HOROSCOP SANATATE – Saptamana 29 iulie – 4 august

29 iulie 2013 | 0 comentarii |

BerbecBerbec (21 martie – 20 aprilie)

Te asteapta multe necunoscute in saptamana 29 iulie – 4 august, nativ din zodia Berbecului, mai ales in privinta unor probleme banesti si patrimoniale mai ales in mediul familial, care continua sa te streseze, ca si in ultimele saptamani.

Un element de noutate ar putea sa-ti aduca planeta Venus, care odata ce a intrat in zodia Fecioarei iti da anumite semnale alarmante pentru sanatate. Apar situatii care te vor obliga sa tii cont ca ceva nu functioneaza cum trebuie in organism, ca exista o dezordine metabolica, o disfunctie care poate sa tina si de regimul psihic – ai citit tu undeva sau ai auzit ca asa se manifesta cutare boala sau ca simptomatologia unei afectiuni s-ar potrivi si cu ceea ce tu simti in aceasta perioada, dar poate fi vorba (si aici este bine sa nu trecu cu vederea) si de un regim al functiilor legate de sistemul digestiv (stomac – pilor – duoden – intestine etc.) sau de o alimentartie dezechilibrata, care trebuie schimbata, adaptata nevoilor actuale ale organismului tau. Atentie, in zilele de 1 si 2 august exista riscuri si pericole care tin de accidente sau de regimul apei (atentie la piscina, la valurile marii si la tot ce are legatura cu apa)!

Exista si o combinatie buna pe care Soarele o face la sfarsitul zilei de 3 august, cu concretizare pe 4, care- ti poate aduce chef de aventura, de  distractie, de extravaganta sau de emancipare, mai ales daca esti foarte tanar.

TaurTaur (21 aprilie – 21 mai)

Tu, nativ din zodia Taurului ai o saptamana in care destinul te incearca dinplin… Se poate spune ca o serie de amintiri si fapte ale trecutului pot fi reeditate daca nu sunt cunoscute sau daca esti mai slab, fie din punct de vedere organic, fie psihic, sau caracterul tau nu este foarte bine educat. Se mentin riscurile de a se comite exagerari si greseli, de a nu intelege directia unor evenimente sau natura unor provocari in ceea ce priveste parteneriatul de orice fel (casnicie, de afaceri sau de la locul de munca).  O mare atentie ar tgrebui sa acorzi felului in care te porti si reactionezi mai ales in zilele de 3 si 4 august, cand exista un risc mai mare de a provoca un conflict inutil.

Multe dintre lucrurile intelese, limpezite pentru tine nu pot fi rostite in aceasta perioada, altele nu pot fi solutionate pentru ca nu esti in cea mai buna forma de comunicare (depinde aici si de aspectele din tema astrala natala). Esti  stresat, te manifesti cu o anumita timiditate sau spaima de necunoscut, te simti obositi sau plictisit, nu ai chef sa schimbi impresii si simti ca multe dintre elementele care pana mai ieri faceau farmecul vietii, in relatia cu prietenii, au disparut. Poti fi perceput ca morocanos, usor antipatic sau doar ca o persoana rezervata, dar este bine ca tu iti folosesti energia pe care o ai, in scop personal, pentru a analiza ceea ce ti se intampla si a actiona in consecinta.

GemeniGemeni (22 mai – 21 iunie)

Ai o saptamana plina de evenimente dintre cele mai diferite, nativ din Gemeni, asa ca ai face bine sa le iei pe fiecare in parte asa cum sunt, sa te bucuri de cele care iti vor aduce satisfactii, dar sa manifesti o prudenta crescuta in fata unor promisiuni sau a unor propuneri de afaceri. Si, mai ales, sa nu dai bani nimanui in aceasta perioada, chiar daca ti se promite „marea cu sarea” sau cel care ti-i cere pare sa fie la limita disperarii; niciuna dintre variante nu este reala.

Zilele de 1,2 si o parte de 3 august iti aduc insa o stare de bine, de satisfactie, mai ales daca esti tanar si ai sustinut un examen, un test, pentru ca Luna si Soarele sunt de partea ta si ti-ar putea aduce mari satisfactii in legatura cu un examen sau jurizare. Mai ales daca esti o persoana bine pregatita si inzestrata si cu un talent nativ, acum ai capacitatea de a reusi sa treci cu brio de examene, poti fi chiar printre primii, poti primi felicitati ori sa faci o impresie excelenta. Toate acestea iti dau o stare de bine, te simti in forma fizic si psihic, uiti de orice durere care te-a incercat in ultima perioada.

