Teste gratuite de spirometrie si vaccinare antigripala in farmaciile Centrofarm

25 octombrie 2012 | 0 comentarii |

Vine iarna, iar imunitatea organismului scade, astfel ca este bine sa ne ferim de virusi si sa luam masuri din timp in cazul in care exista o mai mare vulnerabilitate in fata afectiunilor respiratorii. Se stie ca prevenind o boala este mult mai usor si mai ieftin decat sa o tratezi, iar cand posibilitatea de preventie iti este la indemana, iar consultatia si investigatiile le primesti gratis, nu mai ai nicio scuza pentru a te lasa in voia bolilor de sezon.

Consecveta principiului potrivit caruia nu trebuie sa lasi boala sa te controleze, Compania Farmaceutica Centrofarm, prin farmaciile proprii din Bucuresti si din intreaga tara, deruleaaza in perioada 1 ocrombrie – 30 noiembrie, o campanie de prevenire si informare privind bolile respiratorii.

Obiectivul Centrofarm in aceasta campanie este de a identifica persoanele cu potential risc de boli cronice respiratorii si de a le informa despre preventia acestora si controlul astmului bronsic. In cadrul campaniei, posesorii de card Centrofarm beneficiaza de servicii medicale de preventie gratuite, acestea contand in consult de specialitate, spirometrie si vaccinare grtuita cu vaccinul antigripal achizitionat in farmacia Centrofarm”, se mentioneaza intr-un comunicat de presa al companiei.

Cardul de fi delitate Centrofarm incurajeaza preventia si nu consumul excesiv de medicamente, prin politici comerciale de discount, sustin reprezentantii Centrofarm, care au pus la dispozitia clientilor in aceasta perioada peste  35 de medici specialisti care realizeaza consultatii si ofera recomandari, pe baza de programare. Aceasta se poate realiza in oricare dintre farmaciile Centrofarm sau la Tel Verde 0800-07-03-07, de luni pana vineri, intre orele 09:00-18:00.

In judetul Buzau, Centrofarm deruleaza campania prin farmaciile din Centrele comerciale Galleria (Buzau) si Victoria (Rm. Sarat).


Categorii: Farmacii

Adaugati un comentariu


 

*