0 comentarii |

Nominalizarea a fost facute de o organizatie din Marea Britanie in cadrul campaniei de desemnare a candidatilor Forumului Realizarilor.

 

Spitalul Grigore Alexandrescu

Spitalul Grigore Alexandrescu

Spitalul de copii Grigore Alexandrescu are sansa de a fi desemnat spre finalul lunii aprilie drept „Cel mai bun spital”, in cadrul Forumului Realizarilor, o gala ce va avea loc la Londra, si in cadrul careia vor fi premiati cei mai buni reprezentanti din domeniul medicinei, stiintei si economiei. Unitatea medicala a fost nominalizata printre candidatii la aceasta distinctie de catre organizatia britanica Europe Bussines Assembly, in acelasi timp, Comitetul Socrate, desemnandu-l pe directorul spitalului, prof. dr. Dan Mircea Enescu, pentru premiul international „Cel mai bun manager” din domeniul sanitar, in cadrul aceliasi gale.  Spitalul din Capitala a fost nominalizat pe baza unor sondaje statistice, a mediei de specialitate,  a unor date de la conferinte si corporatii si a expozitiilor medicale. La selectie s-a tinut seama de inalta calificare a personalului, dotarea institutiei cu echipamente moderne, declaratiile pozitive ale pacientilor, si de acreditarile nationale si internationale.

 

spital de copii grigore alexandrescuIn prezent, la spitalul Grigore Alexandrescu se lucreaza la amenajarea si dotarea spatiului viitorului centru de chirurgie cardiovasculara pediatrica ce va devani functional incepand cu luna mai, dupa cum a dat asigurari ministrul Sanatatii, in urma unei vizite recente efectuate aici. In acest sens, la spitalul de copii au fost deja deblocate 119 posturi pentru a asigura personalul medical necesar functionarii noului centru, primele examene pentru posturile de medici fiind sustinute chiar in aceasta perioada.

Tot in cursul lunii mai urmeaza sa se finalizeze si lucrarile de amenajare a noii Unitati de Primiri Urgente a spitalului.


Categorii: Actual, Spitale, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*