 Exista si o problema pe care o aduce tranzitul astral al acestei saptamani: tine-ti bine incuiate documentele, banii si mai ales nu vorbi despre ceea ce te preocupa sau esti pe cale sa finalizezi, pentru ca exista riscul sa fii victima ununi furt material sau intelectual si de aici a unor neplaceri majore.

RacRac (22 iunie – 21 iulie)

Surprize nu intotdeauna placute, conflicte care se nasc din senin si rasturnari de situatie pot aparea pentru tine in aceasta saptamana, nativ din zodia Racului, mai ales daca ai deja probleme intr-o relatie parteneriala sau de familie.

Exista si posibilitatea ca in cazul in care transitul astral actual intra intr-o relatie buna cu harta ta natala, iar in acest caz, „contorsiunile sortii” pot fi interpretate ca pozitive, in sensul ca te obliga sa mergi catre o alta atitudine fata de prieteni si cunostinte, sa schimbi anturajul sau sa-ti reconsideri stilul de viata, astfel incat sa ajungi in finali sa-ti rezolvi anumite probleme importante si sa depasesti anumite obstacole care pana acum te impiedicau sa evoluezi.

Este posibil ca momentul sa fie perceput ca unul foarte greu, dificil de depasit, ca drama unui roman sau a unui film, iar cel mai important este in aceasta perioada sa ai grija de sanatate, mai ales de cea psihica, pentru a putea depasi criza si a nu-ti lasa la voia intamplarii imaginea publica, statutul social  care se poate rasturna, poate fi contestat sau chiar atacat! Elementele bune tin de convingerea ta interioara si echilibrul psihic, ele te vor ajuta sa gasesti salvarea oricarei probleme in educatie si ceea ce iti este propriu, structural.

Este bine sa manifesti prudenta si sa nu-ti complici existenta cu tot felul de gesturi inutile sau gafe care pot fi speculate de dusmani…

LeuLeu (22 iulie – 22 august)

Soarele aflat in aceasta saptamana in tranzit prin semnul tau natal iti ofera, nativ din zodia Leului, sprijin, energie, capacitate de vindecare, acces la  informatii sau posibilitatea de redresare din punct de vedere sufletesc, intelectual, mental, fizic sau chiar social.

Pot aparea si unele complicatii, dar acestea nu reprezinta decat accente existentiale care pot sa-ti atraga atentia ca ceva trebuie rezolvat. Astfel, este bine sa tii cont de o serie de semnale legate de felul in care functioneaza organismul tau, privind lucrurile fie din punct de vedere anatomic, fie psihologic.  Un organ, o functie sau organismul in ansamblu trece printr-o suferinta pe care nu este bine sa o ignori, chiar daca deocamdata sunt doar semnale de alarma discrete. Daca ai deja una sau mai multe afectiuni deja instalate, acestea se pot agrava, iti pot afecta capacitatea de munca, te pot face dependent de un tratament dificil, cu efecte secundare, asa ca ar fi bine sa-ti faci analize, investigatii si sa ceri parerea medicului, inainte sa se agraveze.

 Daca toate cele descrise mai sus nu ti se intampla, este posibil ca pe 3 si 4 august sa fii nevoit sa te implici in rezolvarea unor probleme de familie ale unor persoane bolnave sau ale unor persoane in varsta ori ale unora asupra carora s-au abatut necazuri financiare, de santate si profesionale la un loc.

FecioaraFecioara (23 august – 22 septembrie)

Te poti consudera norocos, nativ din zodia Fecioarei, pentru ca tranzitul planetar din aceasta saptamana, dificil pentru cele mai multe zodii, este pentru tine destul de profitabil si functioneaza protectiv in multe privinte.

Este vorba mai ales de avantajul de a primi la timp observatii cu privire la felul de a fi al unor oameni, la natura unor afaceri, la pericolul din spatele unor negocieri sau al functionarii unor parteneriate.Unii dintre prieteni tai pot fi  adevarati ingeri pazitori. Nu esti in cea mai buna forma mentala, de aceea limpezimea, logica si acuratetea care te fac celebru in zodiac este acum cam schioapa, dar iata vine acest ajutor extraordinar care te salveaza. In aceasta conjunctura astrala, la protectia jupoteriana de care ai parte se adauga si functia binefacatoare si protectoare a planetei Venus, care te ajuta sa intuest pericolul,  macar cat sa ceri ajutor, explicatii sau sa fii prudent in fata unor provocari, sa nu te lansezi in ceva daca nu ai informatiile esentiale.

Tot ca un avertisment util fuctioneaza planeta Venus si cand este vorba despre relatii afective sau simple aventuri, te impiedica sa te „legi” de persoane care nu sunt de rangul tau sau care ti-ar putea face viata un chin.

