CLIPUL SAPTAMANII: Urmeaza-ti visul!

28 august 2016 | 0 comentarii |

urmeaza-ti visul

Cati dintre noi nu am visat sa ajungem cineva, undeva, cumva? Dar cati am ajuns? De cate ori n-am auzit persoane afirmand ca dorinta lor, dintotdeauna, a fost sa exceleze intr-un anumit domeniu, dar de ceva timp au realizat ca de fapt, chemarea lor este alta. Si-au ascultat vocea interioara si-n scurt timp au reusit. Unii sustin ca revelatia s-a produs in urma unei discutii avuta cu alte persoane sau, pur si simplu, s-au simtit atrasi, brusc, de domeniul respectiv. Cei mai multi oameni, insa, mai ales in ultima vreme, se declara nefericiti, dezamagiti, blazati si incapabili sa mai viseze.

Greseala! – ne spun psihologii, care incearca sa ne arate ca viata isi dobandeste adevarata semnificatie atunci cand ti-ai dat seama care este adevaratul tau potential si ce esti in stare sa faci, intelegand ca trebuie sa fii tu insuti si sa nu-ti consumi viata si energia incercand sa devii ca altii. Atunci cand ai evoluat suficient,  intelegi cum trebuie sa-ti valorifici calitatile persoanale si felul in care intelegi sa te pui in slujba altora.

Jeffrey Smith ne spune ca “goana dupa «solutii magice» pe care majoritatea oamenilor isi inchipuie ca le vor gasi «undeva acolo» seamana cu zbuciumul disperat al celui prins in nisipuri miscatoare. Cu cat te zbati mai mult, cu atat te scufunzi mai repede… Tot ce trebuie sa faci este sa-ti urmezi visul, sa descoperi cum sa-ti folosesti talentele pe care deja le detii si sa le fii util altora cat mai bine cu putinta“.

Sa urmarim si noi un clip motivational care ar putea ne-ar putea ajuta sa intelegem cum trebuie sa ne raportam la noi si la ceilalti:

 


Categorii: Lifestyle, Multimedia

Adaugati un comentariu


 

*