HOROSCOP SANATATE – Saptamana 27 mai – 2 iunie

27 mai 2013 | 0 comentarii |

BerbecBerbec (21 martie – 20 aprilie)

Incepi aceasta saptamana, nativ din Berbec, cu mici animozitati in familie, dar cu mai mult calm si cu tact vei trece peste ele fara prea mare efort. Primele doua zile ale saptamanii s-ar putea sa ai parte de anumite perceptii dezamagitoare sau de situatii limita din punct de vedere socio-profesional, cu un puternic impact psihic si emotional. Ar fi bine sa te inarmezi cu rabdare, pana trece furtuna, pentru ca astfel sa-ti pastrezi energia pentru perioada ce va urma.

 Cel mai indicat ar fi sa-ti iei cateva zile de concediu, sa te concentrezi mai mult pe citit, pe invatatura si pe drumurile scurte pe care le ai de facut, pentru ca aceste doua componente sunt foarte bine aspectate din punct de vedere astral si ti-ar putea aduce un echilibru si un plus de cunoastere, poate chiar o schimbare de atitudine si de prejudecati, fie ca sunt legate de relaxare sau de efortul cotidian. Poti avea parte de niste lectii de viata interesante!

Spre sfarsitul saptamanii, tensiunile care apar intre Luna, Mercur si Marte pot sa-ti produca unele probleme legate de locuinta, de patrimoniu ori de locul de munca, te pot da peste cap si iti pot provoca un stres care daca nu este controlat te poate trimite direct la dulapul cu medicamente sau chiar la psihiatru.

Din pacate, aceasta situatie va ramane prezenta pana la jumatatea lunii iulie si va crea situatii uneori conflictuale, dar foarte interesante si provocatoare.

TaurTaur (21 aprilie – 21 mai)

Preocuparile legate de bani, de datorii pe care tu le ai de achitat sau pe care altii le au la tine te marcheaza vizibil si te streseaza, in aceasta saptamana,  nativ din zodia Taurului. Configuratia astrala se concentreaza mai mult pe casa muncii si a conflictelor de constiinta si mai putin pe comunicare, de aceea, mai ales dupa 31 mai, s-ar putea sa ai un mare chef de a tacea, o mare dorinta de a nu vorbi, dar o uriasa capacitate de a asculta si de a analiza lucrurile cu multa prudenta. Ar trebui sa fii pregatit sufleteste pentru ceea ce se va intampla in zilele urmatoare, pentru ca nu vei primi informatii bune sau lamuritoare cu privire la o colaborare, un contract, o intelegere sau un acord.

S-ar putea ca o serie de situatii ori de optiuni sa fie mai deranjante, sa fii dezamagit ca nu ti se ofera ceea ce asteaptai sau ca ideile pe care le aveai se risipesc fara folos. Se poate accentua astfel o stare de neliniste, iar anumite evenimente pot fi resimtite intr-un chip dureros cu un impact puternic asupra constiintei si sufletului. Exista si o componenta medicala, ce tine de tulburari psihice, de dureri de cap, de insomnie, de nervozitate, de atacuri de panica, de  stres, de o oboseala fiziologica. Simti ca organismul tau nu mai reactioneaza la anumite comenzi, de aceea vei fi obligat sa incetinesti ritmul, sa traiesti cu prudenta, sa ai mai  multa grija de felul in care il „exploatezi”.

GemeniGemeni (22 mai – 21 iunie)

Tu, nativ din Gemeni, ramai si in aceasta saptamana vedeta zodiacului, avand de partea ta Soarele si cei doi benefici, Venus si Jupiter, care iti creeaza toate oportunitatile de relansare profesionala sau sociala. Incepand cu 31 mai ai  de partea lor si planeta Marte, care pana la jumatatea lunii iulie va fi un aliat de nadejde. Iti va da forta, combativitate, tarie de caracter, virtute, vocatie intelectuala, capacitate de miscare si de exprimare, mobilitate in actiune. Ai marea sansa de a combate cu succes orice te intereseaza in mod direct, vei sti sa atragi de partea ta succesul.

Este bine ca pana in iulie sa-ti rezolvi problemele legate de o reevaluare si o interventie pe ultima suta de metri in tot ceea ce tine de carte, scolaritate, pedagogie, invatatura, examene, dar fata de relatiile cu fratii, cu vecinii, cu colegii. Drumurile iti sunt oarecum limitate incepand cu 31 mai, ceea ce va face sa devii mai interiorizat, sa ai un anumit tip de reactie emotionala, sa devii mai melancolic si introvertit, reactii straine pentru un geaman, dar pe care astrele ti le trimit acum poate pentru a invata si aceasta lectie.

