Test matrimonial

3 ianuarie 2018 | 0 comentarii |

Suntem de doi ani împreună și am decis să ne căsătorim. Toți mi-au spus că e o alegere perfectă. Iubita mea, o minunăție de fată! Dar există o problemă: sora ei mai mică. Are 20 de ani, corp superb, fuste scurte, bluze transparente… De câte ori e în preajma mea are gesturi lascive, desuuri incitante… Niciodata nu se poartă astfel în prezența altor bărbați.

Într-o zi, mă sună și mă invită la ea acasă, ca să văd invitatiile de nuntă. Ajung. Singură acasă. Îmi face o mărturisire: îi place de mine și, pentru că nunta mea cu sora ei e aproape și în curând voi fi un barbat însurat, ar vrea să facem fragoste, măcar o dată. Îmi spune că e disperată să facă asta.

Am ramas perplex, nu puteam scoate un cuvânt! Mi-a șoptit că se duce în pat și că, dacă vreau, să vin după ea. Am urmărit-o înmărmurit, urcând scările și scoțându-și lenjeria intimă, pe care a aruncat-o spre mine. Am stat un moment, neștiind ce să fac, apoi am deschis ușa și am alergat spre masină. În poartă, viitorul me socru, cu lacrimi în ochi, mă îmbrățișează și îmi spune: Sunt atât de bucuros că ai trecut acest mic test, fiica-mea nu putea să găsească un soț mai bun ca tine. Bine ai venit în familie, fiule!

Morala: Tineți-vă întotdeauna prezervativele în mașină.

 


Categorii: Umor

Adaugati un comentariu


 

*