Aur si argint pentru buzoieni la Dans Sportiv

23 octombrie 2012 | 0 comentarii |

Campionii Clubului Alegretto au urcat din nou pe podium, dupa competitiile de la Iasi si Piatra Neamt.

 

Andreea Rusu si Teodor Borcan

Cu fiecare competitie la care participa, elevii Clubului de Dans Sportiv Alegretto din Buzau isi imbogatesc palmaresul cu locuri fruntase si medalii dintre cele mai stralucitoare.

La fel s-a intamplat si la concursurile are s-au desfasurat pe 14 si pe 20 octombrie la Piatra Neamt, Iasi si Bucuresti, de unde s-au intors acasa cu aur si argint, ori s-au clasat intre finalisti si semifinalisti.

Elena Micu si Alin Ion au obinut medalie de aur la Clasa B Latino, 16 -35 ani, si locul 4 la finala Open Latino, 16 – 35 ani, ambele rezultate fiind obtinute la  „Cupa Reflex”, competitie care s-a desfasurat la Iasi, pe 20 octombrie. La aceeasi competitie, Bianca Petrache si Alexandru Popescu s-au  clasat pe locul 7 in semifinala Open Basic Standard si pe locul 8 la Open Basic Latino, 12 – 15 ani.

Andreea Rusu si Teodor Borcan au obtinut medalie de bronz la Clasa Hobby 6-9 ani, la Festivalul National de Dans Sportiv Piatra – Neamt, care a avut loc pe 14 octombrie.

Iuliana Brinzoi si Andrei Dimian au juns in semifinala Clasei E, 14 – 15 ani, la Cupa „Davidans”, Bucuresti – 21 octombrie, situandu-se pe locul 7, iar Dana Vasile si Viorel Aristotel au fost semifinalisti cu locul 8 La Open Basic Clasic Standard si locul 9 la Open Basic Latino, 16 – 35 ani in aceeasi competitie.

Pentru buzoienii iubitori de dans sportiv si de spectacol de calitate, Clubul Alegretto organizeaza sambata, 27 octombrie 2012, incepand cu ora  18.30, la Galleria Mall, etajul I, o seara de eleganta si gratie la care intrarea este libera.

 


Adaugati un comentariu


 

*