77 DE CUVINTE: Gaze cu aprobare de la Primarie?

22 februarie 2013 | 1 comentariu |

Eram in statia de autobuz de la BIG din Buzau si admiram multimea de taxiuri care ocupau in totalitate spatiul ce ar fi trebuit sa fie liber, ca asa spune legea. Masini multe, spatii putine, intelegem…

Unul dintre soferi se incalzea cu motorul pornit, teava de esapament servindu-le celor care asteptau mijlocul de transport niste gaze autentice, la mai putin de un metru. I-am atras atentia si s-a mutat la cativa metri.

Primaria este la aer curat…


Categorii: 77 de cuvinte

Comentarii (1)

 1. L. Buzoianu spune:

  Da, o problema pe care Primaria o ignora
  Te si intrebi: ori Politia se plange degeaba de lipsa de fonduri (e drept ca banii le sunt luati de Fisc), ori politistii au uitat regulile de circulatie. Raspunsul corect este ca nu au primit ordin – interesant lucru in Romania, trebuie sa primesti ordin ca sa aplici legea.
  Aproape toate statiile de autobuz principale sunt ocupate de diversi (statiile: Bazar, Mc Donald’s, cele din vecinatatea Spitalului Judetean, Gara, etc).
  Pe de alta parte, toata lumea opreste de multe ori chiar pe coltul strazii, astfel ca iti ia vizibilitatea cand intri in intersectie.
  O alta situatie ”ciudata” este cand soferul opreste in locuri nepermise ca sa mearga la cumparaturi si pune lampile de avarie. In acest caz nu masina e avariata, ci creierul soferului – pentru reconditionare ar trebui amenda.
  Primaria (caci ea da ordinul) nu ii amendeaza pe cei cu ateliere auto care isi desfasoara activitatea in strada. Un bun exemplu este chiar in fata spitalului, unde ai toate sansele sa mori in salvare pentru ca strada e blocata de masini venite la atelier, sau intrarea in spital e blocata de taxiuri si alte masini particulare. Aici ar fi chiar o problema comuna a conducerii spitalului si primariei!!!!!!!!!!

Adaugati un comentariu


 

*