HOROSCOP SANATATE – Saptamana 11 – 17 iunie

11 iunie 2012 | 0 comentarii |

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Fiind nascut in zodia Berbecului, saptamana viitoare vei avea parte de o combinatie astrala delicata. Jupiter care intra in semnul Gemenilor pe 13 iunie, poate insemna pentru tine, daca esti tanar, sau pentru copiii tai, probleme cu scoala, cu examenele. Acestea ar putea fi insa evitate printr-o mai mare seriozitate si mai multa pregatire, pentru ca altfel, norocul nu te-a parasit.

Pe 13 iunie, Luna iti traverseaza semnul zodiacal si se aliaza cu Uranus impotriva lui Pluton, ceea ce iti va amplifica momentele de nemultumire, blocaj, revolta si stres. Vei fi nevoit sa-ti asumi anumite riscuri care-ti pot afecta sanatatea fizica si psihica. O spovedanie la preot, o discutie sincera cu un prieten sau cu un psiholog te-ar putea ajuta.

Daca esti o persoana matura ar fi bine sa te pregatesti pentru ceea ce vine  dupa 16 iunie, cand Mercur are o relatie stresanta cu Saturn iar tu te poti confrunta cu disconfort atat in familie cat si la locul de munca sau in relatiile cu partenerii de afaceri.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Zodia Taurului intra, din aceasta saptamana, intr-o perioada mai putin norocoasa. Oricate necazuri sau oricate vise spulberate s-au produs de-a lungul ultimului an, ar fi bine sa-i multumesti lui Jupiter acum, la despartire, pentru ca te-a ferit de accidente, de boala, te-a ajutat sa treci cu bine prin incercari. Intr-un moment foarte dificil al vietii tale, Jupiter a reusit sa limiteze consecintele unor trasee astrologice extrem de dure. Fara protectia jupiteriana ai fi fost mai depresiv, mai demobilizat sau chiar bolnav.

Ai mare grija in zilele de 13 si 14 iunie, cand poti avea dureri de cap, vei fi furios, nervos, nimeni si nimic nu-ti poate potoli iritarea, nu vei avea calmul necesar sa lucrezi, nu vei putea dormi noaptea de ganduri, agitatia si o panica nejustificata te pot coplesi.

Poti apela la tablete, la exercitii si tehnici de relaxare prin metode aflate din carti sau de pe internet, la distantarea fata de subiectul iritant, dar numai printr-o vointa puternica si calm vei depasi aceste stari.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Ai de partea ta Soarele, iar din aceasta saptamana, Jupiter iti ofera protectie, sansa, sustinere timp de un an intreg. Oricate obstacole ti se vor ivi in cale vor putea fi depasite, contracarate, le vei putea intoarce in favoarea ta.

Norocul jupiterian nu inseamna insa ca te poti culca pe o ureche, ca nu vei mai avea si probleme, ci ca ti se ofera posibilitatea de a invata din ele. Chiar incepand cu 16 iunie si pana in a doua parte a lui iulie, te poti  confrunta cu situatii compromitatoare sau vei fi obstructionat sa te afisezi in cea mai buna ipostaza, poti sa pierzi situatii favorabile, sa risipesti beneficii sau sa fii intr-o totala disonanta cu restul anturajului, chiar cu cei care-ti sunt alaturi. Poti invata multe din aceste „lectii” astrale, asa ca este bine sa nu le pui la inima, ca sa nu te imbolnavesti. Vei trece cu bine peste toate acestea si vei iesi intarit.

Toate cele patru semne ale crucii mobile, Gemeni, Fecioara, Sagetator si Pesti sunt locuite, sunt active, sunt puternice si dupa 16 iunie vor fi, cel putin pe segmentul Gemeni, si mai incarcate, si mai determinante.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Zodia Racului primeste numeroase vibratii dinspre semnul Gemenilor, care tin de discretie, de taina, de jocul intre dezvaluire si acoperire, intre realitate si aparenta, intre adevar si minciuna.

Este o proba de maiestrie pe care Jupiter ti-o ofera incepand cu 11 iunie, odata cu intrarea sa in Gemeni, cand iti devine un aliat de nadejde in capacitatea de a inventa, de a face scenarii credibile, de a jongla sau  de a descifra. Este o arta, o sclipire de geniu, un talent si o sansa care se naste o data in viata de a te afirma social si profesional, de a gasi cele mai eficiente medicamente de care aveai nevoie, de a descoperi o noua tehnica terapeutica si de a beneficia de ea.

Este randul tau sa joci roluri dure, tari, jocuri in care sunt implicate cel putin trei planete care pentru cei mai multi sunt greu de suportat, adica Uranus pe Casa demnitatii sociale, Pluton pe Casa proceselor, dusmanilor si relatiilor parteneriale, Saturn pe tot ceea ce vine din trecut, iar in aceste zile intra in joc si a patra planeta, Mercur, care se afla chiar pe semnul tau zodiacal.

