Capricii masculine

A fost dovedit științific că bărbatul are nevoie de cel puțin două femei: una în casă – SOȚIA, și una în afara casei – CEALALTĂ.

Această TEZĂ este justificată astfel:

SOȚIA îngrijește de casă, de copii, de haine, etc…

CEALALTĂ îngrijește de tine;

SOȚIA îți vorbeste de toate problemele casei, de datoriile de plătit;

CEALALTĂ îți vorbește despre cât de mult îi lipsești în timpul aceleiași zile;

SOȚIA cumpără un parfum scump pentru a merge la o petrecere;
CEALALTĂ folosește parfumul scump pentru a-ți plăcea ție și a te simți bine cu ea;

SOȚIA doarme cu pijamaua cea veche și confortabilă;
CEALALTĂ se îmbracaă cu un neglije senzual, să te aștepte pe tine;

SOȚIA te cheamă la telefon ca să nu uiți să treci pe la farmacie, la măcelarie, la supermarket, la pâine și să iei copiii de la școală;
CEALALTĂ te cheamă la telefon numai ca să-ți spună că te iubește și că îi este dor de tine.

 

DE CE NU SCHIMBĂM SOȚIA CU CEALALTĂ???

Răspuns: pentru simplul fapt că CEALALTĂ, în cazul în care s-ar hoărî să trăiasca cu tine, ar ocupa ea imediat locul de SOȚIE și, la puțin timp după aceea, ar apărea nevoia imperioasă de a găsi o altă CEALALTĂ …. .

 

Cum recunoști o CEALALTĂ ideală?

1.Nu trebuie să fie foarte frumoasă pentru că, in caz contrar, ai avea-o pentru putin timp sau te expui riscului să o imparti cu altul. Dar trebuie să fie dragastoasă si delicată. Ea nu are intentia să se căsaătorească si te-a ales pe tine, tocmai pentru că esti insurat.

2.Dacă si ea ar fi fost căsătorită, s-ar imbunătăti posibilitatile ca să nu ai probleme, căci niciodată nu te va chema la telefon la tine acasă, sau nu te va pune in situatii dificile, cand v-ati intalni intr-un supermarket.

3.Ea te va chema la servici cu acea voce senzuală (pe care numai CEALALTĂ o are) si dacă, colegii tai de serviciu răspund si te dau la telefon, sunt morti de invidie, pentru că tu abia răspunzi, vei vorbi soptit si zambind…

Sfat util: tine-le mereu pe amandouă multumite; tine cont că, daca SOȚIA, dintr-un anumit motiv, nu-ti mai prezintă problemele obisnuite, CEALALTĂ nu mai are niciun sens.

 

DREPTURILE FAMILIEI

Citeste ce scrie ilustrul Washington de Barros Monteiro, in Cursul de Drept Civil (vol.2, Drepturi de Famile, pag.117):

Fara indoiala, din punct de vedere pur psihologic, este fara niciun dubiu, mai grav adulterul la femei.

Aproape intotdeauna, infidelitatea barbatului este fructul unui capriciu pasager, sau a unei dorinte de moment. Greseala lui nu afecteaza in niciun mod dragostea pentru nevasta lui.

Adulterul femeii, bineinteles, demonstreaza ca sunt definitiv rupte legaturile afective pentru sot si ca stabilitatea caminului este iremediabil compromisa”.

Pentru un barbat, o relatie pasagera nu are importanta sentimental dar, fara indoiala, pentru o femeie are”, scrie Somersen Maugham.

 

CONCLUZIE

Bărbatul nu este infidel, are doar „Capricii trecatoare”.

 

 


Categorii: Umor

Adaugati un comentariu


 

*