Cardurile Bancii Transivania, inactive in aceasta seara

21 noiembrie 2012 | 0 comentarii |

Sistemul de carduri al Bancii Transilvania (BT) nu va functiona timp de doua ore, de miercuri seara, 21 noiembrie, incepand cu ora 22:45, pana joi, 22 noiembrie, la ora 00:45, anunta Biroul de presa al bancii, printr-un comunicat de presa.

In acest interval vor fi efectuate lucrari de intretinere in cadrul sistemului informatic. Astfel, cardurile emise de BT nu vor putea fi utilizate pentru retrageri de numerar sau pentru plata la comercianti – la bancomantele & POS-urile Bancii Transilvania sau ale altor banci, nici in tara, nici in strainatate.

Totodata, Biroul de presa al BT anunta ca institutia bancara a lansat, pe 19 noiembrie, o campanie de incurajare a folosirii metodelor alternative de plata a facturilor, care pot fi achitate prin BT24 Internet Banking & Mobile Banking, la bancomat sau prin serviciul Direct Debit, in locul platii la ghiseul bancar.

Campania se va desfasura timp de trei luni, pana in 15 februarie 2013, iar Banca Transilvania pune in joc 1.000 de premii a cate 100 lei.

Prin intermediul BT se pot plati toate facturile – de la cele pentru energie electrica, apa, gaz, TV cablu, Internet, telefonie, la cele de salubritate.

Metodele alternative de plata a facturilor inseamna confort si economie de timp – fara  costuri suplimentare.

BT24 Internet Banking & Mobile Banking reprezinta o modalitate facila si practica de achitare a facturilor, accesibila clientilor care folosesc serviciul BT24, plata realizandu-se direct din contul curent, prin intermediul Internetului, dupa completarea detaliilor privind numarul facturii si furnizorul. In cazul utilizarii serviciului de mobile banking mBT24, plata se poate realiza prin simpla scanare a codului de bare a facturii.

Peste 280.000 de persoane folosesc BT24, iar peste 26.000 dintre acestea acceseaza serviciul Bancii Transilvania de pe telefonul mobil.

Plata prin bancomatele BT poate fi folosita ca alternativa, de clientii care au carduri de la Banca Transilvania. Este necesara, si in acest caz, cunoasterea numarului facturii pentru care se face plata. La finalizarea operatiunii, bancomatul va elibera in mod automat chitanta aferenta. BT are aproape 900 de ATM-uri in intreaga tara.

Direct Debit BT este o alta metodade plata a facturilor – automata, programata, direct din contul curent al clientului. Acest serviciu BT presupune incheierea unui acord prealabil intre banca si client, acord in baza caruia Banca Transilvania vireaza din contul clientului, catre furnizori, echivalentul valorii facturilor.

 Campania se desfasoara in intreaga retea de unitati a Bancii Transilvania.


Categorii: Financiar

Adaugati un comentariu


 

*