Comentarii

 • From Mihail on Suntem aici pentru tine si sanatatea ta!

  Excelent! Felicitari! Site-ul este excelent (continut/format).

  2012/05/30 at 5:34 pm
 • From Mihail on Catastrofa de la Mihailesti, rememorata de medicii Spitalului Judetean Buzau

  Dumnezeu sa-i odihneasca.

  2012/05/30 at 5:52 pm
 • From Alina Ilies on Medicul Liliana Radu s-a stins din viata

  Un om deosebit… Sincere condoleante!

  2012/05/30 at 8:50 pm
 • From RODICA MIHAI on Medicul Liliana Radu s-a stins din viata

  MULTE, MULTE FFF MULTE PARERI DE RAU. PE D-NA DOCTOR, RADU, AM CUNOSCUT-O FF BINE. UN OM DEOSEBIT, O DOAMNA IN ADEVARATUL SENS AL CUVANTULUI. NU POT CREDE CA NU MAI ESTE.

  2012/06/07 at 5:53 pm
 • From NU VREAU CARD... on Cardul de sanatate, platit din bani publici

  …si nu am nevoie nici de reteta electronica, ori dosar electronic. Dece cheltuiti banii de la buget pe tampenii? Hotilor ! In buzunarele cui ii indesati?
  Banii astia sunt necesari pentru suplimentarea cadrelor medicale, pt dotarea corespunzatoare a spitalelor, pt achizitionarea tratamentelor din pragramele nationale si nu numai. Aici trebuiesc investiti banii astia. Multora li se impune la internarea in spital sa-si faca rost de medicamente pe cheltuiala proprie, Atunci la ce bun aceste carduri/retete/dosare electronice? N-am nevoie de ele! Ca sa nu mai amintesc ca nenorocitul asta de sistem electronic este o gaura neagra, O gaura care va inghiti vesnic sume enorme de bani, caci nu se face numai acum cheltuiala, ci si pe viitor sistemul trebuie intretinut, deci alti bani pt schimbari de aparaturi, sumedenie de specialisti. Asta nu e dezvoltare in beneficiul pacientilor ci mai degraba o hotie, un genocid. NU va doare pe voi de omul sarman si de sanatatea lui, ci vreti numai sa-l inrobiti, sa-l supuneti, sa-l controlati cu sistemul asta nenorocit. Dea Dumnezeu sa nu va reuseasca hotia asta!

  2012/06/15 at 11:15 pm
 • From Madalina on INTERVIURILE SB: Omul de afaceri Constantin Alexandru, in exclusivitate despre investitiile Spitalului Sfantul Sava la Patarlagele

  Se pare ca se fac pasi importanti in ridicarea calitatii serviciilor medicale si la noi in judet.
  Felicitari invstitorului!

  2012/06/18 at 8:27 am
 • From radu on Ministrul Cepoi a deblocat 500 de posturi pentru spitale

  Domnul ministru spune ca s-au deblocat posturile la spitale pentru asistenti medicali. Si daca mergi la spitale ti sa spune ca nu s-a deblocat nici un post, pentru ca nu a venit scrisoare de la minister. Oare ce sa mai credem? S-au deblocat oare ?

  2012/06/26 at 4:30 pm
 • From ana on Buzoienii, supravegheati non-stop cu 163 de camere video

  163 camere… wow… oare sunt si pe strada mea?

  2012/07/03 at 9:30 pm
 • From Un buzoian on Noua Maternitate din Buzau, o mare realizare sau o mare cacealma?

  Ca exista indoieli cu privire la cum s-a cheltuit banul public poate are Cristi Bagiu. Cred ca este cazul sa se inceapa ancheta: firma care a realizat lucrarea daca a respectat termenele, verificarea calitatii lucrarii, verificarea licitaiilor dar si inceperea unei urmarii penale pentru Mocanu Victor. Daca tot avem un prim ministru la puscarie nu cred ca e o problema pentru un fost sef de consiliu judetean.
  Daca toate acestea nu se fac ne punem intrebarea fireasca – nu cumva, cineva l-a mituit pe Cristi Bagiu ca sa ramana doar la stadiul de indoieli……..
  Hai sa vedem cu e cu lupta impotriva coruptiei si cu spaga la autoritati

  2012/07/05 at 3:14 pm
 • From Un buzoian on Candidati de nota 3 la concursul pentru asistenti medicali

  Acesti candidati foarte slab pregatiti sunt promotii de liceu de peste 3-4 ani, cand inca bacalaureatul era cadou.
  Situatia de fata nu face decat sa certifice constatarea mai veche, ca invatamantul in Romania a fost prost reformat si ca toti ministrii invatamantului sunt de fapt si ei slab pregatiti (cu sau fara plagiat).
  De faptul ca nu avem pe mana cui sa ne dam se pot plange doar cei din generatii mai vechi. Generatiile cu scoala terminata dupa revolutie ”inoata” intr-un sos comun am incompetentei (indiferent de ”specializare”), deci nu au de ce sa se planga, fiindca toti sunt la fel.
  Viitorul lor este ”MINUNAT si PLIN de SPERANTA”.

  2012/07/08 at 8:16 am

Adaugati un comentariu


 

*