In atentia pensionarilor si a potentialilor beneficiari de ajutor de incalzire acordat conform OUG nr. 70/2011, din Municipiul Buzau

7 decembrie 2013 | 0 comentarii |

Casa Nationala de Pensii Publice

CASA JUDETEANA DE PENSII BUZAU

Buzau, Str. Aleea Industriilor, Nr. 1, Tel. 0238-724.041; Fax: 0238-721.047; e-mail: buzau.cjp@cnpas.org

                                                                                             Nr. 47638/04.11.2013

 

CJP BuzauCOMUNICAT

In atentia pensionarilor si a potentialilor beneficiari de ajutor de incalzire acordat conform OUG nr. 70/2011

 

Pentru aplicarea prevederilor OUG 70/2011, privind masurile de protectie sociala in perioada rece, Casa Judeteana de Pensii Buzau si Directia de Asistenta Sociala Buzau au incheiat un protocol de colaborare, in data de 22.01.2013.

Protocolul mentionat are ca obiect furnizarea intre parti, in mod gratuit, in conditiile legii, a bazei de date in format electronic, privind evidenta pensionarilor care au domiciliul pe raza Municipiului Buzau.

Potrivit acestui protocol, Casa Judeteana de Pensii Buzau furnizeaza in mod gratuit, in conditiile legii, baza de date in format electronic privind evidenta pensionarilor cu domiciliul in municipiul Buzau.

Din aceste motive, adresam rugamintea, potentialilor beneficiari ai ajutorului de incalzire, sa se adreseze direct, Directiei de Asistenta Sociala Buzau, pentru a evita deplasarea intre cele doua institutii, in mod inutil.

Precizam ca la intocmirea dosarelor privind subventia la incalzire nu este necesara intocmirea „Adeverintei” pentru atestarea calitatii de pensionar de catre Casa Judeteana de Pensii Buzau, deoarece prin protocolul incheiat cu Directia de Asistenta Sociala din cadrul Primariei  Buzau, baza de date a pensionarilor a fost pusa la dispozitia acesteia, fiind suficienta depunerea la dosar a oricarui cupon de pensie.

 

                                       Director Executiv,

                                       Ec. Carmen ANDRONE


Adaugati un comentariu


 

*