Din legile lui Murphy

21 iunie 2014 | 0 comentarii |

umor3

Legea mecanicii – Imediat dupa ce ti se murdaresc mainile de vaselina, o sa inceapa sa te manance si nasul.

 

Legea gravitatiei – Orice surub, cui sau unealta, atunci cand iti scapa pe jos, se va rostogoli pana in cel mai inaccesibil loc.

 

Legea probabilitatii – Probabilitatea de a fi vazut este direct proportionala cu penibilitatea gestului pe care il faci.

 

Legea numarului aleator – Daca formezi un numar gresit, n-o sa sune niciodata ocupat si o sa raspunda cineva imediat.

 

Legea alibi-ului – Daca ii spui sefului ca ai intarziat la birou pentru ca ai avut pana, dimineata urmatoare chiar o sa ai pana.

 

Legea variatiei – Daca esti in trafic si schimbi benzile de mers, cea de pe care te-ai mutat o sa mearga mai repede decat cea pe care te afli.

 

Legea baii – Atunci cand esti cufundat cu tot corpul in apa, o sa sune telefonul.

 

Legea intalnirilor neprevazute – Probabilitatea de a intalni pe cineva cunoscut creste dramatic atunci cand esti cu cineva cu care nu vrei sa fii vazut.

 

Legea rezultatului – Atunci cand vrei sa demonstrezi cuiva ca un aparat nu functioneaza, o sa functioneze.

 

Legea biomecanicii – Nivelul mancarimii este invers proportional cu posibilitatea de a ajunge la locul de scarpinat.

 

Legea salii de spectacol – De fiecare data, oamenii care au locurile cele mai departate de scara,  ajung ultimii in sala si vor fi cei care se vor ridica de cateva ori pentru a merge sa-si ia mancare, bautura sau vor merge la toaleta si tot ei vor pleca inainte ca spectacolul sa se termine.

Cei care stau langa punctele de acces, vin devreme, nu se misca deloc, au picioare lungi sau burta si stau pana la finalul spectacolului, poate chiar mai mult.

 

Legea cafelei – De indata ce te-ai asezat in fata unei cesti cu cafea calda, seful tau te va ruga sa faci ceva care va dura pana cand cafeaua se va raci.

 

 


Categorii: Umor

Adaugati un comentariu


 

*