Secretul unei casnicii durabile

21 iulie 2015 | 0 comentarii |

bancuri

Un cuplu celebreaza 50 de ani de casnicie. Armonia si linistea din familia lor erau celebre in tot oraselul, asa ca un reporter se hotaraste sa realizeze un interviu.

– Cum se face ca de 50 de ani nu v-a vazut nimeni certandu-va sau macar ridicand tonul unul la altul?

– Secretul este de la inceputul casniciei, din luna de miere… Noi ne-am hotarat sa o petrecem la o cabana superba, pe creasta muntilor, si am inchiriat doi magarusi pentru a ajunge acolo, impreuna cu bagajele noastre. La un moment dat, magarusul sotiei mele s-a impiedicat si a cazut, rasturnand bagajele si ranind-o pe sotia mea. Aceasta, desi era ranita destul de grav si sangera, i-a spus animalului pe un ton calm: “Prima oara!“.

Magarul s-a ridicat si am continuat drumul. Dupa un timp, s-a impiedicat din nou, lovind-o chiar peste ranile care sangerau inca… Sotia mea, la fel de calma, i-a spus cu aceeasi voce egala: “A doua oara!“.

Ne-am continuat calatoria dar… magarul s-a impiedicat a treia oara… Atunci, sotia mea a scos un revolver si a impuscat magarul in cap. Eu am facut o criza de isterie….I-am spus ca e nebuna, ca nu se procedeaza asa de crud cu un biet animal, dupa care am adaugat ca trebuie sa consulte neaparat un psihiatru.

Sotia mea a ascultat linistita, apoi s-a intors catre mine, m-a privit in ochi si mi-a spus calm: “Prima oara!“. Atunci a fost prima si ultima data cand ne-am certat!!!


Categorii: Umor

Adaugati un comentariu


 

*