Comentarii

 • From Carmen on Linie telefonică TelVerde pentru persoanele cu depresie și anxietate

  Foarte frumos proiectul, numai ca eu am sunat de 3 ori si mi se inchide apelul dupa primul tarait. Intrebarea mea este: numarul chiar functioneaza?

  2020/03/23 at 6:17 pm
 • From Dumitrescu Maria Alice on Colegiul Județean al Medicilor și Consiliul Județean donează tuturor medicilor buzoieni materiale de protecție

  Un lucru bun! Felicitari Colegiului si Presedintelui CJ!
  Mastile si manusile nu le tinem doar pentru noi, le impartim cu personalul din subordine.

  2020/03/27 at 3:45 pm
 • From Goguta on Prima donație pentru Spitalul Județean de Urgență, în cadrul campaniei Împreună protejăm Buzăul

  Din pacate, toate materialele de protectie sunt tinute sub cheie de directoarea de ingrijiri si sunt date doar pe sprinceana. Prioritari sunt doar medicii desi asistentele infirmierele si brancardierii sunt primii care iau contact cu pacientii. Cel mai bine ar fi sa se distribuie direct personalului.

  2020/03/27 at 7:00 pm
 • From Ispas Marcela on Spitalul Săpoca, pe un butoi cu pulbere: Parchetul a deschis un dosar penal pentru „zădărnicirea combaterii bolilor”

  De ce nu se scoate acest post la concurs și să se desfășoare așa “ca la carte “?
  Cine ia concursul să ocupe postul.
  Dacă rezultatul nu va fi măsluit ,postul va fi ocupat de un profesionist, un bun manager care cu siguranță va aduce un mare plus de imagine și nu numai spitalului.
  Chiar toate funcțiile trebuie ocupate prin numiri politice?

  2020/03/28 at 8:03 am
 • From Valeria Felecan on Spitalul Săpoca, pe un butoi cu pulbere: Parchetul a deschis un dosar penal pentru „zădărnicirea combaterii bolilor”

  Ce-o “colcai” si acolo, numai Dumnezeu stie!

  2020/03/28 at 2:06 pm
 • From Floricica Mototolea on Spitalul Săpoca, pe un butoi cu pulbere: Parchetul a deschis un dosar penal pentru „zădărnicirea combaterii bolilor”

  Ati fi facut bine sa cereți parerea întregului personal.
  Nu sa luati de buna parerea unui procent mic de salariați, reprezentați de asa-zisul lider Sanitas…
  Pe doamna “lider” s-o intereseze ca cei pe care ar trebui sa-i reprezinte nu o mai recunosc ca “lider”!
  S-o intereseze ca, de cand a aparut această pandemie, nu a fost solicitată sau întrebată (de fosta conducere) cu privire la ce protocoale trebuie urmate sau cu ce se echipeaza personalul.

  2020/03/28 at 5:04 pm
  • From Ion Mironescu on Spitalul Săpoca, pe un butoi cu pulbere: Parchetul a deschis un dosar penal pentru „zădărnicirea combaterii bolilor”

   Poate vă temeti de noul manager sau vreti sa va „dati bine” pe langa dumneaei, este dreptul dvs., desi nu e ok.
   Poate nu va place liderul de sindicat, dar il puteti schimba la alegeri.
   Dar este total nepotrivit sa conduca o unitate medicala de importanta stategica o persoana care este cercetata in mai multe dosare penale, fie si nefinalizate.
   Iar faptul ca este contestata de toti medicii si personalul TESA spune multe!
   In plus, nu e de glumit cu preventia noului virus, mai ales intr-un astfel de spital…

   2020/03/28 at 9:25 pm
 • From Nae Ioana on Spitalul Săpoca, pe un butoi cu pulbere: Parchetul a deschis un dosar penal pentru „zădărnicirea combaterii bolilor”

  Unde-i logica in gândire?

  2020/03/28 at 5:09 pm
 • From Mariana Ștefanov on Spitalul Săpoca, pe un butoi cu pulbere: Parchetul a deschis un dosar penal pentru „zădărnicirea combaterii bolilor”

  Asta dovedește încă odată ca omul sfințește locul și că omul potrivit trebuie sa fie la locul potrivit!

  2020/03/28 at 6:12 pm
 • From Dragan Gela-Camelia on A patra Ordonanţă Militară: Medicii nu mai au voie să-şi dea demisia sau să refuze detaşarea

  Poate si mai dur ar fi fost nevoie, nu este o ingradire a libertatilor, este o necesitate!!! Sa trecem cu bine peste, ca avem timp, am vazut totusi ca de multe ori libertatea a fost inteleasa gresit, iar prea multa duce la haos. Oamenii inca nu inteleg ca depinde de noi sa intrerupem lantul multiplicarii acestui inamic invizibil. Sanatate tuturor!!!

  2020/03/30 at 11:19 am
 • From Olaru Paula on Medicul Anca Coliţă, noul manager al Institutului Clinic Fundeni

  Doamna Dt.Colita,
  Eu sunt Olaru Paula sora lui Voinea Marcel si mătușa unui fost micuț si acum îngeraș pe nume Voinea David Andrei.
  Datorita șocului si a unei dureri care nu se poate descrie in cuvinte a fratelui meu ,el nu a reușit să mai pună întrebări DE CE DAVID A MURIT… DE CE NU ATI VAZUT CA ARE PROBLEME LA UN PLAMAN CAND DE 6 LUNI IN EXTERNARI ATI SCRIS MEREU CA ARE PLOBLEME DE RESPIRATIE DE CE DOAMNA DT DEEEEE CEEE. As asa multe de zis si de intrebat… dar pt moment ma limitez doar atat… astept raspunsul doamnei dt Colita
  Doi părinți sunt distruși pe viață… iar noi mătușile si unchii care il iubim enorm de mult… plângem si iar plângem de atata durere si suferinta. Astept raspuns nu ramane nimic asa fara nici o explicatie concretă… si cu cuvinte simple sa intelegem si nou care n-am studiat medicina.
  Multumesc frumos seara liniștită si cu multa sanatate chiar avem nevoie.
  Va multumesc

  2020/03/31 at 1:20 am

Adaugati un comentariu


 

*