CLIPUL SAPTAMANII: Filmoteca vesela cu Dem Radulescu

28 iunie 2015 | 0 comentarii |

logo-clip

Multi dintre noi avem nostalgia momentelor vesele pe care marii actori de comedie ni le-au oferit de-a lungul anilor, iar Dem Radulescu a fost si a ramas un etalon al scenei, peliculei si ecranului Tv.

Dem Radulescu (1931-2000), poreclit “Bibanul” inca de cand avea 17 ani, desi a parasit aceasta lume de aproape 15 ani, ramane un as al scenei romanesti de comedie. Simpla lui mentionare in distributia unui film este un semnal ca filmul merita vazut si, de regula, este vorba despre o comedie spumoasa. Marele actor a smuls, de-a lungul carierei sale, milioane de rasete si aplauze. In urma sa au ramas pretuirea celor care l-au iubit si admiratia celor care vor sa-i calce pe urme.

Dem Radulescu a jucat in peste 50 de filme, in zeci de piese de teatru si nenumarate productii de televiziune. Inima “Actorului de geniu” – cum il caracteriza marele regizor Liviu Ciulei, a incetat sa mai bata in dimineaţa zilei de 17 septembrie 2000, cu mai putin de doua saptamani inainte sa implineasca 69 de ani. Umorul lui traieste insa si acum.

Sa radem si noi cu Bibanul si prietenii lui, uitand de griji si de necazuri timp de aproape 50 de minute!

 

 

 


Adaugati un comentariu


 

*