Centrele de diagnostic PHOENIX, achizitionate de AFFIDEA

3 septembrie 2015 | 1 comentariu |

Cel mai mare furnizor de servicii medicale de diagnostic imagistic, medicina nucleara si tratament al cancerului din Europa isi extinde astfel prezenta pe piata romaneasca de profil.

 

affideaAffidea Romania, parte a celui mai mare operator si furnizor european de servicii medicale de diagnostic imagistic, medicina nucleara si tratament al cancerului cu acelasi nume, anunta preluarea centrelor de diagnostic Phoenix din orasele Cluj-Napoca, Piatra Neamt, Deva si Medias. In acest fel, operatorul medical de diagnostic imagistic isi extinde prezenta pe piata locala cu inca 4 centre de diagnostic imagistic, ajungand la 18 astfel de unitati, se mentioneaza intr-un comunicat al Affidea.

Centrele Phoenix sunt specializate in servicii medicale de diagnostic imagistic prin Rezonanta Magnetica si Computer Tomografie, fiind recunoscute pentru calitatea serviciilor medicale oferite in orasele in care sunt prezente, dar si pentru profesionalismul echipelor medicale, oferind servicii medicale la peste 17.000 de pacienti/an.  „Inca de la infiintare, ne-am propus sa oferim un act medical de inalta tinuta, lipsit de compromisuri, care sa vina in intampinarea nevoilor fiecarui pacient, prin prezentarea unui diagnostic imagistic complet, corect si de calitate. Este o decizie pe care am cantarit-o foarte bine si sunt convins ca Affidea a reprezentat cea mai buna alegere, atat prin prisma expertizei pe care o detine pe piata serviciilor medicale din Romania si din intreaga Europa, dar si a planurilor ambitioase anuntate de conducerea acesteia”, a declarat dr. Nicolae Bolog, fondatorul clinicilor de diagnostic Phoenix.

 

CT RMN affidea-2Odata cu noile achizitii, Grupul Affidea ajunge la 18 centre de imagistica medicala in Romania: spitalele Fundeni si Floreasca din Bucuresti, la Constanta, Medgidia, Mangalia, Focsani, la Imagistica si Policlinica in Iasi, la Centrul medical SANMED si Centrul de diagnostic imagistic SANMED din Ramnicu Valcea, Centrul de diagnostic imagistic SANMED din Slatina, la Cluj, Arad, Petrosani si, de acum incolo, la Phoenix Piatra Neamt, Cluj Napoca, Deva si Medias.

 „Centrele Phoenix au reprezentat o tinta pentru dezvoltarea noastra pe piata locala, prin faptul ca acestea sunt specializate intr-un domeniu in care Affidea exceleaza, fiind compatibile din punct de vedere al calitatii serviciilor medicale oferite cu standardele Affidea. Achizitia celor 4 centre de diagnostic Phoenix vor permite Affidea sa fie prezenta cu serviciile medicale in noi zone de interes pentru compania noastra, pas ce se inscrie in obiectivul nostru de a fi prezenti in toate regiunile tarii si a oferi pacientilor acces la serviciile noastre. Aceasta achizitie ne consolideaza pozitia de lider pe piata serviciilor medicale de diagnostic imagistic si medicina nucleara din Romania, iar intentiile noastre sunt in continuare de dezvoltare, urmarind cu atentie atat noi oportunitati de achizitii care sunt recomandate de calitatea actului medical si compatibilitatea cu modelul nostru de business, cat si deschiderea unor centre in zone noi”, sustine Radu Gorduza, CEO Affidea Romania.

 

rmnCentrele Phoenix vor functiona in continuare sub acelasi nume, urmand ca alinierea la brandul Affidea sa fie realizata intr-o etapa viitoare, se mentioneaza in comunicatul amintit.

Affidea Romania face parte din Grupul Affidea, cel mai mare furnizor de servicii medicale de diagnostic imagistic, medicina nucleara si tratament al cancerului din Europa. Astazi, Grupul Affidea opereaza in 14 tari: Polonia, Ungaria, Romania, Bosnia si Hertegovina, Croatia, Grecia, Italia, Turcia, Republica Ceha, Portugalia, Irlanda, Bulgaria, Elvetia si Lituania si furnizeaza servicii medicale de top prin cele peste 160 de centre medicale de diagnostic imagistic de inalta performanta, laboratoare de analize medicale si centre proprii de tratament al cancerului, folosind tehnologii specifice de ultima generatie la nivel mondial. In Romania, Affidea este prezenta de 13 ani si ofera pacientilor servicii medicale de diagnostic imagistic de excelenta adresand patologii multiple si complexe in neurologie, cardiologie, ortopedie, endocrinologie, urologie, oncologie, medicina interna, ORL, gastroenterologie, pneumologie, dar si servicii de medicina nucleara si PET/CT adresand patologia oncologica si contribuind la diagnosticul in faza incipienta al acestei afectiuni.

Affidea este singura companie medicala din Romania afiliata Houston Methodist Hospital, cel mai prestigios centru de tratament al cancerului din Statele Unite ale Americii, fapt ce ii permite schimbul permanent de bune practici, la nivel global, in domeniul oncologiei.Comentarii (1)

  1. Andrei Manu spune:

    Centrul medical de diagnostic imagistic Phoenix din Bucuresti, poate cel mai bun din tara, creat si condus de renumitul dr. Nicolae Bolog (doctor cu o vasta experienta capatata in decurs de vreo 20 de ani in Germania si Elvetia ) va fi probabil urmatoarea tinta.

Adaugati un comentariu


 

*