Redactie

Portalul Sanatateabuzoiana.ro

este un produs al

SC Exigent Media SRL

 

Director general: Zina (Nina) NEAGU

Redactor sef: Cătălin ŢÂNŢĂREANU

 

SC Exigent Media SRL
Sediul Buzău
Str. Unirii, Bl. G1, Ap. 106
Cod  120043 Buzău
Tel: 0238/430.003; Mobil:0754/890381
e-mail: office@sanatateabuzoiana.ro; redactie@sanatateabuzoiana.ro
Date de identificare:
Cod fiscal 28489463
Registrul Comertului: J10/475/2011
IBAN: RO44 BTRL 0100 1202 C186 13XX BTRL – Banca Transilvania Sucursala Buzau
sau RO18 TREZ 1665069XXX010057  – Trezoreria Buzau    

 

DESPRE NOI

Fii sanatos, informeaza-te!

„Medicina este stiinta si constiinta incalzite de iubire fata de oameni” – Iuliu Hatieganu 

Sanatateabuzoiana.ro si-a propus sa respecte acest indemn, oferindu-va informatii de ultima ora din domeniul sanatatii, verificate si certificate, astfel incat sa aveti acces nu doar la o sanatate imaginara, ci la o imagine sanatoasa a sistemului sanitar si a posibilitatilor de a va mentine intr-o buna forma fizica, psihica si spirituala.

Contactul permanent intre membrii comunitatii si, mai ales, medierea relatiei de comunicare dintre participantii la actul medical (producatori – medici – potentiali pacienti) sunt elementele definitorii ale activitatii Sanatateabuzoiana.ro.

Reprezentati o institutie, o organizatie sau o asociatie medicala ce nu este listata pe Sanatateabuzoiana.ro? Va rugam sa ne contactati telefonic la 0238.430.003; 0754.890.381 sau prin e-mail la office@sanatateabuzoiana.ro pentru a afla cum puteti profita de oportunitatile oferite de noi.

Rezultat al colaborarii intre profesionisti in media, sanatate, marketing si IT, Sanatateabuzoiana.ro reprezinta un modern si util instrument destinat informarii publicului larg si a profesionistilor, promovarii imaginii reale a profesionistilor din lumea medicala si facilitarii accesului la cele mai moderne si eficiente servicii de sanatate.

 

Puteti transmite acum si altora evenimentele, informatiile, comunicatele cu activitatea institutiei, companiei, organizatiei dumneavostra prin intermediul www.sanatateabuzoiana.ro.

 

Ati citit o editie primita de la un coleg sau prieten si vreti sa va abonati (GRATUIT!)? Utilizati formularul de la pagina Newsletter.

Recomandati Newsletter-ul Sanatateabuzoiana.ro prietenilor si  colegilor dumneavoastra!

 

Daca aveti intrebari, comentarii sau sugestii in legatura cu continutul publicatiei, scrieti-ne la office@sanatateabuzoiana.ro.

 

Va multumim ca sunteti cititori fideli si prieteni ai www.sanatateabuzoiana.ro!

 


Comentarii (4)

 1. Medic Buzau spune:

  Bacovia la Spitalul Judetean Buzau
  Nu e Bacovia, dar spitalul parca e o ”locuinta lacustra”, înconjurat de noroaie si baltoace de jur imprejur. Nu-si pune cineva intrebarea cat costa igienizarea de mai multi ani comparativ cu asfaltarea si crearea de locuri de parcare (care aduc si ceva bani)

 2. Gica spune:

  Buna ziua oameni buni. Ma adresez dumneavoastra pt ca nu mai avem cui sa-i spunem problemele noastre. Suntem un grup de pacienti de la oncologie si vrem sa-l reclamam pe asistentul CRISTIAN DUTULESCU de la cabinetul de oncologie din policlinica 23 August. Se poarta extraordinar de urat cu noi, tipa la noi, ne programeaza peste 2-3 luni, ne spune ca mai bine murim decat sa mai asteptam programarea, ne cere SPAGA fara nici o rusine si multi din noi nici nu-si permit sa-i dea. Daca ii dam 5, 10 lei ne spune ca e prea putin, ca el ce face cu banii aia putini, nu este la program, ne zice sa vine de la ora 9 si el vine la 11 dupa amiaza de la ora 16 nici nu il mai gasim sta cateva ore la serviciu, nu mai putem SUNTEM DISPERATI. Va imploram, pe dumneavoastra ca redactie in sistemul sanitar sa ne ajutati ce trebuie sa facem, nu mai putem. Stam cu orele aici si el nu vine, iar cand vine ne trimite acasa ca nu mai face progrtamari desi are doar cativa pacienti pe zi. Cu lacrimi in ochi si cu mana pe inima va rugam sa ne ajutati. Ne punem speranta in voi

 3. GEMOS KONSTANTINOS spune:

  Va rog frumos informati si de actele care trebuie sa fie pt incrierea la medicina generala in limba engleza pt. fiul meu. Va informez ca am terminat medicina in TIMISOARA in annul 1982 si sint director in chirurgie generala la Spitalul Medical Central din Atena, si asta datorez profesorilor vostri. Va multumesc f. mult, cu mare respect.
  Gemos Konstantinos

 4. Rancea Ronel spune:

  Am sa ma abonez,imi plac articolele dvs.

Adaugati un comentariu


 

*