Organizații Profesionale

*Colegiul Medicilor din România

*Colegiul Județean al Medicilor Buzău

*Colegiul Medicilor Dentiști din România

*Colegiul Medicilor Dentiști Buzău

*Colegiul Farmaciștilor din România

*Colegiul Farmaciștilor Buzău

*Colegiul Psihologilor din România

*Colegiul Medicilor veterinari din Romania

*Colegiul Fizicienilor Medicali din Romania

*Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România

*Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicli din România – Filiala Buzău

*Ordinul Practicienilor de Medicină Complementară Alternativă din România

*Societatea Națională de Medicina Familiei (SNMF)

COLEGIUL MEDICILOR DIN ROMÂNIA

    COLEGIUL MEDICILOR BUZĂU

Buzău, Str. Stadionului, nr. 7;

Tel: 0238/718921; Fax: 0238/406360;

E-mail: cjmbuzau@gmail.com;

Website: www.cjmbuzau.ro

Program cu publicul: luni-vineri, 8.00-15.00.

ANUNȚ IMPORTANT 

Dragi colegi medici,

În ședinta Biroului Executiv al Colegiului Județean al Medicilor Buzău, din data de 28.08.2020, s-a decis ca toți medicii membri ai acestei organizații profesionale să aibă cotizația plătită la zi, conform Statutului Colegiului Medicilor.

Cotizația se plătește până cel târziu la data de 15 a lunii următoare celei pentru care se datorează. Pentru cotizațiile plătite ulterior acestei date se datorează penalitățile prevăzute de lege. Neplata cotizației datorate pe o perioadă de 6 luni  se sancționează cu suspendarea calității de membru. până la plata cotizației datorate.

Cotizația se poate achita la sediul Colegiului Județean al Medicilor Buzău, zilnic, între orele 8.00-13.00 sau în contul :

RO67BTRL01001205K74364XX, la Banca Transilvania, Sucursala Buzău.

COLEGIUL FARMACIȘTILOR DIN ROMÂNIA

   COLEGIUL FARMACIȘTILOR BUZĂU

Buzău, Str. Spiru Haret, Bl. 13 D, Ap.3, parter

Telefon/fax: 0238-716.247

Web: http://www.buzau.colegfarm.ro/

Email: buzau@colegfarm.ro

PROGRAM: Luni – Vineri 09,00 – 16,00   

 

ANUNȚ IMPORTANT      

 Dragi colegi farmaciști,  

În contextul dificil actual este important să utilizăm la maximum serviciile farmaceutice din farmacia comunitară, pentru îndeplinirea nevoilor pacienților precum și pentru asigurarea continuității activității.

Farmaciștii și asistenții de farmacie trebuie să fie protejați împotriva riscului major de exounere la virus. Astfel, aceștia vor purta echipament de protecție (măști, mănuși, halate, pungi pentru încățăminte), iar suprafețele  cu care intră în contact pacienții vor fi dezinfectate repetat.

Este nevoie, de asemenea, să fie evitată epuizarea personalului din farmacii.

Facem toate eforturile să asigurăm permanent asistența farmaceutică pentru afecțiunile acute și cronice de care suferă pacienții”.

Președinte Colegiul Farmaciștilor din România,

Prof. dr. farm. Dumitru Lupuliasa

Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor

și Asistenților Medicali din România – Filiala Buzău

Buzău, Str. Bistriței, Nr. 30-32; Telefon/Fax: 0238/72.66.32;

E-mail:info@oammr-buzau.ro; Web: http://oammr-buzau.ro/

 

IMPORTANT!

Începând cu 01.10.2020 se vor acorda avizele anuale pentru autorizarea exercitării profesiei de asistent medical pentru anul 2021.

Toate detaliile pot fi regăsite pe pagina Aviz anual din meniul Exercitarea profesiei.

***

Recomandările privind limitarea răspândirii infecției provocate de COVID 19, cât și obligația profesională și morală de a preveni infectarea persoanelor cu care intrăm în contact, impun măsuri de precauție atât pentru membrii organizației cât și pentru personalul angajat al filialei.

Prin urmare, vă aducem la cunoștință următoarele:

– suspendarea activității cu publicul în sediul filialei, pe durata stării de urgență și a stării de alertă;

– angajații filialei îşi desfăşoară activitatea, în această perioadă, la domiciliu, comunicarea realizându-se exclusiv pe e-mail (info@oammr-buzau.ro). Programul de lucru cu publicul râmane nemodificat (luni, marţi, joi, vineri 09.00-14.00 şi miercuri 12.00-17.00).

– o dată pe săptămână, preşedintele şi un angajat al Filialei se vor întâlni la sediul Filialei pentru semnarea şi scanarea documentelor întocmite, urmând ca ulterior aceste documente să fie transmise solicitanţilor. Termenul de întocmire al acestor documente, precum şi cel de răspuns al oricăror petiţii, rămân neschimbate, de maxim 30 zile, conform O.U.G. nr. 27/2002.

În cazul în care solicitarea dvs. implică prelucrarea datelor cu caracter personal este necesar să vă exprimaţi express acordul pentru prelucrarea acestora, în caz contrar solicitarea dvs. nu va fi soluţionată, neputând face verificările necesare.

– eliberarea avizului anual de liberă practică şi a certificatelor de membru se va desfășura exclusiv online pe durata stării de urgenţă/alertă. Documentele necesare eliberării avizului anual de liberă practică, respectiv raportul per salariat din REVISAL, dovada achitării cotizației, certificatele/dovezile de participare la cursuri și asigurarea de malpraxis, vor fi transmise online la adresa info@oammr-buzau.ro . Documentul eliberat va fi transmis online solicitantului iar exemplarul original va putea fi ridicat de la sediul filialei după anularea stării de urgență și a măsurilor de limitare  a circulației impuse de autorități. Pentru a putea elibera avizele cât mai repede, vă rugăm să ne transmiteţi documentele de pe adresa de e-mail setată la contul de pe platforma de cursuri online, în felul acesta nemaifiind necesare unele verificări care ar ar prelungi termenul de eliberare al avizului.

– cotizația se va achita doar prin virament bancar, dupa transmiterea raportului per salariat din REVISAL, calcularea cuantumului cotizaţiei de către angajaţii filialei şi transmiterea notei de plată pe adresa de e-mail a membrului.

– pe durata stării de urgență nu vor mai fi primite cereri pentru eliberarea documentelor necesare pentru recunoaşterea studiilor în străinătate. Termenul de rezolvare al dosarelor aflate în lucru a fost prelungit cu 30 zile.

Vă încurajăm să folosiți informații din surse sigure, actualizate, și să respectați măsurile impuse de Ministerul Sănătății și ale Comitetul Naţional pentru Situații Speciale de Urgență.

Biroul Executiv al OAMGMAMR Buzău

Program de lucru OAMGMAMR – Filiala Buzau:

Luni, mați, joi, vineri: 9.00-14.00; Miercuri:12.00-17.00

Cursuri EMCClick pentru a vizualiza

 

Adaugati un comentariu


 

*