Comentarii

 • From Lili Dragnea on De ziua ei, medicul Dana Gabriela Marinescu a primit darul cel mai de preț: după 18 zile de luptă cu COVID 19, a putut să respire singură și să vorbească pentru prima oară

  Sanatate multa!
  Respect medicilor Bogdan Micu si Cristina Raduta pt profesionalism. Am fost internata la Infecțioase si cu adevărat sunt „îngeri in halate albe”!

  2020/11/08 at 11:18 pm
 • From Gela Camelia Dragan on Colegiul Medicilor a lansat o SOLICITARE ANGAJAMENT pentru SĂNĂTATE, după tragedia de la Piatra Neamț

  In sanatate, invatamint, biserica, nu trebuie sa se implice politicul. Trebuie stabilite strategii pe termen lung, nu pe culori politice, care trebuiesc respectate cu strictete. Bolnavii nu au culoare politica, s-a vazut si acum in pandemie, boala nu alege, nu are niciun criteriu,(tinar-batrin, frumos-urât, sarac-bogat, copil, femeie sau barbat) iar Dumnezeu ne-a lasat sa fim oameni, politica sa o faca cei care au facut Scoala Politica, care s-au pregatit pentru asa ceva, ea trebuie facuta ca meserie, nu ca oportunitate sau din interes, de aceea lucrurile merg asa cum merg.

  2020/11/16 at 2:19 pm
 • From Gheorghe Tache on Colegiul Medicilor a lansat o SOLICITARE ANGAJAMENT pentru SĂNĂTATE, după tragedia de la Piatra Neamț

  Corect! Dar aceasta strategie sa fie aplicata de profesioniștii sistemului medical cu respectarea integrala a exercitării mandatului încredințat.

  2020/11/16 at 3:59 pm
 • From Daniela Teodorescu on Studenții mediciniști ar putea face voluntariat în secțiile Covid-19

  Durează să instruiești personal nou. Mai ales când acel personal nu prea știe medicina (văd ce dezastre au absolvit facultatea în ultimii 2 ani – majoritatea lipsiți de cunoștințe fundamentale și complet dezinteresați de această profesie).
  Chestia asta cu studenți în secțiile Covid se va solda cu circuite și protocoale încălcate, infectarea personalului, erori medicale și de procedură.
  Acești 2500 RON ar trebui să vină și cu un contract și o fișa a postului, că măcar să poată fi și trași la răspundere atunci când greșesc. Pentru că, (șocant dar adevărat) practicatul medicinii implică un grad mare de răspundere.
  Sau în cel mai bun (safe) caz vor fi plătiți cu 2500 RON ca să sprijine pereții. Ceea ce mă readuce la o problemă fundamentală a sistemului medical românesc: medicii specialiști șomeri care vin pe gratis zilnic la spital și fac 5-10 gărzi pe luna ca să își poată plăti traiul și transportul spre spital în celelalte zile în care nu sunt de gardă.
  Acești voluntari (care chiar știu ce fac atunci când tratează pacienți) nu merită și ei o remunerație pentru acest voluntariat??

  2020/11/17 at 6:12 am
 • From Maghi Burlacu on Coronavirusul a răpus încă un cadru medical din Buzău

  Påcat! Mare påcat! Doamnei Steluța – odihnå veșnicå in rai, celor de-acaså -pace. Condoleanțe familiei! Uneori, cuvintele sunt prea puține și sårace pentru a exprima ceea ce simți…

  2020/11/18 at 6:23 pm
 • From Georgeta Mardan on Coronavirusul a răpus încă un cadru medical din Buzău

  Dumnezeu sa o odihnească în pace!

  2020/11/18 at 6:27 pm
 • From Nik Nikk on Coronavirusul a răpus încă un cadru medical din Buzău

  Drum lin către cer matusa draga, nu te vom uita niciodata!Dumnezeu sa te odihnească în pace!🙏🖤

  2020/11/18 at 7:45 pm
 • From Olga O. on Coronavirusul a răpus încă un cadru medical din Buzău

  Nu vreau sa cred asa ceva, nu pot sa cred asa ceva… o asistenta devotata. Condoleante familiei!

  2020/11/18 at 9:41 pm
 • From Harry Nemyra on S-a înființat Comitetul Național de coordonare a activităților de vaccinare împotriva Covid-19

  O, ce veste minunată! Să fim serioși, cine-i tratează, de durere în cot, pe medici mai întâi!??

  2020/11/20 at 8:54 am
 • From Maricica Vieru on Coronavirusul a răpus încă un cadru medical din Buzău

  Dumnezeu sa o odihnească în pace, vesnica ei pomenire! Condoleante familiei! Maica Domnului să vă întărească în această grea încercare.

  2020/11/21 at 6:30 pm

Adaugati un comentariu


 

*