Start online pentru licitația caritabilă „O lume cu ușile deschise”

16 septembrie 2021 | 0 comentarii |

În urma licitației organizate de Fundaţia Inovaţii Sociale Regina Maria, în parteneriat cu Casa de Licitaţii Vikart, care va avea loc în această seară, 6.000 de persoane cu probleme de sănătate și fără posibilități materiale vor beneficia gratuit de servicii medicale.

 

Binele ia uneori forma unor obiecte de artă pictate cu sufletul şi scoase la licitaţie pentru a veni în ajutorul celor ce au cu adevărat nevoie de sprijin. 17 artişti renumiţi şi persoane publice s-au implicat activ şi au transformat 17 uşi în adevărate obiecte de artă. Horațiu Mălăele, Sorin Ilfoveanu, Ion Anghel, Omid Ghannadi, Dana și Stephan Maitec, Bogdan Lascăr, Mihai Popescu, Maria Tureanu, Alin Gălățescu & Aleha Toncea sunt doar câţiva dintre artiştii care au creat cele 17 uşi unicat.

Iubitorii de artă, de fapte bune şi de implicare socială pot depune ofertele online, iar adjudecarea se va face în cadrul Licitaţiei cu strigare din timpul Galei, care are ca obiectiv strângerea sumei necesare achiziţionării şi operării unui ecograf performant care va investiga peste 6.000 de pacienţi fără venituri sau cu venituri mici, oferindu-le astfel o şansă în plus la sănătate.

Licitaţia caritabilă  O Lume cu Uşile Deschise va avea loc în timpul Galei „Din inimă pentru viitor”, organizată joi, 16 septembrie, la ora 19.00, de către Fundaţia Inovaţii Sociale Regina Maria, în parteneriat cu Casa de Licitaţii Vikart.

 

Cele 17 uși-simbol  pot fi acum licitate online. Pentru amatorii de frumos, acestea pot  decora elegant o cameră, o grădină sau un foyer de birouri. „Uşile ne vor aminti să oferim ajutor cu inimile deschise celor mai puţin norocoşi. Evenimentul caritabil a devenit deja emblematic, astfel de intruniri aducând în același loc personalități importante de pe scena autohtonă, adunate laolaltă din dorința de a face bine. În cadrul evenimentului de anul acesta veți avea ocazia să licitați uși vechi și noi, transformate sau create de artiști români în obiecte de artă. Scopul este acela de a stânge 50.000 euro pentru achiziționarea unui ecograf performant, atât de necesar pacienților sociali”, transmite dr. Wargha Enayati, fondatorul Fundației Inovații Sociale Regina Maria.

Catalogul online dezvăluie 34 de opere de artă excepţionale: 17 UŞI, dintre care una Veşnic Deschisă, create special pentru acest eveniment, şi alte 17 lucrări tematice donate cu mărinimie de artişti celebri, toate pentru a ne ajuta să ne atingem visul. Gala va putea fi urmărită şi online pe canalul de facebook al Fundaţiei. Pentru a putea licita online este nevoie să se creeze mai întâi cont pe site-ul www.vikart.ro sau să se descarce aplicaţia Vikart din Google Play sau App Store. Adaptat vremurilor, evenimentul va fi unul hibrid, oferind astfel posibiltatea de a participa şi de la distanţă la demersul caritabil”, explică directorul executiv al Fundaţiei, Cristina Mateoiu, care menționează că uşile licitate vor face ulterior obiectul unei expoziţii în cadrul Enayati Medical City, putând fi admirate pentru o perioadă limitată.

Detalii despre GALA „Din Inima pentru Viitor” pot fi aflate accesând pagina https://bit.ly/3zbPURc.

 

Gala ,,Din Inimă Pentru Viitor” reprezintă evenimentul principal al anului pentru strângerea de fonduri, cu ajutorul căruia Fundația Inovații Sociale Regina Maria, inițiativa filantropică a familiei Dr. Wargha și Mitra Enayati, de 10 ani reușește să își continue activitatea și totodată, unește într-un cadru plăcut și plin de emoție lumea medicală și de business, lansând un apel la umanitate și implicare.

Fundaţia Inovaţii Sociale Regina Maria este un ONG care oferă o gamă largă de servicii medicale gratuite persoanelor fără venituri şi asigurări medicale prin cele 2 policlinici sociale din Bucureşti şi care îngrijeşte şi educă un număr de 200 de copii din familii defavorizate în cele trei centre educaţionale ale Fundaţiei (Clinceni, Băneasa, Corbeanca). 

 


Adaugati un comentariu


 

*