ADMITERE 2016: Facultatile de medicina din Craiova, Galati si Constanta incep inscrierile

Unitatile de invatamant superior au publicat pe site-urile proprii calendarul admiterii si oferta educationala, iar de la jumatatea acestei saptamani primesc dosarele candidatilor.

 

UMF Craiova

UMF Craiova

Alaturi ce celelalte institutii de invatamant medical superior din tara, UMF Craiova isi asteapta in aceste zile viitorii studenti sa se inscrie pentru examenul de admitere in anul I.

Candidatii isi pot depune dosarele de inscriere pentru examenul ce se va sustine in sesiunea iulie, la secretariatul universitatii, in perioada 15-22 iulie, intre orele 10.00 si 14.00, iar taxa de inscriere este de 250 de lei.

Examenul de admintere pentru specializarile Medicina, Medicina Dentara si Farmacie se va sustine in data ce 25 iulie, iar cel pentru specializarile Moase, Asistenta Medicala GeneralaBalneo-fiziokinetoterapie si Recuperare si pentru Tehnica Dentara, in data de 27 iulie.

UMF Craiova scoate la concurs 683 de locuri, din care 289 sunt repartizate Facultatii de Medicina, 209 fiind la buget, iar 80 cu taxa. La Facultatea de Medicina Dentara sunt disponibile 34 de locuri la buget si 40 de locuri cu taxa, iar la Facultatea de Farmacie, 29 de locuri la buget si 70 cu taxa. Pentru Tehnica dentara sunt scoase la concurs 9 locuri la buget si 35 cu taxa, in timp ce pentru specializarea Moase vor fi disponibile 14 locuri la buget si 10 cu taxa. Pentru specializarea Asistenta medicala sunt scoase la concurs 29 de locuri la buget si 95 cu taxa, iar la Balneo-fiziokinetoterapie si Recuperare, 19 locuri la buget si 10 cu taxa.

 

inscriere admitere medicinaLa Facultatea de Medicina si Farmacie din Galati, inscrierile se fac intre 18 si 23 iulie, urmand ca in perioada 25-27 iulie sa se desfasoare probele de concurs, iar in perioada 28-29 iulie sa se afiseze rezultatele.

Pentru specializarea Medicina sunt scoase la concurs 66 de locuri la buget si 13 locuri cu taxa, in timp ce la Farmacie vor fi disponibile 56 de locuri la buget si 19 cu taxa.

Candidatii care vor sa urmeze cursurile Universitatii Dunarea de Jos din Galati, Facultatea de Medicina si Farmacie, au la dispozitie, pentru aceasta sesiune, 345 de locuri, dintre care 266 la buget si 77 cu taxa.

Pentru specializarea Asistenta Medicala Generala sunt scoase la concurs 83 de locuri la buget si 17 de locuri cu taxa, la Medicina Dentara, 36 de locuri la buget si 13 cu taxa, in timp ce la specializarea Moase sunt disponibile 25 de locuri la buget si 15 locuri cu taxa.

 

UMF ConstantaLa Facultatera de Medicina din cadrul Universitatii Ovidius din Constanta, inscrierile se fac intre 14 si 20 iulie pentru specializarile Medicina, Balneofizikinetoterapie si Recuperare si  Asistenta Medicala Generala, iar intre 18 si 25  iulie pentru Medicina in limba engleza.

Pentru specializarea Medicina – in limba romana vor fi scoase la concurs 250 de locuri, iar pentru Medicina – in limba engleza vor fi disponibile alte 125. In acelasi timp, la Balneofiziokinetoterapie si recuperare sunt scoase la concurs 70 de locuri, iar la Asistenta medicala generala, alte 30 de locuri.

La Facultatea de Medicina Dentara din cadrul aceleiasi universitati, inscrierile se fac in perioada 14-25 iulie, urmand ca pe 27 iulie sa se sustina probele de concurs pentru specializarea Medicina dentara si pentru cea de Tehnica dentara. Pentru ambele specializari vor fi scoase la concurs cate 50 de locuri.

 


Adaugati un comentariu


 

*