Comentarii

 • From Apostoleanu Carmen on „Îngerii alb-galbeni” ai Buzăului, 16 ani de fapte bune. „La mulți ani, Crucea Alb-Galbenă!”

  Mii de multumiri fetelor!!! Maini de aur, suflete mari, RESPECT PT TOT CE ATI FACUT PT NOI!!!

  2019/11/01 at 8:25 pm
 • From Cristina Vasile on „Îngerii alb-galbeni” ai Buzăului, 16 ani de fapte bune. „La mulți ani, Crucea Alb-Galbenă!”

  Nu imi vine a crede ca au trecut atâția ani! Cuvinte frumoase, la ceas aniversar, zi de care noi uităm, prinse de problemele de zi cu zi. Mulțumim că există Sănătatea Buzoiană, dna Nina Neagu, care ne felicită in fiecare an și care scrie atât de adevărat despre Crucea Alb Galbenă Buzău.
  Mi-aș dori ca aceste rânduri să fie citite și de cei care nu cred că există astfel de profesioniști printre noi, românii de rând, încercând să găsească orice motiv, mai mult sau mai puțin răscolit, pentru a ne împiedica să mergem mai departe. Printre beneficiarii noștri au fost tot felul de oameni, de la oameni foarte simpli la oameni care au avut funcții și care au înțeles prea târziu scopul Crucii Alb Galbene, atunci când timpul nu le-a mai permis să facă ceva pentru a ne sprijini menirea.
  Dar datorită acestora Dumnezeu ne iubește și vom sărbători și 20 de ani de dedicare și iubire de oameni.

  2019/11/01 at 9:10 pm
 • From G. Tudorache on „Îngerii alb-galbeni” ai Buzăului, 16 ani de fapte bune. „La mulți ani, Crucea Alb-Galbenă!”

  Oameni cu suflete deosebite! Va mulțumesc ca existați!!!
  Mulțumesc frumos pentru ajutorul acordat în urma cu ceva ani!!! 😘😘😘

  2019/11/02 at 11:41 am
 • From Ana Ion on „Farmacia inimii CATENA creeaza reduceri false consumatorilor”

  STANEEEEEEEEEEEE AI RAMAS PE VREMEA COMUNISMULUIIIIIII, ACUM CE FACEM UMBLAM LA AL 10-LEA GRAD DE RUDENIE?

  2019/11/14 at 10:00 am
 • From Avram Nicolae on Adela Cojan, noul președinte al CNAS

  Pleacă ai noștri vin ai noștri/ noi rămânem tot ca…proștii !

  2019/11/20 at 8:53 am
 • From Mailat on Tot ce trebuie sa stii despre ONG –uri

  Avem un ONG,am dori să cumpărăm un autobuz de 24 de locuri, să transportăm copii de la școală la bazin de înot și înapoi la școală, șoferul are categoria D,dar nu are card tahograf,acest mijloc de transport fiind al ONG-uli poate circula fără a folosi tahograful numai rute interne (în țară)

  2019/11/22 at 6:21 pm
 • From Iuliana Constantinescu on Cardiologie

  Buna ziua, Am avut si eu o experienta neplacuta la Spitalul Municipal Rm.Sarat, mergand cu mama mea de 82 ani cu degetul mare dela piciorul drept umflat si in stare febrila. Medicul Silviu Savga- chirurg nu a recomandat nimic, nu a pus mana sa curete degetul, unghia, nu tratament, era foarte suparat ca am mers sambata seara, trimitindu-ne la interne. Asa socata cum eram de atitudinea domniei sale, cu o hartiuta in mana ci cu mama la brat mergem la cealata sectie, unde si acolo am intalnit un alt medic la fel de neprofesionist si nepragatit, fara sa se uite la picior recomandandu-mi reteta pe care eu i-am spus-o. Dna. Stefanescu Geta mai mult era interesata de costul consultatiei si de buzunarul dansei. Fara nici un tratament, fara nici o recomandare am plecat dintr-un spital de urgenta. Oare unde as putea sa merg sa ma tratez daca nu la un spital de urgenta?
  Presa din Romania va rugam sa sa scoateti la iveala tot ce se intampla in acest spital, sunt oameni care au probleme de sanatate si nu are cine sa-i trateze pentru ca medicii din provincie sunt foarte slab pregatiti. Ar trebui ca acesti medici să fie platiti si evaluati periodic in functie de rezultatele si multumirile pacientilor. Va multumesc!

  2019/11/25 at 9:45 am
 • From Galina Maistrenco on S-a infiintat prima Asociatie de Podiatrie din Romania

  Ma bucur ca avem asa serviciu in Romania.Cum as fi si eu membra a acestei asociatii.Sunt medic in Franta.Vreau sa fac un masterat sau o specializare in acest domeniu. Imi doresc sa am in viitor intreprindere medicala in acest domeniu. Daca puteti sa ma ajutati cu un sfat.

  2019/12/04 at 11:19 am
 • From Ursu Mihăita on O nouă acțiune umanitară în satele izolate din munții Buzăului

  Anul acesta (2019 ) as dori să particip si eu . Dispun de o mașină off-road . Cum i-au legătura cu dv ?

  2019/12/04 at 1:45 pm
 • From Buzoianul on Specialiști străini recunoscuți în elita medicală, cooptați în echipa ministrului Victor Costache

  Dupa multi ani in care la conducerea ministerului sanatatii s-au perindat persoane mai mult sau mai putin competente sau care nu aveau nimic in comun cu medicina se revine la vechiul obicei ca ministru sa fie un medic practician si care să aibe si o experienta medicala si stiintifica.
  Nu pot decat sa ma bucur si sa-i urez succces!!

  2019/12/10 at 8:06 pm

Adaugati un comentariu


 

*