O noua sucursala good.bee Credit la Matca, judetul Galati (A)

14 septembrie 2017 | 0 comentarii |

good.bee Credit IFN S.A., parte a grupului Erste, una dintre cele mai mari institutii financiare nebancare de microfinantare din Romania, si-a extins reteaua teritoriala, prin deschiderea celei de a 24-a sucursale in localitatea Matca (Galati).

Produsele de finantare oferite de good.bee Credit sunt adaptate specificului activitatii clientilor. Acestia pot beneficia de planuri de rambursare flexibile, stabilite in functie de sezonalitatea activitatii, pauze la plata ratelor de pana la 9 luni pe an precum si alte beneficii pe care le pot afla vizitand noul sediu din localitatea Matca, str. Principala, nr. 1274.

Ne-am dorit deschiderea unei noi sucursale in localitatea Matca din dorinta de a fi cat mai aproape de clientii nostri. Colaboram cu producatorii agricoli si cu micii intreprinzatori din zona de mai bine de 10 ani, prin intermediul sucursalelor din Braila si Focsani, iar acest fapt ne-a facut sa dorim o intarire a relatiei printr-o sucursala locala. De asemenea, am tinut cont si de faptul ca Matca este un puternic bazin legumicol, iar sustinerea agricultorilor a fost intotdeauna importanta pentru noi. Prin echipa locala, suntem mai aproape de clientii nostri, asigurand servicii prompte bazate pe o incredere reciproca mai mare, consolidand colaborarea cu toate categoriile de afaceri“, a declarat Oleg Moraru, CEO good.bee Credit IFN SA.

Pentru mai multe informatii, cei interesati pot intra in legatura cu reprezentantii good.bee Credit IFN S.A. la numarul de telefon 021.212.07.30 sau pe www.goodbeecredit.ro


*good.bee Credit IFN SA este o  Institutie Financiara Nebancara inscrisa in Registrul Special al BNR, parte a grupului Erste, infiintata in 2009 avand ca obiectiv fundamental asigurarea unor servicii financiare de buna calitate, punand la dispozitie celor care au afaceri in derulare, dar care isi doresc sa le dezvolte, resursele financiare care le sunt necesare pentru sporirea sanselor de reusita.

Ca linie generala de abordare, good.bee Credit IFN SA tinteste cu precadere clientii care se incadreaza in profilul micului intreprinzator din zona Romania (Producator Agricol, Intreprindere Individuala, Intreprindere Familiala, PFA, SRL etc)  dornici sa isi dezvolte in mod continuu activitatea pe care o desfasoara.

good.bee Credit IFN SA a construit o retea puternica la nivel national formata din 24 centre regionale + sediul central acoperind toate judetele tarii. Reteaua noastra este in plina dezvoltare si dispune de consultanti specializati care vin in sprijinul antreprenorilor cu cele mai bune solutii financiare.

 

*Advertorial scris de Radu GEORGESCU – DOMUS M&D

 


Categorii: Actual, Business, IT & C

Adaugati un comentariu


 

*