Camera video pentru supravegherea copilului din strainatate, acum si in Romania

24 septembrie 2012 | 0 comentarii |

Este un monitor bidirectional care, conectat la internet, poate transmite imaginile din camera copilului catre 4 device-uri diferite de tip iPhone, iPad sau laptop, astfel ca 4 persoane pot urmari filmarea concomitent.

 

Parintii care sunt nevoiti sa calatoreasca mult si sa-si lase copiii cu rudele sau cu bonele nu trebuie sa-si mai faca griji pentru micutii lor. La targul Baby Expo care a avut loc in acest week-end la Sala Polivalenta din Bucuresti li s-a prezentat, in premiera in Romania, un dispozitiv care ii va ajuta sa-si supravegheze copiii de oriunde s-ar afla. De acum pot sa vada live ce fac ei acasa, cu ajutorul unei camere video care conectata la orice dispozitiv Apple,  transmite in timp real imagini din camera copilului.

iBaby este dispozitivul care permite parintelui sa vada ce face copilul sau chiar daca este plecat in vacanta sau cu afaceri in strainatate. Conectata la internet, o camera video poate transmite imaginile din camera copilului catre 4 device-uri diferite de tip iPhone, iPad sau laptop, astfel ca 4 persoane pot urmari, in acelasi timp, orice miscare din camera bebelusului.

Este vorba despre un monitor bidirectional, ceea ce inseamna ca nu doar parintele poate auzi ce face bebelusul, dar si acesta cel mic isi poate auzi mama sau tatal, iar intensitatea sunetului se poate regla dupa preferinta. In plus, din iPhone-ul sau iPad-ul sau, parintele poate controla camera si o poate roti la 350 de grade pentru a vedea astfel ce se intampla in toate colturile incaperii unde se afla copilul. iBaby costa 850 de lei, astfel ca este accesibil oricarei familii care doreste sa aiba contact permanent cu copilul lasat acasa.

Tot ce trebuie sa faca parintele este sa descarce din App Store aplicatia iBaby si apoi pe ecranul dispozitivului sau va vedea tot ce se petrece in camera micutului. Se poate regla si un anumit nivel de alerta, in functie de zgomotul din camera. Camera are si functie wireless si vede si pe timp de noapte, explica reprezentantii firmei ErFi, care a adus in premiera aparatul la targul de copii Baby Expo.


Adaugati un comentariu


 

*