Leu (22 iulie – 22 august)

Dupa un an de protectie si de beneficiu, te vei desparti de Jupiter, planeta  care ti-a adus noroc, stabilitate sau posibilitatea de a-ti schimba viata, dar incepe o perioada in care vei culege roadele a ceea ce ai semanat.

Jupiter trece in Casa a XI-a si incepe sa activeze relatiile pe casa sanatatii, incepand cu 11 iunie. Vei fi atras de grupuri de persoane sau grupuri care rezoneaza cu propria ta tinuta intelectuala, cu locul tau in societate, cu varsta, cu educatia, cu meseria sau cu aspiratiile tainuite.

Ai preocupari legate de un fenomen fiziologic, vrei sa cercetezi explicatia unei anume stari trupesti de disconfort. Pe de alta parte, ar trebui sa te preocupe  dieta, alimentatia sau metabolismul, poti avea probleme digestive fara a fi  bolnav sau foarte bolnav. Poate fi un ecou la nivelul stomacului si al proceselor de metabolizare. Ar mai fi de luat in calcul mici suferinte legate de sistemul osos sau de articulatii, de tot ceea ce presupune o boala reumatismala, dar care ar putea avea cauze legate de un sistem imunitar deficitar.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Incepind cu ziua de 11 iunie, putini vor fi nativii din zodia Fecioarei care sa nu aiba un beneficiu de pe urma intrarii lui Jupiter in Casa dinamicii sociale, cu impact favorabil si asupra sanatatii, mai ales psihice.

Nota generala a acestei saptamani si a anului care urmeaza este de implinire, de stabilizare, de accentuare a unei ipostaze favorabile.

Ai parte de numiri, de incadrari in functie, de premieri, de cronici bune, de aplauze, de tot ceea ce tine de vanitate personala. Micul si marele benefic isi dau mana pe Casa inaltarii sociale.

Nu trebuie insa sa ti-o iei in cap si sa crezi ca poti face orice. Pe 15 si 16 este bine sa nu faci excese de niciun fel, sa fii prudent, sa nu iei decizii importante referitoare la o afacere sau la o terapie noua despre care ai aflat, este bine sa elimini mai intai riscurile.

Dupa 17 iunie lucrurile intra intr-un alt registru, dar deocamdata ia aminte la dimineata zilei de 16, incarcata de conflicte si chiar atacuri la persoana.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Jupiter iti este, de acum incolo, un element de nadejde in limpezire interioara, in coagulare a unor idei si idealuri, a unor scopuri si, mai ales, este un bun calauzitor. Poti studia sau munci ori te vei casatori in strainatate, sau te poti trata la o clinica din alta tara, vei beneficia mai  mult ca nativii altor zodii de relatiile cu strainatatea. Asta va fi insa peste un timp, acum e bine sa ai rabdare si sa nu iei decizii care mai tarziu s-ar putea dovedi daunatoare.

Ziua de 13 iunie este interesanta pentru tine. Soarele face un trigon regal la grad perfect cu Saturn din semnul tau natal pe Balanta, ceea ce inseamna ca e un prag de limpezire, e un prag critic, e un moment de  hiperluciditate, ajungi la o concluzie care te obliga sa tii cont de o situatie anume.

Este bine sa nu iei nicio decizie radicala, sa nu-ti schimbi medicul curant sau terapia, pentru ca planeta Venus, care este acum retrograda in Gemeni si face cuadratura cu Chiron, va face peste niste zile cuadratura si cu Neptun si atunci poti avea o mare dezamagire.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Incepand din aceasta saptamana, nativii din Scorpion au de partea lor,  timp de un an, marele benefic si marele protector, ba chiar si marele fauritor de averi in Casa a VIII-a, a banilor care provin din relatiile cu ceilalti, cu institutii, cu firme sau din mosteniri, donatii, cadouri, sponsorizari sau alte beneficii.

Este bine sa-ti adaptezi aceasta zestre psiho-fiziologica in functie de prioritati, provocari, realitatile si urgentele economice. Jupiter este un protector, te va impiedica sa faci greseli, sau daca nu vei face toate lucrurile bune si necesare la timpul lor, macar nu vei comite erori fatale.

Tot Jupiter iti limpezeste mintea, iti rafineaza mijloacele de expresie ca sa nu iti strici obrazul in lume si sa fii taxat drept apucator sau dornic de castiguri usoare.

Vei avea insa pe 16  si 17 iunie doua zile de stres, de enervare, de conflict, de nemultumire, certuri, acuzatii, unele disproportionate, altele care vin din trecut si practic se piseaza aceleasi subiecte, aceleasi motive.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Jupiter aduce in viata ta normalitate, dreptate, dar si dreptatea de pe urma. Daca, de exemplu, esti un Sagetator care ai fost lezat, ranit, pagubit poti anul acesta sa iti recapeti sau sa capeti ceea ce trebuie, fara sa faci mari eforturi.

