Dansul micutelor „Smile”, rasplatit cu aur la Galati

6 octombrie 2012 | 0 comentarii |

Clubul de dans sportiv „Alegretto”, din care face parte si grupa lor, s-a evidentiat la Cupa „Beija- Flor” in trei finale si a obtinut doua medalii.

 

Dansul sportiv a devenit un mijloc tot mai agreabil de miscare si de petrecere a timpului liber, mai ales pentru copii si tineri.

Nu este usor, este destul de costisitor, dar prin acest tip de miscare se poate obtine o mobilitate foarte buna a corpului, o tinuta eleganta si, de ce nu, satisfactia unor premii obtinute la concursurile la care clubul de dans participa.

Intre cluburile de dans sportiv din Buzau, Alegretto pare sa se fi abonat la premii si distinctii.

Ultimul concurs la care micutii dansatori de la Alegretto au participat, Cupa Beija- Flor de la Galati, le-a adus doua medalii si locuri bune in trei finale.

Astfel, formatia de fete a clubului, Smile, a concurat la categoria Latino  8-9 ani si a fost medaliata cu ravnitul aur.

Medalie de bronz a obtinut Miruna Chirita, la categoria Fete Solo, cu doua dansuri – vals lent si cha-cha.

Dana Vasile si Viorel Aristotel  s-au clasat in finala pe locul 4 la Open Basic Standard 16 – 35 ani si in semifinala cu locul 7 la Open Basic Latino 16- 35 ani.  

Andreea Rusu  si Teodor Borcan au fost pe locul 6 in finala la Clasa Hobby, 6-11 ani, in timp ce Bianca Petrache si Alexandru Popescu au fost semifinalisti in  competitia de Open Basic Standard 12-15 ani, unde s-au clasat pe locul 9, iar la Open Standard 12-15 ani au fost pe locul 10.

   Iulia Branzoi si Andrei Dimian au ocupat locul 10 in semifinala la Clasa  E, 12-15 ani, iar Irina Cososchi si Daniel Neagu s-au situat pe locul 12 la aceeasi clasa.

Astazi si maine, dansatorii sportivi ai Clubului Alegretto se intrec la  Cupa Romaniei, competitie care anul acesta are loc la Sala Rapid Bucuresti.


Adaugati un comentariu


 

*