Ultima dorință

9 iunie 2018 | 0 comentarii |

Un texan, un francez şi un israelian zboară deasupra Oceanului Pacific. Din cauza unei defecţiuni de motor, avionul aterizează forţat, pe o insulă din mijlocul oceanului, unde cei trei sînt capturaţi de un trib de canibali. Şeful de trib îi invită la el în colibă unde le povesteşte că tribul lui este civilizat, şi înainte să mănînce pe cineva îi îndeplinește o ultimă dorinţă.

Primul vorbeşte texanul:

– Eu vreau o friptură groasă de 5 cm cu toate garniturile, cartofi prăjiţi picanţi şi o ladă de Budweiser.

Şeful de trib bate din palme, câţiva membri ai tribului fug în junglă şi se întorc imediat cu comanda. Texanul mănîncă, după care este aruncat în oală.

Vine rîndul francezului:

Eu vreau o ladă de Dom Perignon şi o porţie mare de melci gătiţi ca la mama mea acasă.

Şeful de trib bate din palme, cîţiva membri ai tribului fug în junglă şi se întorc imediat cu comanda. Francezul mănîncă, după care este și el aruncat în oală.

Vine rîndul israelianului.

– Tu ce vrei?

– Eu vreau să-mi dai un şut în fund, dar cât poţi tu de tare.

Mirat, şeful de trib îl întreabă încă o dată, dar primeşte acelaşi răspuns.
Şeful de trib ridică din umeri, se scoală în picioare şi îi trage israelianului un şut, cât poate el de tare. Atunci, israelianul scoate pistolul de la brâu şi îl împuşcă pe şeful de trib, iar după el, pe toţi canibalii.

Texanul şi francezul sar afară din oală şi încep să ţipe la israelian:

De ce n-ai zis de la început că eşti înarmat? De ce nu i-ai omorît mai repede?

– De ce? Fiindcă n-am vrut să risc să fiu condamnat de ONU, UE şi Departamentul de Stat pentru că reacţionez exagerat la o provocare neînsemnată.

 

 

 


Categorii: Umor

Adaugati un comentariu


 

*