Este de asemenea un an in care daca esti singur te poti casatori si poti sa inchei contracte matrimoniale sau prenuptiale foarte avantajoase.

Pe de alta parte, este perioada scadentei pentru anumite excese din trecut, fie ele alimentare, fizice, financiare sau de alta natura. De la sfarsitul acestei saptamani si pana spre 1 iulie ai ocazia sa temini un lucru inceput, sa-ti tratezi o boala ignorata, sa iei in considerare anumite simptome pana mai ieri neglijate.

Multe elemente importante pentru statutul tau socio-profesional si pentru sanatatea ta trebuie luate in considerare cu prioritate, pentru a intra in rezonanta cu tranzitul nodurilor lunare, foarte importante din punct de vedere ezoteric pentru viata oricarui individ. Este bine sa nu pierzi acest moment, pentru ca sensul vietii va reveni in Sagetator abia peste 50 de ani.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Incepand cu 11 iunie, timp de aproximativ un an, planeta Jupiter va sta pe Casa sanatatii si iti va aduce revigorare trupeasca, insanatosire, noroc nesperat la medici, medicamente, terapii. Ai sansa de a efectua o operatie cu maximum de eficienta, sa se rezolve repede, bine, fara complicatii, cu recuperare rapida in orice fel de suferinta.

Vei avea un dialog excelent cu medicii, intalnesti un medic providential, cu o intuitie deosebita in a pune diagnosticul, in abordarea bolii, in aplicarea unei scheme de tratament. Sunt, de asemenea, posibile vindecari miraculoase, fara o legatura cu practica medicala, care intra in acea categorie care-i lasa pe doctori cu gura cascata, fara explicatie, vindecari care vin pe o cale speciala, karmica ori care sunt rezultatul unei protectii uriase pe care o aduce Jupiter.

Este un mare beneficiu, un rastimp pe care trebuie sa-l pretuiesti, sa iti concentrezi atentia si sa-ti dedici preocuparile in mod special pe sanatate. Dupa  cum vei depasi acest an, asa vei trai in urmatorii 12 ani. Pentru asta trebuie sa faci tot ce trebuie, sa urmezi tratamente de dezintoxicare, de reechilibrare si de protejare a corpului.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

A fost bine si pana acum pentru nativii din Varsator, dar incepand din aceasta saptamana se poate spune ca s-a varsat la voi in prag cornul abundentei, al norocului, al sanatatii.

Jupiter intra in Gemeni, tot un semn de aer, ca si voi, in armonie cu semnul Varsatorului. Este benefic pentru cei care scriu, vorbesc, activeaza intr-un domeniu artistic, cultural, literar, teatral, cinematografic, media, televiziune, muzica etc.

Armonica este in aceasta saptamana si relatia Saturn-Soare, mai ales in ziua de 13 iunie, cand poti avea succes in plan ideologic, politic, al ideilor morale, al solutiilor colective in beneficiul unei grupari, chiar al unei societati.

In zilele de 13 si 14 iunie insa te poti certa inutil cu persoane cu care nu ai nici in clin, nici maneca, iar asta iti poate provoca si tie suferinta. Chiar daca ai dreptate, chiar daca aceia au gresit, este bine sa-i lasi in pace. Este o victorie facila, inutila, precara si prea costisitoare, iar sanatatea ta este mai pretioasa decat cele cateva momente de triumf al orgoliului personal.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

In ceea ce te priveste pe tine, nativ din zodia Pestilor, intrarea planetei Jupiter in Gemeni prezinta doua aspecte. Unul este fundamental pozitiv, pentru ca protejeaza Casa a IV-a si iti da satisfactie dinspre familie, beneficiu domestic, satisfactie casnica, realizare locativa, implinire funciara.

Pe de alta parte, desi Jupiter este al doilea guvernator, cel nocturn, al Pestilor, el se va afla de acum incolo, timp de un an, in cuadratura cu Soarele tau, asa ca se vor naste unele dezacorduri in existenta ta. Nu este vorba de suparari, necazuri sau ghinioane, ci de unele exagerari sau neintelegeri.

Apoi, natura ta subtila, care are parte de precunoastere, nu se impaca deloc cu capacitatea de iluzionare a oricarui gest sau fapt care se petrece pe vibratia Gemenilor. De aceea, mai ales daca esti mai in varsta sau mai rutinat si cu experienta, vei fi tentat sa verifici nu o data, ci de sapte ori fiecare lucru.

De aici o stare de veghe care nu-ti da linistea necesara sa dormi. Daca este nevoie, va trebui sa faci niste exercitii care tin de antrenament psihic sau de o reorientare personala si profesionala, ca sa nu te lasi influentat de false stiri, sfaturi sau sugestii.


Categorii: Horoscop, Lifestyle

Adaugati un comentariu


 

*