Comentarii

  • From Mady on Hainutele „bio”, secretul copilului sanatos si fericit!

    Felicitari pt magazin! Si Ioan poarta bumbac organic. Bianca, e vorba de Frugi de la Napati? Le poti comanda direct din Anglia, mai ales cand sunt reduceri, e foarte avantajos.

    2013/05/31 at 12:34 am
  • From L. Buzoianu on Pachetul cu servicii medicale de baza va fi gata in doua saptamani

    Sa credem sau sa nu credem….
    In mandatul anterior Nicolaescu s-a mai laudat de 2-3 ori ca introduce pachetul de baza, dar de fiecare data data a uitat.
    Ma intreb are Alzheimer, e mincinos ca orice politician sau e praf in ochii fraierilor…

    2013/05/31 at 6:11 pm
  • From Nina Oprea on ZIUA COPILARIEI: O fetita de 5 ani uimeste lumea – a citit 875 de carti intr-un an!

    Bravoooooooo!!! Senzational, la numai cinci ani!!!

    2013/06/01 at 10:33 am
  • From Gabriel Pascu on Durerea - teama femeii de a naste pe cale naturala

    Foarte interesant articolul. Salut initiativa si activitatea celor trei doamne si as dori sa le sugerez includerea in bibliografia acestor tematici si a lui Frederick Leboeyer. Psihologia prenatala si perinatala vine in intampinarea acestor demersuri necesare si bineintentionate.

    2013/06/01 at 11:47 am
  • From PROF. DR. MARIAN GASPAR - TIMISOARA on Romania, in topul transplantului in Europa

    Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara, a depus inca de anul trecut 2012, Dosarul pentru Acreditare ca Centru de Transplant Cardiac. In 2001, la Timisoara a fost efectuat primul transplant cardiac unui copil de 16 ani. Programul a fost organizat inca din 1997, prin specializarea medicilor si logistica necesara. Dorim sa reluam toata activitatea de Transplant Cardiac la Timisoara dar asteptam Acreditarea din partea Agentiei Nationale pentru Transplant care sa ne asigure suportul legal si financiar de care este nevoie.
    Prof. Dr. Marian Gaspar – Seful Clinicii de Chirurgie Cardiaca, Timisoara

    2013/06/02 at 9:28 pm
  • From Ramona Irimia on Alergologie

    Buna ziua! As dori, va rog, sa stiu cat costa un consult la medicul alergolog si daca cei asigurati platesc, daca vin cu trimitere de la medicul de familie.

    2013/06/05 at 11:46 am
    • From Marina on Alergologie

      Buna ziua
      Va puteti duce cu trimitere de la medicul de familie si o copie dupa buletin. Daca nu va duceti cu trimitere consultatia cred ca este 50 lei.

      2013/06/12 at 10:37 am
    • From sanatateabuzoiana.ro on Alergologie

      Noi va informam doar unde puteti merge si care sunt medicii la care puteti apela. Detalii despre costuri aflati la medicul/clinica unde preferati sa primiti servicii medicale. De obicei, in “Ambulatoriul de specialitate” din Policlinica si spitalele publice, este suficient biletul de trimitere si dovada de asigurat, iar la Clinicile private se plateste. Este bine insa sa intrebati chiar la sursa, atunci cand va faceti programarea (necesara si intr-un caz si in celalalt).

      2013/06/05 at 4:06 pm
  • From Lucy Ghita Visinescu on 77 DE CUVINTE: Mai depinde ceva de noi?

    Felicitari pentru atitudine, macar dv trageti un semnal de alarma.

    2013/06/05 at 10:22 pm
  • From Gabriel Pascu on Cum te pot imbolnavi informatiile din mass-media

    Interesant articol si foarte bine venit! De curand am citit cartea psihiatrului francez Patrick Lemoine “Misterul Nocebo”, in care explica detaliat procesele fiziologice si psihologice afectate de informatiile toxice din mediu. Abia astept sa-l citesc si pe Michael Wittehoft!

    2013/06/06 at 10:38 am
  • From Gabriel Pascu on Psihoterapia, INTERZISA romanilor obisnuiti

    Rezultatele in psihoterapie depind in mare masura de abilitatea psihoterapeutului de a raspunde in mod adecvat la problemele clientului. Costurile sedintelor de psihoterapie ar trebui sa tina cont de particularitatile fiecarui caz si sa reflecte dorinta si capacitatea psihoterapeutului de a veni in intampinarea tuturor clientilor cu solutiile cele mai oportune. Aspectul pecuniar al serviciilor psihoterapeutice trebuie sa tina cont de utilitatea psihoterapeutului in societate ca specialist in ajutorarea semenilor aflati in dificultate la un moment dat.

    2013/06/06 at 11:17 am
  • From Rodica Badea on CAMPANIE SB: Atac la sanatate – patrimoniul legumicol al Buzaului risca sa piarda in fata tavalugului imobiliar (IV)

    Se cumpără idei de-a gata. Se vând pretutindeni, chiar pe gratis, dar ce-i gratis costă mai scump (Dostoievski). Marele nostru agronom Gheorghe Ionescu-Şişeşti spunea că ”multe se pot cumpăra dacă vom avea banii necesari, dar nu putem cumpăra ceea ce ne este nouă specific, materialul genetic şi tehnologiile de cultivare specifice zonei”. Personal, as face o completare.. “ceea ce pare aparent gratis pe termen scurt…va costa extrem de mult pe termen mediu si lung” ….si asta apropo de sloganul legiutorilor privind agricultultura durabila. De foarte mult timp nu exista banii necesari pentru cercetare, dar de ceea ce ne este specific avem multă nevoie. Finanţarea activitatii de cercetare s-a realizeazat preponderent din venituri proprii, cu niciun spijin financiar direct, chiar dacă a existat o legislaţie, nerespectata, în care se prevedea aceasta.

    2013/06/06 at 7:54 pm

Adaugati un comentariu


 

*