Spovedanii

10 februarie 2013 | 0 comentarii |

Un preot se despartea de parohia sa dupa multi ani de slujire. Pe langa masa de adio, enoriasii s-au gandit sa-i facă si un cadou. Ca peste tot, a fost invitat si un politician sa spuna cateva cuvinte si sa-i inmaneze cadoul. Dar, ca toti politicienii, acesta a intarziat, si atunci parintele s-a gandit sa umple timpul cu un discurs.

– Prima mea impresie despre parohia aceasta mi-am facut-o cu ocazia primei spovedanii. M-am gandit că am fost trimis intr-un loc teribil deoarece primul care mi s-a spovedit mi-a marturisit că furase un televizor, ca le-a furat banii parintilor, ca a mai furat si la locul de munca, pe langa faptul ca avea o aventura sexuala cu sotia sefului sau. In unele ocazii facea trafic de droguri si la urma a zis ca i-a transmis o boala venerica sorei sale. Am ramas inmarmurit… stupefiat… şi foarte speriat! Dar dupa aceea am cunoscut lume care nu semana deloc cu acest individ. Mai mult, pot sa spun ca a fost o parohie de oameni responsabili, cu valori morale, credinciosi, si am trait aici ani minunati!

In acest moment soseste politicianul, asa ca l-au chemat repede sa ia cuvantul. După ce s-a scuzat pentru intarziere, a inceput astfel: 

– Niciodata n-am sa uit cand a venit parintele in parohie… De fapt, am avut onoarea sa fiu primul care s-a spovedit la el…

 

 

 

Ai un banc bun si vrei sa-l impartasesti si celorlalti cititori ai nostri?
Trimite-ni-l prin email pe adresa publicitate@sanatateabuzoiana.ro !
ITI MULTUMIM!

 

 


Categorii: Umor

Adaugati un comentariu


 

*