Raman in continuare active, pentru doua-trei saptamani, planetele care au impact spocial, supunandu-te unui tir de critici, dar tu vei fi putin dispus sa intri in conflicte, iti vei pregati replica pentru o perioada mai favorabila.

RacRac (22 iunie – 21 iulie)

Tu, nativ din Rac, esti extrem de analitic in aceste zile, mai ales in ceea ce priveste propriul trecut, radacinile, mostenirile de orice fel. Intorci pe toate fetele ceea ce se cheama mostenire genetica si elemente specifice, cum ar fi trasaturile fetei, alcatuirea corpului, sanatatea, mentalitatea.

Din punctul de vedere al sanatatii, ai parte parca de o aerisire cerebrala, gandesti mai limpede, te eliberezi de o serie de presiuni si tensiuni interioare care au functionat pana nu demult destul de obositor si te-au facut sa te resimti nu o singura data o fiinta incercata de soarta. Pe 31 mai insa, Mercur intra in casa intai, a identitatii, a personalitatii, accentuand dialogul cu tine insuti.

Este bine sa te pregatesti si pentru marea transformare de care vei avea parte in saptamana care urmeaza celei pe care o analizam, pana in august, pentru ca planetele vor genera metamorfoze in gandire, te vei detasa cu usurinta de anumite conceptii si idei, fara suferinte, fara regrete, poate chiar cu un strop de ciuda ca nu ai facut acest pas mai devreme. Alteori, aceste detasari se realizeaza in planul relatiilor afective sau al creatiei. E bine asadar sa-ti pui ordine in idei si sa-ti stabilesti prioritati, pentru ca trigonul regal dintre Saturn si Neptun la grad perfect este un mare privilegiu, un context astral care se traieste o data la 160-170 de ani, de acea este bine sa-l intampini cum se cuvine…

LeuLeu (22 iulie – 22 august)

Pentru tine, nativ din Leu, in aceasta saptamana se petrec doua evenimente care schimba putin tipul de vibratii si intensitatea pe care le-ai resimtit pana acum. Mercur intra in casa a12-a, intr-un semn restrictiv, care va ridica o serie de probleme medicale, ingrijorare pentru o afectiune sau o serie de preocupari in plan strict personal cu privire la dieta, regim alimentar, metabolism, asimilare, functia stomacului sau chiar functii ale pancreasului. Marte va veni oarecum provocator, va face sa resimti mai intens anumite situatii conflictuale, iti va stimula orgoliile si ambitia dar intr-un mod oarecum conflictual, va transforma nu de putine ori, dialogul in cearta, iar toate astea isi vor pune amprenta si asupra sanatatii tale.

 Raman oarecum complicate relatiile pe axa banilor, esti envoit sa cheltuiesti mai mult decat ai prevazut, apar evenimente fata de care nu te poti eschiva: un botez, nunta cuiva…

Pe de alta parte apar situatii restrictive de natura familiala sau sociala care te fac sa ai reactii impulsive, sa intri in conflicte vizibile, sa spui lucruri taioase, asa cum doar tu stii. Opinia pe care o vei formula este mai mult o dorinta de a-i avertiza pe ceilalti ca va aflati intr-o situatie limita, ca nu mai exista loc decat de transformare, pentru a ramane impreuna sau pentru despartire.

FecioaraFecioara (23 august – 22 septembrie)

Contextul astral din aceasta saptamana este pentru tine, nativ din fecioara, unul care creeaza situatii placute, favorabile, poate chiar memorabile. Ai toate sansele sa fii laudat, aplaudat, sa ai admiratori, sa fii remarcat, pus la loc de cinste, sa primesti distinctii, titluri onorifice, academice, stiintifice, ranguri universitare si chiar premii internationale, iar toate acestea iti dau o stare de confort psihic si fizic, te incarca energetic. De asemenea, daca esti o persoana ambitioasa si doresti sa faci cariera, ai toate sansele sa cunoasti succesul, in mod spectaculos, chiar daca nu lipsesc nici invidiile si rivalitatile profesionale.

 Din punct de vedere conjugal s-ar putea insa ca lucrurile sa nu fie la fel  de comode, placute sau fericite. S-ar putea ca in contradictie cu un bine si cu un exceptional mod de a fi privit in afara, de a fi laudat si apreciat, sa suferi in viata  familiala tot felul de acuzatii, sa fii obligat sa asisti la crize lipsite de demnitate si justificare, punandu-se astfel problema viabilitatii unei casnicii.

