Comentarii

 • From Gheorghe L Serban on Ministerul Sănătății preia, parțial, învățământul sanitar

  Sunt un fost absolvent de Liceu Sanitar, promoția 1982, apoi Postliceală în completarea studiilor, promoția 1996 și în cele din urmă 2009 absolvent studii universitare – asistență medicală.
  Actualmente lucrez în UK, un mediu care a fost complet nou pentru noi, unde pacientul are drepturi depline și este pe primul loc.
  La obiect: Toate acele școli noi de asistenți medicali, particulare, se luptă pentru banii cursanților, se admite absența motivată, cursantul vine când poate sau are chef, iar diploma este “ de hârtie” nu atestă gradul de calificare.
  Ministerul trebuie să preia toate acele școli, iar practica în spital și orele de nursing, ca și cele vechi de instruire practică, să se facă în laborator de nursing dotat și în spital la patul bolnavului.
  O inițiativă lăudabilă a MS. Succes!

  2019/09/09 at 2:49 pm
 • From Popovici Camelia Constantina on Singurul spital de recuperare cardiovasculară din România va avea propriul muzeu

  Și eu sunt una dintre mii de pacienți care mă bucur de tratamentul balnear natural la Covasna din 2003 iar din 2005 la Spitalul de recuperare.Tot respectul pentru conducere,pentru toti medicii,pt.toate cadrele medicale și pentru toți lucrătorii care se ostenesc să ne asigure tot comfortul pe perioada de spitalizare. Să le de-a Dumnezeu sănătate si putere de muncă!

  2019/09/11 at 9:59 pm
 • From Laura A. on Sperante pentru bolnavii cu retinita pigmentara, care si-ar putea recapata partial vederea

  Retinita pigmentara asociata cu nistagm orizontal și strabism, la un copil, poate fi certificată ca miopie grava?

  2019/09/18 at 2:07 pm
 • From Radu Bobes on Un medic stomatolog face greva foamei la Ministerul Sănătății

  Dr.Ionescu Ecaterina trebuie sa aiba o lucrare de doctorat interesanta. Si mai interesant si benefic pentru noi toti ar fi sa o faca pubică. Adica sa avem acces sa o putem studia, colegial, poate ne mai completam cunostintele.

  2019/09/19 at 10:02 am
 • From Simion Ionut on Transplantatii vor beneficia de incadrare corecta in grad de handicap

  Buna ziua de un an de zile am făcut un transplant renal și mi sa tăiat gradul de handicap de la grav cu asistent personal la accentuat și nu mi se pare corect pe langa transplant am și probleme cu inima nu pot munci sa fac efort eu cum mă descurc dati- un sfat ce pot face va multumesc

  2019/09/20 at 8:19 am
 • From Vasilescu Corneliu on Vaccinare antigripală în regim compensat, pentru copiii sub 5 ani

  CE INSEAMNA VACCINAREA PROFILACTICA IN REGIM COMPENSAT, NU ESTE CUMVA GRATUITA SUPORTATA DIN FONDURILE MS-BUGATUL DE STAT???

  2019/09/28 at 11:10 am
 • From Vochin Ion on Crucea Alb-Galbena Buzau, salvata de la desfiintare. Cine-i salveaza pe buzoienii aflati in dificultate?

  O rugăminte de octogenar:transmiteți la toate județele din țară despre activitatea dumneavoastră umanitară.Sunteți un exemplu.Poate, poate, mai ”încearcă” și cei care se declară iubitori de țară. Vă mulțumim.

  2019/09/28 at 12:27 pm
 • From Sapunaru Cristina on EXCLUSIV: Tânărul medic Nicolae Rusu a dat „startul” chirurgiei laparoscopice la Maternitatea Buzău

  Felicitari Dl Dr.Nicolae Rusu

  2019/10/11 at 9:46 am
 • From Sapunaru Cristina on EXCLUSIV: Tânărul medic Nicolae Rusu a dat „startul” chirurgiei laparoscopice la Maternitatea Buzău

  Felicitari si doamnei Dr.Irina Munteanu

  2019/10/11 at 9:48 am
 • From B. Corina on Psihiatrie Infantila

  Buna ziua comentarii pro si contra la adresa mediciilor sincer nu stiu la care sa-mi fac o programare. Am un baietel de 8 ani cu deficit in Autism de o perioada este foarte agitat. In trecut i-am dat un tratament si mai rau mi l-a agitat. Acum, daca nu i se face pe plac ceva, incepe sa se agite si sa se loveasca singur. Offf dati-mi un sfat. Mentionez ca acum este fara tratament. Va multumesc.

  2019/10/15 at 11:59 am
  • From Nina NEAGU on Psihiatrie Infantila

   Noi nu recomandăm un medic anume, pentru că, așa cum se știe, doctor bun e cel care te face bine și asta-i greu de anticipat.
   Oricum, dacă i s-a recomandat tratament psihiatric, acesta nu trebuie întrerupt, iar dacă nu a dat rezultate trebuie apelat la medicul care vi l-a prescris pentru a schimba, dacă e cazul schema de tratament.
   Poate ar trebui să vă adresați și unui psiholog specializat în recuperarea copiilor cu autism.

   2019/10/15 at 12:28 pm

Adaugati un comentariu


 

*