Newsletter

 

Aboneaza-te gratuit la newsletterul nostru!

* = camp obligatoriu

Dupa ce ati trimis cererea de abonare, veti primi un email pe adresa de email mentionata si trebuie sa confirmati pentru a devenit abonat efectiv la newsletter.

 

IMPORTANT! 

Ne bucurăm să vă avem printre cititorii noștri, apreciind informațiile și noutățile oferite de publicația noastră.

Așa cum am făcut-o și până acum, vă asigurăm că Exigent Media și Sănătatea Buzoiană respectă întru totul intimitatea și confidențialitatea comunicării cu abonații noștri.

Intrarea în vigoare a Regulamentului General UE privind Protecția Datelor (GDPR), pe data de 25 mai 2018, este un motiv în plus să vă reamintim ceea ce pentru noi a însemnat literă de lege și până acum: datele dvs., precum și comunicările noastre către dvs., sunt confidențiale și nu au fost (și nici nu vor fi) niciodată nesolicitate.

Articole, oferte de publicitate, analize de la experti, noutăți și știri la zi – toate emailurile trimise către dvs. conțin, la final, un link de dezabonare pe care-l puteți folosi oricand. În plus, ne puteți solicita dezabonarea și trimițându-ne un email la adresa office@sanatateabuzoiana.ro.

Vă promitem că vom continua și în perioada următoare să ne respectăm cititorii, la fel cum vom continua și să respectăm legea, la litera ei.

Vă mulțumim, 

                                                                                                                Dezabonare

Echipa Sănătatea Buzoiană                                                                 23.05.2018

 


Comentarii (2)

  1. Buga spune:

    Am urmarit cu interes articolele dv. din care am putut afla lucruri noi, informatii utile.

Adaugati un comentariu


 

*