Mai exista si posibilitate de a intra in contact cu persoane importante care, intr-un mod discret, poate chiar secret, iti ofera ajutor, sustinere, informatii.

BalantaBalanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Multe si diferite sunt elementele care in aceasta saptamana iti vor tulbura linistea, nativ din zodia Balantei, pe fondul tranzitului astral amestecat care se manifesta atat in plan social, cat si personal. Daca intamplator detii o functie sau o pozitie sociala importanta, esti asaltat atat de lingusiri cat si de critici, care te-ar putea afecta, provocandu-ti stres si ingrijorare. Norocul tau sta in faptul ca ai capacitatea de a le analiza, iar daca vei fi capabil sa nu actionezi la primul impuls, vei evita multe neplaceri.

Stresul te poate epuiza, de aceea ai nevoie de odihna, de izolare sau chiar de consultarea unui psiholog, dar si gasirea unui refugiu in lectura, muzica sau alte activitati care iti fac placere ti-ar putea readuce linistea de care ai nevoie.

Intre 1 si 4augusr, elemente de senzational, de noutate absoluta vor fi lansate pentru a te soca si a te determina sa actionezi astfel incat altii sa traga foloase. Este bine sa meditezi foarte foarte serios asupra factorilor de risc care se instaleaza, atat in viata personala cat si in cea socio-profesionala, care pot fi viciati de amestecul din afara al unora care vor sa schimbe datele problemei. In cazul unui divort sau alt conflict in familie, este bine sa te calmezi, sa nu-l accentuezi prin acuzatii, interpretari, reclamatii, amenintari sau folosind un tot ridicat, chiar daca aceasta atitudine ar fi justificata!

ScorpionScorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Pentru tine, nativ din zodia Scorpionului, cariera, imaginea publica, autoritatea, functia, demnitatea sunt lucruri importante, esentiale in aceasta perioada. La inceputul saptamanii esti pus in situatia de a-ti redresa  comportamentul, de a-ti revizui atitudinea, intentiile si mecanismul de atac sau de  aparare, in functie de situatiile care apar. Este o perioada in care anumite  elemente de viata personala sau publica se cer corectate, vei fi obligat de imprejurari sa accepti ca exista circumstante in care strategia adoptata pana acum nu a fost cea mai buna.

Exista, in zilele de 3 si 4 august, posibilitata de a primi oferte pentru o functie, dar evenimentele te iau pe nepregatite, cu atat mai mult cu cat acest succes socio-profesional nu are vreo legatura cu intentiile tale de pana acum, ceea ce te va obliga sa-ti stabilesti alte prioritati de viata si activitate.

In functie si de tema natala, se poate pune chiar problema plecarii din tara, pe care tu o privesti insa ca pe o drama interioara, chiar daca ipoteza unei reasezari de viata ori de cariera dincolo de hotarele tarii ar putea fi mult mai buna din punct de vedere financiar sau ti-ar deschide usi importante. Privesti totul cu inima stransa si ai un sentiment de pedeapsa, de nedreptate care se petrece ca si cum ai fi trimis in exil, nu sa iti gasesti o deschidere existentiala.

SagetatorSagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Tu, nativ din Sagetator, inregistrezi in aceasta perioada un succes, ai parte de aplauze, de lauda, iar imaginea buna poate atenua o serie disfunctii la locul de munca sau pot sa faca mai usor de suportat un tip de relatii de munca bazate pe conflict, pe stres, pe sicane, amenintari si pe nemultumiri. Poate sa aiba si un impact cat de cat atenuant asupra relatiilor banesti care tin de locul de munca, fara sa fie vorba insa de o modificare fundamentala de satut. Pot fi compensari mai mult intr-un plan sufletesc al unor nemultumiri majore.

Intre 1 si 2 august, influentele astrale iti pot provoca disconfort atat fizic, dar mai ales psihic, nedumerire, dezamagire, ambiguitate. La un moment dat, paradoxal, binele coexista cu raul, amaraciunea cu bucuria, satisfactia cu deziluzia. Apar tot felul de blocaje si de intarzieri gratuite, nejustificate care vor fi depasite, dar care te fac sa te simti hartuit, care te golesc de energie.

Atentie, intre 2 si 4 august exista chiar riscul de a fi victima unor abuzuri, a unor nedreptati sau a unor incalari ale unor clauze prevazute intr-un document deja redactat. Daca din nefericire ajungi intr-o astfel de situatie, ar fi bine sa te inarmezi cu rabdare, dar si cu tarie de caracter, cu combativitate si chiar sa ceri ajutorul daca nu reusesti singur sa faci fata presiunilor care se exercita in mod abuziv asupra ta.

CapricornCapricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Tie, nativ din Capricorn, astrele iti aduc in aceasta saptamana ganduri  bune, stabilitate mentala, limpezime in idei, logica, claritate si te tedtermina sa iei masuri inspirate cu privire la viata si activitatea ta, mai ales in privinta necesitatii de a studia, de a aprofunda sau de a invata, de a-ti rafina mijloacele de comunicare, de cunoastere ori de valorificare a unui talent.

Pe 3 si pe 4 august insa, conjunctura astrala indica o criza parteneriala sau  individuala de atitudine si de decizie cu privire la un partener de viata, sot/sotie si la modul de a solutiona un conflict. Poate ca nu intotdeauna exista justificare la capitolul faptelor, actelor, gesturilor si deciziilor, mai mult este impactul asupra constiintei sau ecourile afective ale acestor situatii pe care incepi sa le gestionezi tot mai greu.Totul te doare, te costa, iti vine sa plangi, sa te izolezi, este un moment dificil si nu se prea intrevad posibilitati de a preveni si de a tine in frau evenimentele care vin spre tine.

Este necesar sa faci un efort urias de echilibru interior, de echilibru psihic si chiar social. La sfarsitul saptamanii, relatiile cu persoane mai in varsta, autoritare sau care detin functii se pot degrada pe fondul unor divergente de opinie, al unor dispute care au ca miza o chestiune de constiinta sau de principiu de viata ori chiar ca modalitate de a intelege prietenia, dependenta, ajutorul.

VarsatorVarsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Din pacate, nici in aceasta saptamana nu se intrevad schimbari prea mari in ceea ce priveste starea ta de sanatate si problemele cu care te confrunti de o vreme, nativ din Varsator. Este chiar indicat sa fii mai vigilent si sa nu ignori semnalele pe care organismul ti le tot da, cu atat mai  mult cu cat in perioada 29 iulie-4 august exista anumite marcaje astrale care vor accentua formele de manifestare a unor simptome, acestea vor fi mai vizibile, mai concrete decat au fost cele de pana acum sau poate ca abia de acum incolo gasesc terenul astral propice pentru a transforma vibratiile cosmice in realitati fizice si psihice.

Persista problemele legate de formele de manifestare ale unei afectiuni, asa ca este momentul sa mergi la medic, daca nu ai facut-o deja.

 Dintr-o alta perspectiva, Casa muncii este si ea supusa stresului astral, astfel ca este posibil sa apara o serie de complicatii la locul de munca. Nu prea ai, in acest moment, elemente de sustinere care sa-ti aduca echilibru, trebuie sa suporti numeroase opozitii, iar aceasta aglomerare continua a planetelor pe semnele de apa reprezinta un factor de stres. Te simti, asa cum spuneam si in analiza saptamanilor trecute, inundat, coplesit, este prea mult pentru tine, nu te simti capabil de a te detasa de elementele emotionale, care te obliga sa fii  prezent intr-un context subiectiv, care te deranjeaza.

PestiPesti (19 februarie – 20 martie)

Saptamana este destul de amestecata pentru tine, nativ din zodia Pestilor, dar cu sanatatea stai bine, exista posibilitatea unei prezente astrale buna pentru starea ta de sanatate, pentru mentalul tau, pentru forta ta de munca ori chiar pentru pastrarea, gasirea ori afirmarea la locul de munca intr-un chip fericit. Poti sa faci o figura frumoasa, te poti afirma cu autoritate, poti capata mici recompense, mici avansari, in masura in care vanitatea ta este satisfacuta.

Daca ai disponibilitati financiare, te lasi cuprins de entuziasmul unor  petreceri de vacanta sau de mici placeri pe care ti le oferi ca o compensare pentru momentele cand nu ai avut bani, cand ai muncit mult sau nu ai fost intr-o buna forma fizica, dar vei constata ca ai cheltuit o suma mare de bani.

In a doua parte a saptamanii pot aparea o serie de confuzii, de nemultumiri cu privire la o poveste de dragoste, la persoana iubita. Pe de o parte este vorba despre implicare afectiva sau de o nevoie acuta de tandrete, de emotii impartasite, insa acest lucru nu este posibil fie pentru ca acea persoana este la distanta, fie ca apar tot felul de piedici, ceea ce este, fireste, enervant si dezamagitor. Poate aparea insa si indoiala, banuiala iti cuprinde sufletul  chiar in absenta unor argumente logice, dar simturile tale subtile, rafinate, intuitia proverbiala iti spune ca ceva nu este in ordine…


Categorii: Horoscop, Lifestyle

Adaugati un comentariu


 

*