BUZAU.NET – platforma online pe care buzoienii pot gasi tot ce ii intereseaza

28 februarie 2017 | 0 comentarii |

Informatii utile, anunturi, servicii, institutii, evenimente si cele mai reprezentative stiri din Buzau pot fi gasite, acum, in acelasi loc.

 

buzau.netDoi tineri entuziasti s-au gandit sa vina in intampinarea nevoilor buzoienilor de a se informa mai usor, de a afla ceea ce ii intereseaza fara prea mari batai de cap. Anunturi gratuite din toate domeniile, vremea, locatiile si programul instituiilor si al agentilor economici, servicii, evenimente si cele mai importante stiri vor fi gasite de cei interesati, in acelasi loc, pe portalul BUZAU.NET .

Am pornit de la nevoia personala de a gasi, la nevoie, ceea ce ne interesa. Greutatea cu care ajungeam la informatiile de care aveam nevoie, lipsa unui portal pe care sa gasesti tot ce te intereseaza, la un loc, ne-a determinat sa punem la punct si sa lansam pe piata de informatii din Buzau,  portalul

 BUZAU.NET, care pune la dispozitia utilizatorilor oferta de locuri de munca din judet, programul filmelor care ruleaza la Ha­ppy Cinema din Galeria Mall, anunturi online, telefoane utile, dar si cele mai noi stiri locale preluate de pe site-urile importante de stiri”, isi argumenteza Cristina Negru si Catalin Botezatu initiativa lansarii portalului.

 

banner_300x250_buzauTotodata, BUZAU.NET vine in intampinarea detinatorilor de firme, care isi pot adauga afacerea in catalogul catalogul de pe acest portal.  Proprietarul/administratorul trebuie doar sa isi creeze un cont si sa urmeze pasii de inregistrare, dupa care poate incarca poze, programul de lucru, datele de contact etc.

Ne dorim ca buzoienii sa vina, la randul lor, cu propuneri care le pot fi utile, suntem deschisi la sugestii si speram ca in acest fel le vom fi de ajutor atunci cand au nevoie de o informatie”, mai spun realizatorii portalului, Cristina Negru si Catalin Botezatu.

 Platforma poate fi accesata atat de pe desktop cat si de pe telefonul mobil si este promovata si pe grupul de Facebook  BUZAU ONLINE, care are peste 65.000 de membri si isi propune sa ofere buzoienilor toate informatiile si noutatile de care au nevoie si care ii pot interesa, zi de zi.

 


Adaugati un comentariu


 

*