De la sfarsitul acestei saptamani si pana pe 8 august, Mercur, Saturn,  Neptun si cu Chiron iti vor crea posibilitatea de a ajunge la anumite informatii si de a-ti coordona pasii si strategiile intr-o politica parteneriala bazata exclusiv pe comunicare de taina, pe marturisire, pe informatie secrete, pe sfat de taina sau pe intelegere bilaterala despre care ceilalti nu prea stiu multe.

BalantaBalanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Ai parte de provocari si in aceasta saptamana, nativ din Balanta, iar favorabila iti este perioada in special daca inveti, te perfectionezi, doresti sa atingi un nivel superior de cunostinte, chiar in domeniul cercetarii academice daca este cazul, vei inregistra o serie de succese.

Orice varsta si statut social ai avea, contextul astral actual este legat de o buna relatie cu strainatatea, unde iti poti gasi sprijin fie in promovare profesionala, fie in recunoasterea unei valori, fie pentru un tratament de care ai neaparata nevoie. Este de bun augur o solicitare pe care daca ai nevoie, o poti faca catre autoritati, pentru ca ti se proba nesperat de usor un tratament, oricat ar fi de costoisitor.

Pe de alta parte, o serie de forme de manifestare publica iti vor permite sa iti etalezi cunostintele, statutul profesional, competenta, eruditia sau vocatia, ori sa obtii isor ajutor atunci si acolo unde ai nevoie. Cei mai avantajati sunt elevii, studentii, actorii, jurnalistii, avocatii, politicienii…

Din 31 mai incolo, pana pe 8 august, ti se ofera posibilitatea sa-ti regandesti felul de a fi, de a trai si munci, cunatificat in bani. Ramane insa un element de conflict permanent intre casa – familie – gospodarie – societate si de tot ceea ce tine de parteneriat, ori poate chiar de sotie si sotie.

ScorpionScorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Contextul astral al saptamanii este pentru tine, nativ din Scorpion, legat intrinsec de casa banilor, a bunurilor sau a beneficiilor de pe urma altora. In afara de donatii, cadouri, sponsorizari, finantari, imprumuturi sau concesii si inlesniri financiare se mai pot inregistra gesturi de binefacere care se pot valorifica fie prin relatia ta cu o persoana sau o institutie.Teoretic, este vorba de un castig, care poate veni imediat sau peste un timp.

Probleme raman insa in legatura cu viata sentimentala, unde zilele de 31 mai si 1 iunie se pot asocia cu tandrete, cu emotie, sensibilitate, trairi interesante dar nu lipsesc dialogurile abrupte, uneori chiar tensionate care strica atmosfera. Exista in continuare sansele aparitiei unei furtuni si pe casa muncii.

Mercur iti va aduce insa bucurii odata cu intrarea sa in zodia Racului, unde face un trigon (aspect favorabil), mai intai cu Luna in Pesti, ceea ce iti poate da un soi de calmare interioara sau de detasare prin preocupari artistice. Apoi, pana la 8 august cand va parasi zodia Racului, Mercur va face un multiplu trigon regal cu Saturn, Neptun si Chiron, dandu-ti posibilitatea de armonizare, de liniste, de implinire, de evadare sau de refugiu sanatos si protectiv in domenii care iti fac placere, care te alina fizic si sufleteste, care compenseaza anumite pierderi si suferinte pe care le-ai avut sau cu care te mai confrunti.

SagetatorSagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Intr-un context astral favorabil si protector, vei beneficia in aceasta saptamana, nativ din sagetator, de gesturi, intentii relatii parteneriale fara cusur. Ai noroc la intalniri, in discutii, atunci cand faci anumite intelegeri, bati palma, cazi la invoiala, poti negocia orice, semna contracte, poti impune un punct de vedere sau sa sustii un punct de vedere, o conditie care te avantajeaza. Daca esti  mai tanar, la inceputul activitatii, atunci este bine ca pretentiile sa fie expuse cu multa grija, cu decenta si cu masura, pentru a nu fi catalogat drept increzut sau  irational. Contextul este bun si intr-un plan procesul, unde se pot repara o serie de abuzuri si neintelegeri. Sunt avantajate declaratiile orale si scrise, marturiile, expertizele sau  acele declaratii care alcatuiesc un dosar al unei cauze.

Tot pe fondul acestui context astral, daca esti singur te poti casatori si poti fi fericit, pentru ca realitate astrala pe care se construieste acest gest important pentru existenta cuiva pleaca de la o reprezentare buna, cand cei doi benefici sunt in conjunctie, alaturi de Marte si Soare.

