Georgiana si Adrian Ciutoiu, performanta si Clubul Alegretto

19 mai 2013 | 0 comentarii |

Au stiut de la inceput, cand au adus dansul sportiv in Buzau, prin Clubul Alegretto, ca in acest oras exista copii talentati care bine indrumati, se vor impune la nivel national si international, crescand frumos si sanatos.

 

Georgiana si Adrian Ciutoiu

Au fost primii care au adus dansul sportiv in Buzau, in 2002. La sfarsitul anului 2006 au revenit ca antrenori. Intre timp, Georgiana Niculita si Adrian Ciutoiu si-au consolidat cariera si s-au dedicat activitatii competitionale nationale si internationale, si-au intemeiat o familie si au daruit si altora din experienta lor. La ora actuala, ei coordoneaza dansul sportiv si performantele Clubului Alegretto Buzau si Clubului Imperial Iasi.

Sotii Ciutoiu spun ca „ambele cluburi sunt ca niste copii pe care i-am crescut de mici si ii iubim in mod egal sau mai bine spus, in mod special, pe fiecare”, iar rezultatele „sunt in primul rand rodul muncii sportivilor, al parintilor, al antrenorilor dar si al unui sistem bine pus la punct, centrat pe sportiv”. Si mai  spun ca astfel incearca sa nu faca parte din categoria celor pentru care cantitatea reprezinta unitate de masura.

Credem cu tarie ca unele lucruri in viata iti apar, te aleg si te invaluie intr-un mod neobisnuit de placut, astfel incat nu mai vrei sa te desparti de ele. Asa s-a intamplat si cu dansul sportiv si viata noastra. Putem spune ca el ne-a ales pe noi si de atunci muncim zi de zi, pentru a-i multumi ca ne-a acordat aceasta sansa. Credem cu tarie ca pentru fiecare copil exista un sport, o activitate in care sa se simta liber, in care imaginatia si daruirea nu vor fi niciodata prea mari pentru a-si atinge telul”, sustin antrenorii Georgiana si Adrian Ciutoiu.

 

Perechi medaliate si antrenorii Ciutoiu

Anul 2013 a debutat sub auspicii norocoase pentru Clubul Alegretto: o participare la cea mai puternica competitie de dans sportiv din Rusia, Moscova, unde perechea buzoiana s-a clasat in primele 24 din peste 200 de perechi. A urmat finala Campionatului National, unde dansatorii sportivi buzoieni au obtinut locul 4 la cea mai importanta competitie din Romania –  Dance Masters 2013, locul 3 la competitia internationala de la Chisinau, Codreanca Open. Aici, perechea Carina Adochitei si Elvin Constantin a spart „zidul” in confruntarea cu celelalte cinci perechi finaliste, fiind singura prezenta Romaneasca din finala concursului 12-13 ani Latino. In urma acestor rezultate,  a fost convocata la lotul national al Romaniei.

Colaborarea inceputa in 2006, cu antrenorii Georgiana si Adrian Ciutoiu, s-a dovedit una deosebita. Rezultatele remarcabile – nationale si internationale –  unice in dans sportiv pentru Judetul Buzau pana la momentul acesta, obtinute de sportivii clubului de-a lungul anilor, spun totul despre un parteneriat in urma caruia avem cu totii un mare castig: copiii nostri cresc frumos si sanatos DANSAND!”, conchide presedinta clubului Alegretto, Mihaela Ion.

 

Antrenamente la Alegretto

Georgiana Ciutoiu are in palmares o serie de titluri si premii nationale si internationale care confirma seriozitatea cu care abordeaza competitia, atat in calitate de concurent, cat si ca antrenor. Titlul de Campioana Nationala la Tineret , Vicecampioana Nationala,  numeroase finale la competitii nationale si internationale, a reprezentat Romania la Campionatul Mondial de Latino in 2005 si s-a clasat pe pozitia 137 din peste 4.000 de perechi in rankingul international, vorbesc de la sine.

Adrian Ciutoiu se declara multumit ca in peste 10 ani de antrenorat, impreuna cu Georgiana, a strans prin evolutia sportivilor indrumati, peste 1.000 de finale la competitiile nationale si internationale, numeroase titluri de campioni si vicecampioni nationali pe clase valorice si a reprezentat tara la cele mai importante competitii internationale din Europa.


Categorii: Mind & Spirit

Adaugati un comentariu


 

*