Este momentul cand si despartirile se fac elegant, corect, in termeni fie juridici morali, onorabili. Oamenii se pot desparti si in conditii civilizare, fara conflicte, care sa nu lezeze niciuna dintre parti, ci sa permita fiecaruia sa isi gaseasca drumul in viata, libertatea, independenta…

CapricornCapricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Relatiile de munca se amelioreaza pentru tine, nativ din Capricorn, aceasta saptamana fiind una in care vin bani si faima dintr-o activitate. Chiar daca nu se anunta multi bani, se iveste in schimb posibilitatea de a trece pe langa un pericol real, de a-ti pastra locul de munca, de a nu ajunge in somaj, de a nu fi nevoit sa demisionezi.

Alteori, se poate vorbi chiar de situatii financiare foarte bune, chiar in acest context al crizei financiare generale. Se rezolva ceva in plus la capitolul plata sau apare un venit un plus printr-o a doua activitate, o colaborare sau din activitati sporadice care pe langa rotunjirea bugetului personal iti aduc si satisfactii morale si intelectuale, se stabilesc relatii interumane avantajoase, se creeaza un echilibru pe care oricine si l-ar dori.

Apar insa si suferinte, dupa 31 mai, cand  ai putea fi nevoit sa suporti unele umilinte generate de dezamagirea produsa de un prieten, de familie, sau chiar in relatiile matrimoniale care trec printr-un soi de tacere, de raceala, de abandon sau de inhibitie. Esti prea orgolios ca sa faci tu primul pas spre impacare, iar daca ai cumva alte sperante si alt orizont de asteptare, vei profita, chiar, de aceste aspecte care iti vor permite sa iei decizii transante „aratand onsa cu degetul” spre celalalt.

VarsatorVarsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Provocari pentru un viitor creativ, noroc intr-o initiativa de grup, inspiratie, originalitate si viziune creatoare sunt pentru tine, nativ din zodia Varsatorului, principalele trasaturi pe care astrele le influenteaza saptamana aceasta, in mod fericit. dca desfasori activitati care au legatura cu actoria, regia, artele in general, jurnalismul sau sportul, fie el si de divertisment, ai parte doar de succes si recunoastere publica.

Esti avantajat si daca faci miscare in scop terapeutic, dupa o interventie chirurgicala, pentru recuperare dupa un accident  sau de mentinere a conditiei fizice, de modelare a siluetei si de reglare a functiilor vitale. De asemenea, este posibil sa gasesti in aceasat perioada medicul fizioterapeut, kinetoterapeutul sau antrenorul pe care l-ai visat dintotdeauna si de care ai nevoie cu adevarat. Totodata, anumite investigatii iti vor arata exact ce trebuie sa faci, in ce directie sa actionezi pentru a nu risca sa se accentueze o afectiune.

Vulnerabila in acesta perioada ramane insa componenta speculatiilor financiare si cheful de a castiga bani usor, repede, fara efort, implicand chiar un grad de pericol, un risc de a se incalca legea. Jocuri de noroc, pariurile, tranzactiile ilicite – acele lovituri pe pietele financiare iti pot aduce pierderi pe toate planurile, de la bani la opriobiul public si chiar la pierderea liberatii…

PestiPesti (19 februarie – 20 martie)

Pentru tine, nativ din zodia Pesti, tranzitele planetelor din zodia Gemenilor reprezinta o potentialitate cu grad redus de materializare. Mai degraba se poate vorbi despre o relatie aeriana, la propriu si la figurat, cu tot ce are legatura cu casa, gospodaria si mai ales cu oboseala si epuizarea fizica.

Apar insa si discutii benefice in legatura cu un patrimoniu imobiliar sau funciar, dar prea multe lucruri concrete nu se petrec in aceasta perioada.

Pe 31 mai, si in continuare pana pe 8 august, planete vor tensiona relatia ta cu tot ceea ce inseamna trecutul, amintirile, parintii, limba, natia, religia, filosofia si modul de perceptie a lumii, a universului si a ta insuti.

Ramane in continuare foarte buna si activa relatia de trigonocratie la grad deschis intra Saturn si Pluton, care vor fi potentate prin interventia uneori benefica a planetei Mercur, care va realiza un trigon regal multiplu pe semne de apa in beneficiul unor limpeziri, a atingerii unor virtuti intelectuale, filosofice si culturale sau a consolidarii unei vocatii indreptata in folosul umanitatii. Daca esti o persoana obisnuita in plan social, sau esti copil si nu traiesti la dimensiunile profesionale care sa-ti permita o astfel de abordare a realitatii, viata iti va fi marcata de alte preocupari si bucurii care iti reastabilesc echilibrul, calmul si linistea, cu un beneficiu pe corpul fizic si pentru psihic.


Categorii: Horoscop, Lifestyle

Adaugati un comentariu


 

*